Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miralem Pjanić
sta kaze pjanic nedavno, vidjecete pravi juventus u februaru...ona mantra kako svake godine tempiraju formu za proljece i napad na ligu sampiona:-)
ali kad te okrenu borini i pazzini hihi
nikad nisu bili gledljivi ali ovog pushaca je trebalo otjerati nakon par tekmi, uzas od igre, bitno je da ronaldo nabija licnu statistiku:-)
ali kad te okrenu borini i pazzini hihi
nikad nisu bili gledljivi ali ovog pushaca je trebalo otjerati nakon par tekmi, uzas od igre, bitno je da ronaldo nabija licnu statistiku:-)
priprema se za baraz lagano
vec mjesec daana, ako ne i vise, lici na sarica sto se tice igre
vec mjesec daana, ako ne i vise, lici na sarica sto se tice igre
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ali ne mogu da provalim šta je fazon sa igrom Juventusa pod Sarrijem. Ova ekipa nema ni S od tzv. Sarriballa, kao da duh Allegrija još uvijek sjedi na klupi.
Kontam da je ovaj vezni red Juventusa previše dizelaški za Sarrijeve standarde, ali opet nisu oni toliko loši da igraju ovako ružno.
Kontam da je ovaj vezni red Juventusa previše dizelaški za Sarrijeve standarde, ali opet nisu oni toliko loši da igraju ovako ružno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ocito da jesu. Sa njima niti jedan trener ne moze napraviti nesto. Juventus je preveliki zalogaj za Pjanica, a Bentancur je toliko debilan igrac da je takve nalazio samo svojevremeno Wenger dok je vodio Arsenal. Ono kada izvadis panjinu i to negdje iz dzungle.
sad reci da je juve prevelik zalogaj za pjanica je nidje veze. Bio je vise nego dobar do dolaska sarria i ronalda, jedan mu uzeo slobodu i sigurnost a drugi slobodnjake i golove, koji su mu ocito dizali moral i igru uopste.
Ne znam šta bih ti rekao, za Bentancura se slažem, previše prosječan igrač bez nekog velikog izraženog kvaliteta. Mislim vidim da ga hvale tamo na temi Juventusa, al' meni lično je bezveze igrač, ništa bolji nego zemljak mu Vecino u dresu Intera.tuzlak1987 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 22:49Ocito da jesu. Sa njima niti jedan trener ne moze napraviti nesto. Juventus je preveliki zalogaj za Pjanica, a Bentancur je toliko debilan igrac da je takve nalazio samo svojevremeno Wenger dok je vodio Arsenal. Ono kada izvadis panjinu i to negdje iz dzungle.
Za Pjanića ne znam, realno daleko od toga da je Juventus preveliki zalogaj za njega, imao je on baš dobrih sezona u dresu Juventusa (recimo sezone 16/17 i 17/18), al' ovo što igra zadnjih godinu dana u dresu Juventusa, i pod Allegrijem i pod Sarrijem, daleko je od njegovih najboljih partija. Takav je neki moj generalni utisak, možda i griješim.
Ne mogu povjerovati da Pjanić nije igrač za sistem lijepog fudbala, od noge do noge, diktiranje tempa itd, čak bih rekao da su to njegove najveće kvalitete, jer neka trka, borba, udaranje, presing (što je neka druga verzija vrhunskih veznjaka) definitivno nisu ni blizu Pjanićev stil.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- JarnoTrulli
Neki dan mu umro did, nije mu do loptanja 

Što me ono izbjegavaš na glavnoj temi?

- JarnoTrulli
Sreća ne navijaš za Milan u tom slučaju

Bio je ki.ta i prije nego mu je umro did.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma osim Ronalda čitava ekipa je u nekom ponoru.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- JarnoTrulli
Jel to hoces da nakon 3 godine opet prizivamo Monologa i hashtag #STNČ?

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- JarnoTrulli
Dobra stara vremena, kada je administracija imala razumijevanja za zdravu zayebanciju i na istu odgovarala dzentlmenskim manirima.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne znam koji je moderator obrisao post u kojem sam ti odgovorio,imas iste zelje i pozdrave 

lezVe do bagro
- JarnoTrulli
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], ASD, Google Adsense [Bot] i 32 gosta.