Naravno i na početku ste imali bolju ekipu od zelje koliko se sjećam. Dila bio Edison Cavani, Okic Di Marija.. Vi i vaši realni pogledi hoćeš da igrača po igrača uporedimo pa da vidimo ko ima kvalitetniju ekip?convict3583 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 20:09Ma nije to presudno ima dosta faktora .sloboda1921 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 19:58Dok god reprezentacija igra utakmice u Zenici Čelik neće ispasti što je donekle i razumljivo. Po meni ligu napuštaju Zvijezda 09 i Mladost DK.
Ali realno ekipa nam je najbolja od ove 4 sa zacelja.
Mislim da smo uradili daleko bolje pripreme od konkurenata
Ko ce ispasti iz PL BiH u sezoni 2019/2020?
Re: Ko ce ispasti iz PL BiH u sezoni 2019/2020?
-
- Kontakt:
Golman nam je za 3 klase bolji odbrana nam je sigurno bolja vezni red imate jednog boljeg igraca ovo ostalo nista posebno mislim da smo i tu iskusniji ako vam deda bude igrao i tu smo boljiWolffire je napisao/la: ↑09 feb 2020, 21:08Naravno i na početku ste imali bolju ekipu od zelje koliko se sjećam. Dila bio Edison Cavani, Okic Di Marija.. Vi i vaši realni pogledi hoćeš da igrača po igrača uporedimo pa da vidimo ko ima kvalitetniju ekip?convict3583 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 20:09Ma nije to presudno ima dosta faktora .sloboda1921 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 19:58
Dok god reprezentacija igra utakmice u Zenici Čelik neće ispasti što je donekle i razumljivo. Po meni ligu napuštaju Zvijezda 09 i Mladost DK.
Ali realno ekipa nam je najbolja od ove 4 sa zacelja.
Mislim da smo uradili daleko bolje pripreme od konkurenata

Haj daj da uporedimo, igraca po igraca. Doduse u nas ce biti jos dolazaka, al nema veze, evo i sa ovim do sad.
Evo prva pozicija golamana, imamo boljeg. Aj dalje.
(Mada ne igra pojedinac, nego tim, al kad se nudis vec.)
Evo prva pozicija golamana, imamo boljeg. Aj dalje.
(Mada ne igra pojedinac, nego tim, al kad se nudis vec.)
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Pavlović tri puta boji od Velica?
Nemam vise sta pobio si me u startu sa svim argumentima tako da mi se ne da fakat.
Horić je garant sad Nemanja Vidic isto sto je Blazevic bio najbolji bek lige dok nije presao u Zelju.
Uglavnom 5x ste bolji zato ste i primili 4 komada.
Ja samo ne znam kako Čelik sa ovim šampionskim timom još uvijek tabori na samome dnu.
-
- Kontakt:
I tad smo bili bolji prvo puluvrijwme smo vas raznjeli onda ove p... sto smo ih otjerali a et jedan je kod vas nisu mogli disat prodane duse .Wolffire je napisao/la: ↑09 feb 2020, 21:27Pavlović tri puta boji od Velica?
Nemam vise sta pobio si me u startu sa svim argumentima tako da mi se ne da fakat.
Horić je garant sad Nemanja Vidic isto sto je Blazevic bio najbolji bek lige dok nije presao u Zelju.
Uglavnom 5x ste bolji zato ste i primili 4 komada.
I koliko znam mi smo se pojacali i vi ste kao nesto ali bolji amo 100%.
A Pavlovic je bolji i 5 puta od Velica al ono bio sam skroman.
Daj nemoj zajebavat, Pavlovic je prvi golman lige, ko se razumije zna sta govorim. Al eto haj, krenes pa okrenes pricu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Hahah znači Sarajevo prvog golmana lige nudilo na sve strane. Čak je trebao kod nas doći ako Vela završi transfer. Jel me stv zajebavas sa tim izletima.
Jel ti mene zajebajes? Zna se zbog cega je otisao iz sarajeva i da nije, sad bi im bio prvi golman sigurno. Pusti suplju bgt.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- prisonbreak
- Kontakt:
I jest bolji od Velica.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Ma nema sta bolji ste na svim pozicijama onda. Sve nade sam polagao u Veliča ali budući da vi imate prvog golmana lige, a i ostali igrači su ako ne najbolji onda u top tri na svojoj poziciji. Možda jedino Fanimo kod nas ali nije ni on nesto bolji od vaših krila.
- prisonbreak
- Kontakt:
Nije 3 x, al je bolji, al da se razumijemo Velic je odlican golman.
- Zenicanin988
- Kontakt:
A ja diskusije 

Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Dobro i u napadu ste bolji za Mahmutovica i to je to.prisonbreak je napisao/la: ↑09 feb 2020, 21:43Nije 3 x, al je bolji, al da se razumijemo Velic je odlican golman.
Sta se svađate bezveze,vec je odluceno ko ispada na drugom mjestu,nista se mi tu ne pitamo 

- prisonbreak
- Kontakt:
Ima tu jos izmjesanih pozicija, po meni na zadnjem veznom imamo bolje igrace, vama dobro dodje Fanimo pa i Dedic al ak se dohaviza. Isak je ok.
Al vaznijr je samo funkcionisanje kluba, plate, atmosfera, TRENER.
Al vaznijr je samo funkcionisanje kluba, plate, atmosfera, TRENER.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
prisonbreak je napisao/la: ↑09 feb 2020, 19:01Kako su do sada?ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑09 feb 2020, 18:38Kako ih mislite registrovati, na 3 mjeseca?convict3583 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 18:31Pa i ja mislim da ce oni ispast .
Pa nismo ni mi izgleda zavrsili sa pojacanjima vidjecemo sutra izgleda da je dosao jos jedan stoper top igrac igrao za repku azarbejdzanac i ima naki tirula i iskustva u evropi kao i nwki nigerijac dobar cak se spominjw neki jos napadac stranac i i jos jedan mladi turski reprezentativac iz galate pa vidjecemo sta ce od toga sve bit mada neki su vec sa ekipom![]()
prisonbreak je napisao/la: ↑09 feb 2020, 17:04Sinoc sam o tome ja bas govorio. Jako teskoregularno ne moze 100%, jedino opet na neku foru od 3 mjeseca.
prisonbreak je napisao/la: ↑08 feb 2020, 17:11Ma nema sanseja mislim da nikog od stranaca nece moci registrovati, tako da je ovo sve uzlaud. Doprinosi jos nisu uplaceni.
Brate neko je lud ovdje, ili ti ili ja, ostavit cu tebi da doneses zakljucakprisonbreak je napisao/la: ↑08 feb 2020, 18:02Zasto ti Blazevic nije igrao zadnje tekme? Mozda uspiju strance al max na neku foru, tj najvise 3 mjeseca. Doprinosi zadnji put uplaceni januar 2019 gosine
Forzza Velez
- prisonbreak
- Kontakt:
Pa opet ne vidim tvoj problem ovdje 
jrssm ja rekao da nike 3 mjeseca? Ili nesto slicno tome, dohavizaj se.