Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Artetitis
Moderator
Postovi: 5569
Pridružen/a: 18 jun 2013, 12:30
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Artetitis » 02 jan 2020, 00:10

Odlična predstava u prvom poluvremenu, u drugom se vidjelo da je tim nedovoljno spreman da igra željenim intenzitetom duže od sat vremena, ali je United manje-više bio neutralisan. Arteta je već nametnuo neke dobre stvari, ali tek od iduće sezone ćemo vidjeti njegov Arsenal. Tek se sad vidi kako je Emery stravično fizički zapustio Arsenal - otud onoliko primljenih golova pred kraj poluvremena i utakmice. Torreira izdominirao na svojoj poziciji.

Prva pobjeda protiv Top 6 ove sezone, prva pobjeda kod kuće veća od jednog gola razlike, drugi CS kod kuće ove sezone u ligi, prvi gol Pepea na Emiratima iz igre... Valjda je ovo najava neke bolje godine za Arsenal.

Artetitis
Moderator
Postovi: 5569
Pridružen/a: 18 jun 2013, 12:30
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Artetitis » 11 jan 2020, 14:06

Koliko je ovo bolje u poređenju sa Emeryjevim smećem...

Artetitis
Moderator
Postovi: 5569
Pridružen/a: 18 jun 2013, 12:30
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Artetitis » 11 jan 2020, 15:05

Crveni k'o kuća. Nema Aubameyanga protiv Sheffielda, Chelsea i Bournemoutha.

Malo šansi smo kreirali, a odbrana je uvijek spremna za primanje gola, s tim da je ovaj primljeni gol baš peh.

Bilo bi super da neki gol glavom zabijemo nakon kornera no sad je i bod dobar.

Artetitis
Moderator
Postovi: 5569
Pridružen/a: 18 jun 2013, 12:30
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Artetitis » 27 jan 2020, 20:04

Martinez

Bellerin Mustafi Sokratis Saka

Guendouzi Xhaka

Pepe Willock Martinelli

Nketiah

Artetitis
Moderator
Postovi: 5569
Pridružen/a: 18 jun 2013, 12:30
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Artetitis » 02 feb 2020, 17:01

Grozno posloženo danas i rezultat koji je najrealniji. CS u gostima je za nas obično uspjeh, ali kod Burnleya se očekuje puni plijen. Aubameyang promašio pobjedu, ali krivac je Arteta koji je onog polovnjaka Lacazettea držao na terenu skoro do samog kraja. Razbijaš osovinu Saka-Martinelli na lijevoj strani da bi ugodio Gaboncu i njegovoj nježnijoj polovini. Razbijaš osovinu Torreira-Xhaka jer je Guendouzi, kao, neka sila u vazduhu.

Avatar
Seaman
Postovi: 4290
Pridružen/a: 07 mar 2013, 06:30
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Seaman » 02 feb 2020, 19:34

ovo je samo rezultat ostavljanja dugoročnog škarta u ekipi koji i dalje košta masno čitav klub i ta se politika fino nastavlja :kafa: arteta je **** kao i ona dva debila iznad njega,prošao još jedan prijelazni rok i umjesto rješavanja skupih balvana i ulaganja u ekipu s tim novcima oni tapkaju u mjestu i čekaju da valjda brko da 150 milja za nove proljeve :rol: , pa nebi im dao **** funte kolko su nesposobni prodat ****,crni mačak je davno trebao poljubiti vrata ovog kluba i potražiti sreću drugdje,lik je gora truba od girouda a nemože igrati u paru s gabonski kokoši u prvih 11 i ovaj klaun na klupi to opet forsa,spodoba nije zabila na gostovanjima u ligi godinu dana, da su imali muda prodali bi i gabonca i mačkasti proljev a gurnuli brazilca u špicu do kraja sezone,onaj čupavac danas krene umjesto urugvajca,i spodoba carini loptu i čitavu igru usporava umjesto da ju brzo prosljeđuje dalje :rol: veliki talenat u pm po voajeroljupcima :rol:





Mikel Arteta blames the grass after Arsenal’s draw against Burnley




Arteta later added: "The conditions were difficult - the grass was this long and they didn't put any water on it, and that's not a very helpful thing to play football.

"I didn't water the pitch yesterday at the training ground because I expected it, but that doesn't make it any easier to play.

"They do what they do really well, and you are allowed to do it so we have to react to that. In some moments it wasn't the grass - it was their quality and what they do really well, and we could not do it in the right way."

https://www.bbc.co.uk/sport/football/51253150

:rol: :rol:













wc sprdačina kao i kompić mu iz napada :rol:








slika





opet omastio brk,mrtvi joorabchian

Artetitis
Moderator
Postovi: 5569
Pridružen/a: 18 jun 2013, 12:30
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Artetitis » 17 feb 2020, 01:27

Danas spor ulazak u utakmicu, a onda momački odrađenih pola sata unutar kojih smo riješili utakmicu. Na kraju dva smiješna gola za poboljšanje gol-razlike, ali i dizanje atmosfere u svlačionici. Dobra igra kolektivno i pojedinačno, drugi uzastopni CS, uvjerljiva pobjeda - taman ono što nam je falilo ove sezone.

Sad jako bitno gostovanje kod Olympiacosa. Mislim da nam EL treba da bude prioritet, tu još možemo do Lige prvaka. Olympiacos je čudan tim, utakmice u grupi Lige prvaka su im bile pune preokreta (od 0-2 do 2-2 protiv Spursa, od 1-0 do 1-3 protiv Zvezde, od 2-0 do 2-4 protiv Spursa, od 1-0 do 2-3 protiv Bayerna, Zvezda promašila penal kod 0-0 u zadnjoj utakmici...), a pred svojim navijačima su uvijek dodatno motivisani. Pretpostavljam da se Torreira vraća za taj meč u prvih 11, uz Lacazettea/Martinellija i Kolašinca.

Avatar
Seaman
Postovi: 4290
Pridružen/a: 07 mar 2013, 06:30
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Seaman » 27 feb 2020, 23:42

klasični popišanac za ove koji su vidili veliki napredak pod ovim amaterom na klupi,a napredak mu ala krumpiranje drakule kad je imao onaj niz pobjeda :urnebes: ovo mu je danas bilo za momentalni otkaz,njegovo forsanje dokazanih debila je klasno znanje :rol: veliki mačak mu igra špicu a nemože meda :tokralju: leno velika golmančina :lol: :rol: od ovog kluba neće biti meda dok se nedovede top trener a ne poslušnici koji će titrati jajca prevarantima sanlehiju i edu :rol: kad se zbroji na šta je sve spičkano 300 milja zadnjih nekoliko godina je za ključ u bravu :rol: ajmo kia i ostali agentima dajte sranja retardiranom klubu,na kraju sam još bio preoptimističan kolko sam prognozirao da nećemo viditi igranje u lp :rol:


Gabonska kokoš 64 milje,crna kokoš 53,pepe 80,pekarski veznjak 45,pekarski stoper 41


283 milje ulupano u wc školjku :tokralju: :rol: ovo treba znati,još da se zbroje ovi manji iznosi za manje igračine :rol:











wc igračina :rol: kupi prnje s crnim mačkom





This will be the first year since 1999 that Arsenal do not play European football in March.



i bolje da se ne sramoti :kafa:

Avatar
Murga
Postovi: 3116
Pridružen/a: 20 jul 2013, 16:29
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Murga » 28 feb 2020, 05:19

Ma realno koji ce ozbiljan trener doci u ovaj cirkus da mu farmeri iz uprave govore kako da radi svoj poso. Cirkus zivi, ovde jedina titula koja ce se mozda vidjeti u iducih 10 godina je neki FA cup mozda, ostalo mogu samo sanjati.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

japa
Postovi: 7198
Pridružen/a: 17 dec 2017, 20:09
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la japa » 28 feb 2020, 22:11

Ma to ti je zacarani krug, cuj ozbiljnog trenera ti trebaju da dovedu spanske taldzije i prevaranti hahaha pa ne moze doci ozbiljan trener dok god su ovi klauni glavni njima to nije u interesu, moze samo doci neki novi spanski poslusnik ako ovaj sada bude bas los ko Emery kojem ce ovi dovoditi igrace koje zele po nekoj njihovoj viziji..a ta vizija je punjenje djepova prijatelja u menadzerskom svijetu.

Avatar
Seaman
Postovi: 4290
Pridružen/a: 07 mar 2013, 06:30
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Seaman » 29 feb 2020, 21:46

ma svaki trener koji drži do sebe i ima svoje "JA" neće prismrditi ovome cirkusu gdje ovi vode klub kao neku balkansku krčmu i pune svoje džepove bez ikakvog srama :rol: a uz to **** trenera koji nije niti jednog smećara istjerao iz kluba u prvome svome prijelaznome roku nego ih je vratio još u prvu ekipu,šta se čeka da padne cijena tome škartu na par milja pa da gubici budu još veći,pa kojom se logikom ovi vode :facepalm: a sanlehi i edu su posebna priča,oni su se spustili na tako nizak nivo da im nije sramota uzeti i sitnu proviziju po posudbama,pa ovi iz southamptona se čude kako je moguće da je cedric završio kod nas jer da je sav sjeban od ozljeda i da je za neki klub iz championshipa,tek sranja koja je sanlehi napravio će isplivati kroz naredne prijelazne rokove jer će trebati vratiti pare za igrače koje su stresli prošlo ljeto a sad budžet im neće biti više od 50-60 milki na ljeto plus prodaja,mislim da je on još jedan prijelazni rok tu i da će dobiti nogom u guzicu :kafa: već drugi dan nakon ispadanja od grka krenuli su izvještaji o gubicima :rol: treba pripremiti navijače na tešku **** na ljeto




Managing director Vinai Venkatesham is still counting the full cost of Thursday night’s Emirates defeat by Olympiacos.
But he fears it will leave the Gunners at least £60million worse off than England’s four Champions League contenders this year. [Mark Irwin]



čim veći to bolje :kafa:





veliki napadač :rol:


How does anyone explain that we went out at home against Olympiakos and Arsenal’s £52m striker made just 6 passes to his compatriots up top in 106 minutes of football.

Average of 1 every 17 minutes.

10 of his 21 passes were to players essentially in the back 4.

Shambles



slika







Pepe has the ball out on the right, looks up.

Oh.

Where the fuck is Lacazette. No intention whatsoever to link with his wide men, all Pepe wants is a wall pass and he’s in behind. Over and over again




slika




:rol:





još kad se prisjetim kako su neki veliki znalci zagovarali crnog mačka prije mbappea :rol:

Avatar
QUARTERBACK
Postovi: 13501
Pridružen/a: 04 nov 2013, 19:44
Lokacija: Behind the offensive line
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la QUARTERBACK » 02 mar 2020, 22:04

dje si ti veliki znalac nismo te prepoznali sta ne smijes imat ocekivanja kad dolazi igrac u klub moras odma da ga prozoves smecem ko ti i onaj drugi hadalj sto radite
PROCI CE SVE,ALI DUSA,OBRAZ I ONO STO JE DOBRO OSTAJE ZAUVEK!!!

japa
Postovi: 7198
Pridružen/a: 17 dec 2017, 20:09
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la japa » 04 mar 2020, 21:59

hahaha vidi ovog padobranca poseze za uvredama jer smo svaki put bili upravu kada ste drkali na neka kvazipojacanja..Jedno je imati ocekivanje ako to ocekivanje ima podlogu u necemo a drugo je drkati na nekog kloca bez ikakve osnove. Eto taj tvoj ka?inas na avataru, lik nije u francuskoj pravio razliku, bildao statistike na penalima, drkali ste ovdje na njega da je on rijesenje u napadu i pravdali nenomralno veliku cifru koju je Arsenal dao za njegov jadni ucinak koji usput nije imao nikakve konstante.


Xhaka, Mustafi..sve smo vam rekli kakvo je to smece i prije nego sto su zaigrali. I ne nisam strucnjak sto sam to vidio, to je mogao vidjeti svako ko je bio iole objektivan, to su igraci za tima koji zavrsi sesti sedmi na tabeli a doveli ih u klub koji je kao pucao na titule i ocekivali nesto :rol:

Artetitis
Moderator
Postovi: 5569
Pridružen/a: 18 jun 2013, 12:30
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Artetitis » 07 mar 2020, 17:02

Shit on a stick je opis prvog poluvremena. Arteta se glupira sa Sokratisom na beku.

Fascinantno je koliko statičan vezni red imamo i koliko nam fali Ramsey da napada drugu loptu i utrčava iz drugog plana. Ovaj Pepe dribla sve do drugog reda tribina i onda ne zna ni kome loptu da pošalje niti koga ima otvorenog.

Sretni smo sa 0-0 po prikazanom.

Avatar
Seaman
Postovi: 4290
Pridružen/a: 07 mar 2013, 06:30
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Seaman » 17 jun 2020, 23:08

city u drugoj brzini nabio krezubu prćiju,arteta je isti odron kao i drakula,zalutao na klupu i sad će nas **** u bulju :rol: ja se jedino čudim navijačima koji vide neki veliki napredak, :rol: u špici engleski trabant koji samo po velikom stručnjaku od artete ima prednost ispred malog brazilca :rol: sve ove velike engleske talente od čubonje,nikite,nelson,nilesa i sake nabiti nogom u guzicu,gabonska kokoš se šetka po krilu i hladila muda,nadam se da neće biti blesavi pa mu dati ugovor od 350 tis tjedno kolko ovaj precijenjeni priželjuje jer spodoba i sam zna da vjerojatno ima još jednu na nekom fizičkom nivou inače je kiholeto :rol: on i crni mačak mrš out :kafa: luizu dati petogodišnji ugovor,stvarno to trebaš biti stručnjak poput raula i edua da 24 milje za godinu dana spiškaš na ovo smeće,bolje da ga je stavio na dmf-a,**** ekipu gdje ti titan guendozi dominira sredinom,pogotovo obrambeno :tokralju: :rol:




£24m for David Luiz for one year.

The people who sanctioned that deal should be fired.



veliki don kojem se dive blesavi navijači kako je doveo megaigračinu od luisa i pepea :rol: liku uvaliti otkaz skupa s eduom i artetom prije bilo kakvog posla za novu sezonu :kafa:





Replying to @pbsportswriter
David Luiz: “Tonight is my fault. I should have taken a different decision in the last two months to decide my future. I love to be here. I want to stay. The coach wants me to stay. We are waiting for the decisions.” #AFC #MCIARS


Paul Brown

@pbsportswriter
David Luiz was advised to wait on his #AFC future and not rush into signing anything by Kia Joorabchian. What he said tonight suggests all is not well there

34
12:19 AM - Jun 18, 2020



ovaj nema nimalo srama :facepalm:










Raphael Honigstein

@honigstein
How is Arsenal's buying-players-from-friendly-agents-strategy going?

2,807
10:31 PM - Jun 17, 2020



:rol:





Henry Winter

@henrywinter
Mesut Özil not selected. Not injured. Mikel Arteta says he will address the situation after the game. #afc #MCI

2,441
8:37 PM - Jun 17, 2020




da vidimo i ovo :rol:

japa
Postovi: 7198
Pridružen/a: 17 dec 2017, 20:09
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la japa » 18 jun 2020, 14:48

Jedini kriterij koji taj satro don ima pri izboru trenera je to da mora biti spanac :rol: :rol:

Avatar
Seaman
Postovi: 4290
Pridružen/a: 07 mar 2013, 06:30
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Seaman » 21 jun 2020, 15:19

španjolac koji zna samo reći "DA" i polizati jaja kepecu od raula koji je već sad uspio nadmašiti gazidisa u nesposobnosti :tokralju: :rol: blentavi navijači lika zaustavljali u autu i klicali mu kako nas je don spasio :lol: :rol: i isto i za artetu kako nas je unaprijedio :urnebes: a lik gori od drakule,ispadanje od grka mu je za momentalni otkaz,kaže lik da mu trebaju luiz i mari za pohod na sredinu tablice :tokralju: :rol: još kad vidim kako gura frfljave engleziće prije brazilca :damn:




Mikel Arteta on if he wants to make Mari’s loan permanent: “Yes. This cannot be affected just because a player gets injured doing his job & defending our club.” #afc




:rol:


Arsenal have agreed a permanent deal worth £14m with Flamengo for defender Pablo Mari, who is expected to be out for around four months, until November, with ankle ligament damage. [Mail] #afc



kolko će tu dati velikim mendžerima :kafa:




ovo je strašno :damn: spičkali već 24 milja na luiza za godinu i za posudbu ovoga lika sve skupa negdje 30,i još sad ako daju nove ugovore luizu i ovoga otkupe bit će blizu 50 milja na bezveznjake :tokralju: još se doda 30 na salibu i nek neko kaže da se nije moglo to bolje potrošiti,plus preko 80 na pepea i kad se sve to zbroji 140 milja :urnebes: sa mogućim novim ugovor za luiza i otkupom ovoga maria ide preko 160 :tokralju: :rol: prije toga 80 bačenih na pekare,lakazet 55-60 :rol: dođemo do 300 milja a mi nismo dobili jednog poštenog nositelja igre :rol: a da nebrojim sokratisa i slične panjeve po još 20-30 plus :rol: nosati armenac kolko ono 25-30 :rol: okać kolko je pojeo na plaćama nakon novog ugovora :rol: gabonac 75 :rol: pa ovo sve preko 500 miljuna i kmeči se da se nema para:tokralju: uvjerljivo najbolji transfer je bio dolazak alexisa i šta je pružio za te pare na terenu :kafa: može se kukat kolko god hoće da se nema para,ali ovdje nisu problem pare nego kronični nedostatak znanja i i bilo kakve vizije šta žele napravit,a ova ekipa kepec raul,edu i onaj vinai plus treneri nisu u stanju napraviti potrebnu rekonstrukciju ekipe koja se odlaže godinama nego se dovlače smeća koja još masnije koštaju a gora su od starih panjeva,jedino ovom glupom klubu treba ovolko vremena da se rješi pekarskog dvojca :rol: nadam se da neće biti ludi dati novi ugovor gaboncu i dobiti novog okaća na sisi :rol: gabonac i crni mačak moraju biti prodani ovo ljeto plus stari panjevi i veliki engleski kvazi talenti,sve drugo je smijurija

japa
Postovi: 7198
Pridružen/a: 17 dec 2017, 20:09
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la japa » 21 jun 2020, 22:29

U nekoliko godina pola milijarde funti potroseno, a doveedeno nula igraca svjetske klase, da nije zalosno bilo bi smijesno...

Ma kakve pare, znanje i sposobnost su glavni, Atletico je od nicega (u poredjenju sa Barcelonom i Realom) napravio konkurenta i uzeo titulu pored njih u spaniji i od sebe napravio silu na evropskom nivou. Pare su bitne ali kad znas, kada ne znas djaba ti sve.

Avatar
Seaman
Postovi: 4290
Pridružen/a: 07 mar 2013, 06:30
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Seaman » 23 jun 2020, 18:34

Cédric signing a 3 year deal without a game, Marí to follow suit after playing 2 games. Luiz will probably get his 2 year deal too. Who is handling those issues? You wonder

52
6:19 PM - Jun 23, 2020





sposobnost na nivou ako je istina :rol: dovest će nam kurcevi joorabchian i golmana netoa iz svoje štale :rol: nema se love a baca se na sve strane :kafa: raoila pak na silu hoće uvaliti kluiverta :rol: ima još kakvog smeća da ga pokupimo za masne pare :crazy: serem se u čvalje kepecu od raula,smećaru edu koji se skriva kao miš u rupi ,onom bezveznjaku vinaiu i arteti koja je izdrkotina raznih novinara koji su ovu neznalicu dizali u nebesa na temelju plaćenih članaka kao i onog drakulaša



dobro je ovaj rekao za klauna edua prošle godine



ESPN’s Mauro Cezar Pereira : "Edu Gaspar is going to Arsenal? My condolences, Arsenal.”

957
7:49 PM - Jun 6, 2019



:kafa:









I earn more than you ever will. Guendouzi's tasteless taunt to Brighton players. **** claim, Guendouzi who earns 40k per week, spent the game taunting Brighton player's about the financial disparity between the squads. [@SamiMokbel81_DM]





koji ovo mentoli igraju za nas pa ovo nema nigdje :urnebes: mozak na razini amebe ako i to :rol: kakav se šljam skupio u svlačionici ovo nisu istine :facepalm: i onda je čudno šta smo u ovakvom kurcu,još ima budalaša koji ovog malog izdižu kao igračinu a nemože smrdljivu guzicu okrenuti kolko je trom i spor :rol:

Avatar
Seaman
Postovi: 4290
Pridružen/a: 07 mar 2013, 06:30
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Seaman » 24 jun 2020, 12:40

Ornstein: Arsenal likely spend a more than £100m on David Luiz, Mari and Cedric.

Staggering stuff.


Suggested from other ****:

Mari - £15m for this season / sign permanently. £4m agent fees / signing bonus. Reported £70k pw wages over 4 years. Total: £33.5m
Cedric - £5m for this season. £4m agent fees / signing bonus. Reported £100k pw wages over 4 years. Total: £29.8m
Luiz - £24m for this season. £7.25m agent fees / loyalty bonus. Reported £120k pw wages over 1 year. Total: £37.5m

EDIT: Confirmed as signed and sealed. Great work from the Don





ovi su uspjeli i moje najgore procjene nadjebat :damn: ovo je čista katastrofa ako gledamo s bilo kojeg aspekta :facepalm: ,100 milja baciti ovako u bunar :rol: i onda nek mi neko krene kmečat da se nema love,ovo zaslužuje ispadanje iz liga kolko moraš biti retardiran da ovo napraviš,ili će nam smećar kia dovući iz svoje štale nekog klasnog igrača koji će čitavu ekipu dignuti na neku ekstra klasu :rol: a sigurno je taj raspali coutinho koji bi plaću preko 300 tisućica tjedno a želja za nogometom mu je kao u ozila :rol: ovog cedrica southamptona praktički potjerao iz kluba jer je razvaljen od ozljeda a mi mu dajemo 4-godišnji ugovor i 100 tisuća tjedno :rol: cedric od prije 3-4 sezone nije igrač za 100 tis tjedno pa makar i besplatan bio,čudim se retardiranom edu-u da nije onda opće pokušao dovesti onog svoga dječjeg kepeca yana couta,od kojeg bi čak i nešto moglo biti u budućnosti,ali glavno da je on oduševljen s ovim poslom od 100 milja,koje smeće od lika






Arsenal have lost 10 points from winning positions in their 12 Premier League games under Mikel Arteta - as many as they had lost in their previous 36 combined under Freddie Ljungberg and Unai Emery.




trenerčina :kafa:

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.