Skriniar najgori, pa ga u stopu prate Vecino, Lautaro i Barella.
Conte sa izmjenom Brozovic-Eriksen podsjetio na Luciana. Kakav bidon, još ne vjerujem
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Za ovakav stil igre, ni iniesta i xavi ne bi mogli.
Zasto bi igrali, imamo mi trenera kojem ljudi slijepo vjeruju. Contea sam kritikovao i kad dobijemo i kad izgubimo. Ocekivao sam losije partije na pocetku, a bolje kako vrijeme odmice, a pokazalo se obrnuto i pri tome igraci izgledaju maksimalno iscrpljeno i krajnije bezidejno.
Napisa si ono sta sam ja jucer pet puta poceo pa izbrisa post jer nije vrijedno.neroazzurni je napisao/la: ↑17 feb 2020, 09:05Dobro ba tifoso skontali smo tvoj stav, hajd ohani sad malo i idi intezivno prati EPL
Trebalo bi te banovat za samo spominjaje one celave prevare a za poredjenje sa Conteom ti treba internet iskljucit
Ne mozemo dobra dva poluvremena uvezat da si bog boziji, molio sam boga da nam zabiju neku frljoku u prvom pa da gledam dobat Inter u drugom al kakvi, na poluvremenu govorim kolegi ovo ce nazalost biti ono dobro poluvrijeme Intera...i bi tako
Kako smo amateri ispali sa drugim golmanom to je nevidjeno, pa Spal ima boljeg
Ne znam sta ce al masno je placen da skonta kako ovo rijesiti, igramo dva razlicita poluvremena citavu sezonu, sto je najgore dusa boli jer jedno odigramo sampionski, sto znaci da se moze i da smo blizu te forme ali ali
Barela nista, veliko nista u napadu...u odbrani i radi nesto al u napadu prelos
Skrinara treba uvaljat nekom ako se jos uvijek daju dobre pare za njega, nema on gram mozga
Vecino ne moze lopte izbit, isto u nasoj ligi...yebem ti igraca takvog
Dvojac u napadu je malo posto i nafuran, ono kao nezamjenjivi...treba tu Sancez pocet vise igrat
Golmana ne treba ni spominjat al moram, pa frajer je na drogama teskim, nema kod njega nervoze panike on smireno i stalozeno grijesi...boze sacuvaj
Suma sumarum, mora to Conte bolje, mora
Jbga nekom onih 200 ubacaka dodje kao premija naspram toga sto nas Cagliari stisne u nasoj polovici ili Atalanta pa ne mozemo da izadjemo, kao da smo davljenici fenjerasi. Inter ne moze iznijeti loptu kad smo na 20 m od svog gola, vec je nabijamo Lukakuu. Jel to vama fudbal koji prizeljkujemo?Tritolone je napisao/la: ↑17 feb 2020, 12:41Napisa si ono sta sam ja jucer pet puta poceo pa izbrisa post jer nije vrijedno.neroazzurni je napisao/la: ↑17 feb 2020, 09:05Dobro ba tifoso skontali smo tvoj stav, hajd ohani sad malo i idi intezivno prati EPL
Trebalo bi te banovat za samo spominjaje one celave prevare a za poredjenje sa Conteom ti treba internet iskljucit
Ne mozemo dobra dva poluvremena uvezat da si bog boziji, molio sam boga da nam zabiju neku frljoku u prvom pa da gledam dobat Inter u drugom al kakvi, na poluvremenu govorim kolegi ovo ce nazalost biti ono dobro poluvrijeme Intera...i bi tako
Kako smo amateri ispali sa drugim golmanom to je nevidjeno, pa Spal ima boljeg
Ne znam sta ce al masno je placen da skonta kako ovo rijesiti, igramo dva razlicita poluvremena citavu sezonu, sto je najgore dusa boli jer jedno odigramo sampionski, sto znaci da se moze i da smo blizu te forme ali ali
Barela nista, veliko nista u napadu...u odbrani i radi nesto al u napadu prelos
Skrinara treba uvaljat nekom ako se jos uvijek daju dobre pare za njega, nema on gram mozga
Vecino ne moze lopte izbit, isto u nasoj ligi...yebem ti igraca takvog
Dvojac u napadu je malo posto i nafuran, ono kao nezamjenjivi...treba tu Sancez pocet vise igrat
Golmana ne treba ni spominjat al moram, pa frajer je na drogama teskim, nema kod njega nervoze panike on smireno i stalozeno grijesi...boze sacuvaj
Suma sumarum, mora to Conte bolje, mora
Nema veceg raka za oci od onih Spallettievih predstava kad smo imali po 20 kornera, i 200 ubacaja u bunar, pa platio bi i najveceg levata od trenera samo da to ne gledam. Da ne govorim koliko je on nelogicnih i glupih poteza imao. Svaka mu cast sta je izborio 2 nastupa u LP ali treba se sjetit kako ih je izborio, oba u zadnjim utakmicama sa morem prosutih zivaca gdje se na kraju pitas pa koji cemo mi qurac uopce u toj LP kad je na jedvite jade izborimo kroz jadnu ligu.
Istina da igramo lose zadnjih 7-8 utakmica (tamo od utakmice protiv Napolia) ali isto je tako istina da od Stramaccionia nismo imali ovoliko kljucnih ozljeda, pa Sensi koji je bio najjaci igrac od one utakmice protiv Juventusa nije ni odigrao posteno, zatim Barella koji je bio u zivotnoj formi je opao nakon one ozljede, pa sad Handanovic koji fali u kljucnim utakmicama. Pola sezone igramo samo sa 2 napadaca i momkom od 16 godina, Brozovic da nije bilo ozljede bi vjerojatno upisao svaku minutu u serie A, a i Gagliardini makar bio nekada minus igrac fali vec vise od mjesec dana barem za rotacije.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.