Plavi brate
Ja sam iz Svrakina i nemam neke skole
I nikad nisam stigao da izucavam logiku kao granu filozofije
Al evo logicki i laicki
Ko moze napast antifasiste samo....
Plavi brate
Ustase...svrakino1921 je napisao/la: ↑15 feb 2020, 14:33Plavi brate
Al evo logicki i laicki
Pa valjda fašistisvrakino1921 je napisao/la: ↑15 feb 2020, 14:33Plavi brate
Al evo logicki i laicki
Nisu to nikakvi huligani to su saka ustasica koje placa adz i sivi soko smrdin covicsvrakino1921 je napisao/la: ↑15 feb 2020, 14:33Plavi brate
Al evo logicki i laicki
prevozi stvari za Sarajevo,tamić sad u Kakanj došao,ima neki regal težak a pravo mu dobar,može puno stati veša i posteljine... na Ilidzi stan dobio,dvosoban,2 balkona,garaža i šupa dole u suterenu...svrakino1921 je napisao/la: ↑15 feb 2020, 14:37Sta ovo nema Fanima
Jel ovo bolestan il je nezadovoljan a mozda nesretan
Zeljina uprava prima sadaku, nebitno je li SDA daje ili ovi iz Listice za stolice. Zeljkan se svakoj politici kroz historiju prilagodi i ulize, okoristi i donacije primi, da bi kasnije mogli usmene predaje prenositi o radnickoj klasi i nekoj kvaziborbi. Od Dimitrija do Osima, sve su to kopilad!Kompromis je napisao/la: ↑15 feb 2020, 14:30Zeljina uprava koja je uglavnom nestranacka saradjuje sa svima bez izuzetaka... dakle ne pravi se razlika je l to neko iz SDA (opstina, grad), je l nezavisni (poput nacelnika Gorazda koji je cesto na Grbavici), je l ova prosla vlada koja je najbolja ikad... svi su dobro dosli koji zele saradnju, i koji zele pomoci... za razliku od nekih koji ne zele primiti delegaciju koja nije SDA jer im je zapreceno odozgo, nesto po uzoru toga kada SDA mudorezac Skaka nije smio primiti nacelnika Istambula... dakle sve je u FK Sarajevo prepisano od SDA... nije ni cudo sto Kosevo (bas cudno da Sarajevo igra na njemu) sluzi sa promociju SDA stranke gdje se nalazila ogromna Ajnadziceva slika, a navijacima tog kluba se dijelili SDA salovi i sendvici...
@robert
Brani SDA i kriminal, bice sendvica ubrzo... strpi se do septembra kad pocnu kampanje... ali malo zustrije moras...
Ma kažu da ste vi iz Zrinjskog u.staše i da ste gađali Titove pionire flašama...tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 feb 2020, 14:57Kakve veze imaju 'fašisti' i 'antifašisti' sa premier ligom? Jel moramo o maloumnim ljudima razglabat na temi o nogometu?
joker90 je napisao/la: ↑15 feb 2020, 14:51Zeljina uprava prima sadaku, nebitno je li SDA daje ili ovi iz Listice za stolice. Zeljkan se svakoj politici kroz historiju prilagodi i ulize, okoristi i donacije primi, da bi kasnije mogli usmene predaje prenositi o radnickoj klasi i nekoj kvaziborbi. Od Dimitrija do Osima, sve su to kopilad!Kompromis je napisao/la: ↑15 feb 2020, 14:30Zeljina uprava koja je uglavnom nestranacka saradjuje sa svima bez izuzetaka... dakle ne pravi se razlika je l to neko iz SDA (opstina, grad), je l nezavisni (poput nacelnika Gorazda koji je cesto na Grbavici), je l ova prosla vlada koja je najbolja ikad... svi su dobro dosli koji zele saradnju, i koji zele pomoci... za razliku od nekih koji ne zele primiti delegaciju koja nije SDA jer im je zapreceno odozgo, nesto po uzoru toga kada SDA mudorezac Skaka nije smio primiti nacelnika Istambula... dakle sve je u FK Sarajevo prepisano od SDA... nije ni cudo sto Kosevo (bas cudno da Sarajevo igra na njemu) sluzi sa promociju SDA stranke gdje se nalazila ogromna Ajnadziceva slika, a navijacima tog kluba se dijelili SDA salovi i sendvici...
@robert
Brani SDA i kriminal, bice sendvica ubrzo... strpi se do septembra kad pocnu kampanje... ali malo zustrije moras...
Znas kakve veze imaju. Ovi ujaci sto gadjaju ove jadnike kamenjem i flasama su navijaci svinjskog, eto kakve veze imatutankamon1905 je napisao/la: ↑15 feb 2020, 14:57Kakve veze imaju 'fašisti' i 'antifašisti' sa premier ligom? Jel moramo o maloumnim ljudima razglabat na temi o nogometu?
A i ovi drugi zombiji dolaze bez ikakve zelje za provokacijamarobertkosar je napisao/la: ↑15 feb 2020, 15:02Znas kakve veze imaju. Ovi ujaci sto gadjaju ove jadnike kamenjem i flasama su navijaci svinjskog, eto kakve veze imatutankamon1905 je napisao/la: ↑15 feb 2020, 14:57Kakve veze imaju 'fašisti' i 'antifašisti' sa premier ligom? Jel moramo o maloumnim ljudima razglabat na temi o nogometu?![]()
Nemas se potrebe tresti kad svi znamo da ste vi ufol najkulturniji narod na balkanu ali i najpodliji koji jednom rukom tapsaju covjeka po ramenu a drugom drze noz iza ledja.tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 feb 2020, 15:09A i ovi drugi zombiji dolaze bez ikakve zelje za provokacijamarobertkosar je napisao/la: ↑15 feb 2020, 15:02Znas kakve veze imaju. Ovi ujaci sto gadjaju ove jadnike kamenjem i flasama su navijaci svinjskog, eto kakve veze imatutankamon1905 je napisao/la: ↑15 feb 2020, 14:57Kakve veze imaju 'fašisti' i 'antifašisti' sa premier ligom? Jel moramo o maloumnim ljudima razglabat na temi o nogometu?![]()
volim doc u svoj Mostar na dva tjedna, samo da vidim sta vas zanima, sta vas pere...mozgovi zaostali u nekim davnim vremenima..i jedni i drugi, a i ovi treci sto su zgroženi ovakvim stvarima koje se desavaju svako par mjeseci. Cuj fasisti i antifasisti..evo tresem se od ljudske gluposti
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Morpheus i 27 gostiju.