Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Mene koljeno boli čim je hladno. Imal šta za to.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Samo sa slaninom i bijelim lukom, nemam super moći, al sam super'eroj
Nullius in verba
- Marsal
- Kontakt:
Bukvalno ne postoji ni promil šanse da se strane sudije izbace iz Ustavnog suda, ovdje je nešto ebeno posrijedi
Jest mi više i muka od ove države, krize, blokiranja, glasanja, nadglasavanja i kur.cu sviranja.
Jest mi više i muka od ove države, krize, blokiranja, glasanja, nadglasavanja i kur.cu sviranja.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Djelimicni...sto je najgore. Da.smo bogdo totalni ne bi bilo ovih vjestackih kriza svaka 3 mjeseca, od maticnog broja, pa do dana RS pa akciza pa sudija, budzeta, izbornog zakona i sl.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- ASD
- Kontakt:
Naravno. Najbolje bi bilo da smo kolonija. Da se naš čovjek ne pita ni za šta. Ni za opštinskog nivoa nismo.Sage je napisao/la: ↑13 feb 2020, 20:57Djelimicni...sto je najgore. Da.smo bogdo totalni ne bi bilo ovih vjestackih kriza svaka 3 mjeseca, od maticnog broja, pa do dana RS pa akciza pa sudija, budzeta, izbornog zakona i sl.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Samo cekam pocetak sranja sa punim tankom goriva mogu do Slovenije i natocit jos jedno 50eura gore i u Bavarakoj sam.
Za par dana ispijat kaficu u nekom gradicu punom zelenila i forcat po forumu kao onaj hajvan sviuodbranu samo cu ja nick stavit nemapovlacenja
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Zar još neko prati politiku
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Problem je u tome što iz RS ne izazivaju krize što im stvarno nešto zasmeta već što su njima krize i svaki mogući zastoj države ciljevi sami po sebi, oni prvo odluče da izazovu krizu pa se onda dogovaraju oko čega će.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Dobro je što mi imamo migrante sa svježim ratnim iskustvom na svojoj strani.
Let's talk about SIX baby!
Posrijedi je trgovina kao i uvijek. Sad će on da traži 'nešto' da bi odblokirao institucije i naći će se na pola puta. Već viđeno.
Mnogo je važno kakve će izvještaje podnijeti ovi strani ambasadori. Možda nekome sa zapada napokon pukne film pa odluči da se obračuna sa ovom gamadi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tzv ministar tzv sigurnosti traži od lokalnih zajednica po par milja maraka za borbu protiv migranata. Da, ne zayebavam se. Ovo sve i zaslužuje biti uništeno, žali Bože prolivene krvi.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma yebeš njega, on je svoje završio nakon narednih izbora.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 59 gostiju.