FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma Hare ako hoce da igra, onda i igra, bude najefikasniji i daleko najopasniji igrac. Al to je ono AKO HOCE. To je njegov problem, nedostatak motivacije. Znam dobro. A Pitar je s dna kace.
-
- Kontakt:
Ne psujem. Okreno se vjeriSamozdravlje je napisao/la: ↑11 feb 2020, 20:09Ti jedini na forumu imas vise lajkova od postova (mito i korupcija).![]()
Od kako ne psujes , postao si "omiljeni" . Imas vise lajkova nego ja, a registrovao si se prosle sedmice kuknjava , Nepravda , pa to ti je . kuknjava

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nemas srece drugTatamata1946 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 22:45Ja ne mogu da vjerujem da nisu obisli sve nacelnike i opstine i nasli neku jeftiniju soluciju i malo pripazili Nama nema veze sto je covjek milioner. Ja sve konto u Butmiru cemo dobiti zemljiste skoro djaba pa zato hocemo tamo
Zna li se vec termin utakmice protic TC? Valjda ce biti nedjelja da mozemo doci i mi koji imamo samo nedjelju slobodnu a ima nas puno takvih
A moze i subota u vecernjem terminu![]()
Em sto je tekma u subotu em sto je u 13
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Očekivani rezultati ankete?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Zanimljivo, Vinko mu je bio trener, u onoj polusezoni, koju je odigrao u Borcu (proljece 2014).Tada je odigrao 10 utakmica i dao 8 golova.Napapijri je napisao/la: ↑11 feb 2020, 22:59Hare kada god dobije priliku (pod prilikom mislim na barem 30 minuta konstantne igre), istu i opravda. Sjetite se samo posljednje tekme u Ugljeviku, ulaskom Hareta smo i poceli liciti na nesto, uostalom njegovim potezom smo iznudili penal, tj.on ga je iznudio.
Zar nije u 14.30 ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 feb 2020, 23:27Nemas srece drugTatamata1946 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 22:45Ja ne mogu da vjerujem da nisu obisli sve nacelnike i opstine i nasli neku jeftiniju soluciju i malo pripazili Nama nema veze sto je covjek milioner. Ja sve konto u Butmiru cemo dobiti zemljiste skoro djaba pa zato hocemo tamo
Zna li se vec termin utakmice protic TC? Valjda ce biti nedjelja da mozemo doci i mi koji imamo samo nedjelju slobodnu a ima nas puno takvih
A moze i subota u vecernjem terminu![]()
Em sto je tekma u subotu em sto je u 13
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Samo da jednom liku repliciram za stadio na otoci, koliko znam, zbog blizine rijeke, nemoguce je ondje izgraditi nesto vece, tako da prepreka i nije tolika to izganjati koliko je nefunkcionalno do bola.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Draganizirat ćemo rijeku.AngelDiMaria je napisao/la: ↑12 feb 2020, 06:58Samo da jednom liku repliciram za stadio na otoci, koliko znam, zbog blizine rijeke, nemoguce je ondje izgraditi nesto vece, tako da prepreka i nije tolika to izganjati koliko je nefunkcionalno do bola.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Moze se napraviti "Koševo na vodi". Dobro, nije baš Koševo, ali znaš šta hocu reci. Dodatni plus jest što ne moraš placati zamljište, jer je na vodi. Vodište je, meščini, bResplatno.AngelDiMaria je napisao/la: ↑12 feb 2020, 06:58Samo da jednom liku repliciram za stadio na otoci, koliko znam, zbog blizine rijeke, nemoguce je ondje izgraditi nesto vece, tako da prepreka i nije tolika to izganjati koliko je nefunkcionalno do bola.
Ja sam noćaske malo karikir'o, ali u osnovi, fakat je tako.
Zemljiste se kupi kao poljoprivredno, uz obavezu da uzgajaš nešto na njemu. Tad mu je cijena zaista mizerna, meščini baš jedna marka. E onda zasadiš, mećimo, krompir. Ha malo nikne i pomoli se, ti pustiš jal zlaticu, jal nakav pomor, jal ga jednostavno spališ. Nakon toga, zbog štete, a i gubitka kvaliteta zemljišta, jer zaboga nenereš ništa sijat narednih 10 godina dok zemlja ne ozdravi, a ti si svakako na gubitku, jer ti je nešta poharalo krompir, podneseš zahtjev za prenamjenu zamljišta u građevinsko. E da nastaviš ulagat u širu društvenu zajednicu.
Tako svi rade. Beli neko kupuje zemljišta po realnoj cijeni. Tako je sagrađen i Bingo i Alta i statijaznam...
Prenamjena zemljišta je tiiito
Zemljiste se kupi kao poljoprivredno, uz obavezu da uzgajaš nešto na njemu. Tad mu je cijena zaista mizerna, meščini baš jedna marka. E onda zasadiš, mećimo, krompir. Ha malo nikne i pomoli se, ti pustiš jal zlaticu, jal nakav pomor, jal ga jednostavno spališ. Nakon toga, zbog štete, a i gubitka kvaliteta zemljišta, jer zaboga nenereš ništa sijat narednih 10 godina dok zemlja ne ozdravi, a ti si svakako na gubitku, jer ti je nešta poharalo krompir, podneseš zahtjev za prenamjenu zamljišta u građevinsko. E da nastaviš ulagat u širu društvenu zajednicu.
Tako svi rade. Beli neko kupuje zemljišta po realnoj cijeni. Tako je sagrađen i Bingo i Alta i statijaznam...
Dugo nešto gluplje nisam pročitao.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑12 feb 2020, 07:38Ja sam noćaske malo karikir'o, ali u osnovi, fakat je tako.
ISTINA ZA VEDRANA!
Nisam upratio s kim igramo generalku?
Da li je ovo Vinkovih 11:
------------------------Ahmetovic
Tatar-----------------Rahman-------------Jukic
------------------Sušić----------Oremuš
Hodzic-----Milicevic---Serbecic----Saban
(Salcin)------------Kovacevic
Da li je ovo Vinkovih 11:
------------------------Ahmetovic
Tatar-----------------Rahman-------------Jukic
------------------Sušić----------Oremuš
Hodzic-----Milicevic---Serbecic----Saban
(Salcin)------------Kovacevic
Samozdravlje je napisao/la: ↑11 feb 2020, 20:09Ti jedini na forumu imas vise lajkova od postova (mito i korupcija).![]()
Od kako ne psujes , postao si "omiljeni" . Imas vise lajkova nego ja, a registrovao si se prosle sedmice kuknjava , Nepravda , pa to ti je . kuknjava

-
- Kontakt:
Valjda sa Olimpikom, uskoro.Ok sastav, nije mi samo jasno, zašto u Turskoj, nije stavljao Hodžića na lijevog beka, kad vec Pidro nije bio spreman.
Tatar desno, Velkoski lijevo. Ostalo bi sve trebalo biti kako si i naveo.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ma kakav Velskoski ba, pa lik ne moze meda, do gola jedva dobaci loptu. On je za klupe i to da zadnjih 30 minuta udje i nesto pokusa da napravi
Meni isto nije jasno zasto nije uigravao Hodzica na LB, mozda Pidro bude spreman brze nego sto se ocekuje. I cudno mi je sto se Oremuša ne proba na beku u nedostatku kvalitetnih igraca na toj poziciji. S druge strane gura se Oremusa u vezni red gdje smo najjaci. Kad bi Mirka stavio na desnog beka, otvorilo bi se mjesto u veznom redu za Đokanovica, Zinedina, Gavrica.
Ja ocekujem od Ahmeta jos 4-5 golova....sve ostalo je SF....e sad jedino da mu legne nova postavka ko nikom nikad...ali kazem SFPantelija je napisao/la: ↑11 feb 2020, 22:21Znaci nakon 3 prijateljske strucnjaci su procijenili da su Ahmet i hare odronmasalah, neki idioti skautiraju igrace po godinu dana a ovdje ima strucnjak koji nakon 3 tekme u kojima se radi isključivo na postavci i intenzitetu vide da od napada nema nista
![]()
Od Hareta ocekujem da pocne vise tekmi, i da zabija shodno tom, njegova ljevica je za respekt idalje.....njegova igra bez lopte je taj dio koji je slabiji....tj. nedostatak....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače