Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Chat
Federalne da,drzavne svakako ne
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Treba to sve porusit, a narod pustit da ide u Europu i zivi zivot dostojan covjeka.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Cuj onog fali mu srba u Sarajevu.
Vecina tih srba je Seher dobrovoljno napustila na poziv Karadzica.
A prije toga su sa okolnih brda 4 god sirili bratstvo i jedinstvo pod parolom ko nas bre zavadi. To je 13 000 sarajlija kostalo zivota.
Sa druge strane 500 000 Bosnjaka fali u sjeveroistocnoj Bosni. Desetine hiljada poklanih.
Nista ja njima ne bi dao ,hoce sva prava a ista uskracuju Bosnjacima,
Vecina tih srba je Seher dobrovoljno napustila na poziv Karadzica.
A prije toga su sa okolnih brda 4 god sirili bratstvo i jedinstvo pod parolom ko nas bre zavadi. To je 13 000 sarajlija kostalo zivota.
Sa druge strane 500 000 Bosnjaka fali u sjeveroistocnoj Bosni. Desetine hiljada poklanih.
Nista ja njima ne bi dao ,hoce sva prava a ista uskracuju Bosnjacima,
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ima i ta naravno ustvari to je logicna odluka,ali bi mene npr. uvijek boljela duša da pobjegnem i poslije toga moja Bosna i Hercegovina bude u rukama agresora.Ne znam za druge
#Punoljetstvo
Sve srusit i lupit betonsku plocu da vise nikad nista tu ne nikne.
Nešto kontam, SDA bi radije rat izazvala nego dopustila da ne budu u vlasti.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Nikada ni jedan rat nisu Bosnjaci izazvali, niti poceli.
Zato što tu mogućnost imaju tek 20 godina.Sviuodbranu je napisao/la: ↑08 feb 2020, 14:46Nikada ni jedan rat nisu Bosnjaci izazvali, niti poceli.
Nullius in verba
- BosniaBoston
- Kontakt:
Srednji vijek?Heller je napisao/la: ↑08 feb 2020, 14:55Zato što tu mogućnost imaju tek 20 godina.Sviuodbranu je napisao/la: ↑08 feb 2020, 14:46Nikada ni jedan rat nisu Bosnjaci izazvali, niti poceli.
#Punoljetstvo
Hoćeš da kažeš da si siguran 100% da u Srednjem Vijeku BiH nikada nije započela rat?BosniaBoston je napisao/la: ↑08 feb 2020, 14:58Srednji vijek?Heller je napisao/la: ↑08 feb 2020, 14:55Zato što tu mogućnost imaju tek 20 godina.Sviuodbranu je napisao/la: ↑08 feb 2020, 14:46Nikada ni jedan rat nisu Bosnjaci izazvali, niti poceli.
Nullius in verba
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
65 posto teritorije je okupirano, nakon 95 Bosnjaci strateski razoruzani, na drzavnom nivou 60 posto uzp i cetnicki kadar...Nista mi ne mozemo osim da se pokusamo braniti.Heller je napisao/la: ↑08 feb 2020, 14:55Zato što tu mogućnost imaju tek 20 godina.Sviuodbranu je napisao/la: ↑08 feb 2020, 14:46Nikada ni jedan rat nisu Bosnjaci izazvali, niti poceli.
Upravitelj Sandzaka, u nasem slucaju Bosanskog pasaluka vecinom je bio Bosnjak i imali su ovlasti u odredjenom slucaju odlucivat o ratu i miru. Preventivnom napadu i td.
Mi smo se ipak uvjek branili.
Jednom smo spalili doduse Beograd, ali jbg
- legenda reala
- Kontakt:
ljudi im rade uslugu, dovedi se u red stoko
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Marsal
- Kontakt:
Da je meni jedno 10 kila smršat ali sve dok tugu utapam u pivama i jeftinoj mezi od toga nema ništa.
Npr danas sam imao gigantski potez, za doručak pojeo 2 kifle, veliki kebab, po keksa i šatro uzeo Colu Zero da ne pretjeram
Npr danas sam imao gigantski potez, za doručak pojeo 2 kifle, veliki kebab, po keksa i šatro uzeo Colu Zero da ne pretjeram
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- legenda reala
- Kontakt:
ma ne može čovjek da se nakani a može se
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Koliko brojis? Visina?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...