Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JarnoTrulli
Re: Chat
Mostar treba da bude br. 1 što se tiče infarkta u državi. Može se familija mjesec dana prehraniti od Nutelle što se stavi u 1 palačinku kod Niđe Veze
Bgm nije ništa slago u vezi majoneze
Bgm nije ništa slago u vezi majoneze
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Ti i neke rime sklapas, jesi to ti Mak?
Najveci infarkt mi je kad odem u Drugi nacin pa me neko pita za koga navijam
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nikad ne znaš kad klamidija može iskočit iz nekog žbuna
Mana rođenja na kraj rata, ne mogu pričat ni da sam se rodio u Zenici
par = 2
Ciganin sam, al najlepši
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Jok ITD a da nije seljaklukharden je napisao/la: ↑11 feb 2020, 22:10Evo razmišljam već pola sata i jedno mjesto imam u glavi. Da nisi spomenuo seljakluk bilo bi mi lakše odgovoritituzlak1987 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 21:08Gdje se moze izaci i piti u Bihacu, a da nije seljakluk?![]()
Caffe bar ITD, malo manje lokal i starija raja, malo ili nikako ovih ispod 20. Sto se tice klubova u Svarogu je najmanje lose i tamo jedino i vrijedi ici mada je klub ko klub, nista posebno.
Vjerujem da je sad u Gig baru najbolja varijanta za izlazak, a usput ko dolazi sa strane, tu ima i prenoćište. Joj što napravi Mirzi reklamu lagano
Kladanj
Banovici
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
U ITDu je mozda seljacka muzika ali raja nije.bavarian_bk je napisao/la: ↑11 feb 2020, 23:48Vjerujem da je sad u Gig baru najbolja varijanta za izlazak, a usput ko dolazi sa strane, tu ima i prenoćište. Joj što napravi Mirzi reklamu lagano![]()
Nisam bio u Gigu kako se mijenjalo ono svasta sad, jel bolje nego prije? Dobro je kad ima uzivo neka svirka, najbolje je kad Alkan zadaje
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakav koncert u drugoj polovini videa, sasvim slučajno uletim na ovo, kakva poezija.
"We need to suffer. And we need to fight."
Od aviona do raga to je ta raznovrsna lepeza Zivinickog saobracaja.
Iz rukava, ON svakoga dana izvuce nekog keca...
Sjednem u uglovnici na cevape odma produzim do age na burek i na musalu to sve provarit, kamufliram se s avazom u rukama dok pijem kavuAntipolitika3 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 22:49Niste jeli cevape u Bahre i Uglovnici treba znati gdje je dobar cevap isto mene sarajevski niau dojmili koliko se o njima prica.
Sto se tice hrane u Mostaru zasigurno top destinacija koju hvale svi turisti sa omjerom cijene i kvalitete prezadovoljni.
Niste vi jeli pizzu u Splitu i obali Dalmacije 90kn za kurnjac.
Probajte Burgere kad dolazite u Liverpool pub u Mostaru.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Kamuflaža propalaRigoletto je napisao/la: ↑12 feb 2020, 07:38Sjednem u uglovnici na cevape odma produzim do age na burek i na musalu to sve provarit, kamufliram se s avazom u rukama dok pijem kavuAntipolitika3 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 22:49Niste jeli cevape u Bahre i Uglovnici treba znati gdje je dobar cevap isto mene sarajevski niau dojmili koliko se o njima prica.
Sto se tice hrane u Mostaru zasigurno top destinacija koju hvale svi turisti sa omjerom cijene i kvalitete prezadovoljni.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Daj mi jednu kracuHeller je napisao/la: ↑12 feb 2020, 10:28Kamuflaža propalaRigoletto je napisao/la: ↑12 feb 2020, 07:38Sjednem u uglovnici na cevape odma produzim do age na burek i na musalu to sve provarit, kamufliram se s avazom u rukama dok pijem kavuAntipolitika3 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 22:49Niste jeli cevape u Bahre i Uglovnici treba znati gdje je dobar cevap isto mene sarajevski niau dojmili koliko se o njima prica.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Slav skvat
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ništa novo ispod sunca

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Eh evo ga, najavljena nova hitna sjednica NSRS.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 72 gosta.