Kao braca Crnogorci sto su zabranili emitovanje Happy tv iz srbije i kod nas zabranit sve sto dolazi iz srbije.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Da im finansiram opijanje i drogiranje, taman posla.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Davao sam u pocetku, al ne mozes ih vise ispratiti. A dobro i to kazes.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Fantasista
- Kontakt:
Kerime znam das to ti.
Evo izgleda da nije umro. Samo se usro do za vrata i pravio se mrtav od sramote.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Gdje se moze izaci i piti u Bihacu, a da nije seljakluk?
Evo razmišljam već pola sata i jedno mjesto imam u glavi. Da nisi spomenuo seljakluk bilo bi mi lakše odgovoritituzlak1987 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 21:08Gdje se moze izaci i piti u Bihacu, a da nije seljakluk?
Caffe bar ITD, malo manje lokal i starija raja, malo ili nikako ovih ispod 20. Sto se tice klubova u Svarogu je najmanje lose i tamo jedino i vrijedi ici mada je klub ko klub, nista posebno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bambu pod mišku, kutiju Drine Sarajevske Drine, chips chili ili paprika, sky cola da imas veceras poslije pijanke protiv susenja usta i pravac parkic neki.
To je bio zivot
Iz rukava, ON svakoga dana izvuce nekog keca...
Piramida. Dobre svirke, ozbiljna raja, rock, ex yu rock, puno do sitnih sati. ITD je vise ova balkanska novokomponovana muzika.harden je napisao/la: ↑11 feb 2020, 22:10Evo razmišljam već pola sata i jedno mjesto imam u glavi. Da nisi spomenuo seljakluk bilo bi mi lakše odgovoritituzlak1987 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 21:08Gdje se moze izaci i piti u Bihacu, a da nije seljakluk?![]()
Caffe bar ITD, malo manje lokal i starija raja, malo ili nikako ovih ispod 20. Sto se tice klubova u Svarogu je najmanje lose i tamo jedino i vrijedi ici mada je klub ko klub, nista posebno.
Nekad se s petakom znalo izać, bude ti vrh, još ujutro imaš para.Donut je napisao/la: ↑11 feb 2020, 22:16Bambu pod mišku, kutiju Drine Sarajevske Drine, chips chili ili paprika, sky cola da imas veceras poslije pijanke protiv susenja usta i pravac parkic neki.tuzlak1987 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 21:08Gdje se moze izaci i piti u Bihacu, a da nije seljakluk?
To je bio zivot![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ne znam u kojem su oni fazonu, imaju podrinjce, gancije, jezerase, i ove sa sprecanske doline, opste veselje za native Zivinicane ako ih ima vise od 5%.
Npr. ?
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 11 feb 2020, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Najbolja je kućna atmosfera, ništa lokali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.