FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Jericho
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Jericho » 16 feb 2020, 22:40

Nitko ne moze dobiti prolaznu ocjenu za včrs. Eventualno Young i Candreva..

Skriniar najgori, pa ga u stopu prate Vecino, Lautaro i Barella.

Conte sa izmjenom Brozovic-Eriksen podsjetio na Luciana. Kakav bidon, još ne vjerujem :urnebes:
#Ausilio OUT

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 16 feb 2020, 22:40

Conteov poraz.
"We need to suffer. And we need to fight."

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 16 feb 2020, 22:41

Vrebac je napisao/la:
16 feb 2020, 22:33
Nije ni cudno sto Eriksen ne igra
Za ovakav stil igre, ni iniesta i xavi ne bi mogli.
Anemicno i nepotrebno povlacenje gdje gledam lautara na 30m od naseg gola. Neka mi neko kaze zasto smo otjerali Spallettija ?
Kadar nam je odlican u odnosu na onaj od Spallettija, kamo srece da su se tad imali ovakvi igraci.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 16 feb 2020, 22:41

Samo cu rec jedno, 12 miliona po sezoni
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 feb 2020, 22:42

Treba Eriksena za Kessija zamijenit,loš hehe

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 16 feb 2020, 22:43

SiamoNoi je napisao/la:
16 feb 2020, 22:39
Da hoce netko Inzaghija posred face opalit potpisao bi i treće mjesto ove sezone.
Nemas sta potpisivat..samo vidi raspored Intera u nastavku sezone. Trece mjesto plafon sa ovakvim Konteovim izletima u prazno

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 16 feb 2020, 22:43

Izjednačena utakmica, na kraju presudio Padelli. Možemol od naredne očekivat Handu?
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 16 feb 2020, 22:43

Conte usro. Broza vadi :wtf:

Eriksen ako ce ovako igrat i nije za bolje od klupe.

P. S. Nije Padelli kriv, kriv je debil Skriniar.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 16 feb 2020, 22:49

Daj molim te..ljudi preokrenu, u naletu su.. umjesto da odma spasavas sto se moze..ti u 75. Ubacujes Eriksena i ovaj bi kao trebao pokazat nesto. Pa **** mater ako bi messi u toj situaciji ista uspio napravit

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 16 feb 2020, 22:54

Slazem se s tobom. Al i on mora u tih 15 minuta pokazat da je Eriksen, a ne jbeni Vecino. Osim slobodnjaka protiv Milana covjek nista nije pokazao...

Conte sere. On mora igrat, bez obzira na sve.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 16 feb 2020, 22:55

Sanchez i Eriksen moraju bit prva postava, dosta je bilo izgovora
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 16 feb 2020, 23:03

arminz je napisao/la:
16 feb 2020, 22:55
Zasto bi igrali, imamo mi trenera kojem ljudi slijepo vjeruju. Contea sam kritikovao i kad dobijemo i kad izgubimo. Ocekivao sam losije partije na pocetku, a bolje kako vrijeme odmice, a pokazalo se obrnuto i pri tome igraci izgledaju maksimalno iscrpljeno i krajnije bezidejno.
Sramotna predstava u 3 utakmice zadnje. Nemojte pricati o utakmicu protiv milana jer su ljudi tezi amateri ispali za 2 gola, kao pioniri u fudbalu. Poslije toga smo dali golove vise sretno nego spretno.
Previse se povlacimo bez ijednog normalnog razloga. Lazio vodi i idalje kontrolise igru, a realno mi izgledamo kao bez glave jer apsolutno nema covjek ideju kako tece 90 min. Odbrana nam je postala smijesna, prethodne dvije godine je bilo puno stabilnija sa 4 pozadi.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 16 feb 2020, 23:55

Ove izjave Contea poslije utakmice su bas :puke:

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 17 feb 2020, 00:01

Stvarno se pitam otkud nam uopce ideja da dovedemo juventina u klub. Od toga mi se vec povraca, ovdje nema navlacenja od sudija i povlastenica.
Nek Eriksen sjedi na klupi a ostali poluprodukti poput Vecina igraju. Vecinov najbolji dan je kao Eriksenov najgori ali to vam sve govori o hrabrosti trenera za vise. Mourinho potpise Sneijdera jucer a sutra ga gurne u prvu postavu protiv Milana.

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 17 feb 2020, 09:05

Dobro ba tifoso skontali smo tvoj stav, hajd ohani sad malo i idi intezivno prati EPL
Trebalo bi te banovat za samo spominjaje one celave prevare a za poredjenje sa Conteom ti treba internet iskljucit

Ne mozemo dobra dva poluvremena uvezat da si bog boziji, molio sam boga da nam zabiju neku frljoku u prvom pa da gledam dobat Inter u drugom al kakvi, na poluvremenu govorim kolegi ovo ce nazalost biti ono dobro poluvrijeme Intera...i bi tako
Kako smo amateri ispali sa drugim golmanom to je nevidjeno, pa Spal ima boljeg
Ne znam sta ce al masno je placen da skonta kako ovo rijesiti, igramo dva razlicita poluvremena citavu sezonu, sto je najgore dusa boli jer jedno odigramo sampionski, sto znaci da se moze i da smo blizu te forme ali ali
Barela nista, veliko nista u napadu...u odbrani i radi nesto al u napadu prelos
Skrinara treba uvaljat nekom ako se jos uvijek daju dobre pare za njega, nema on gram mozga
Vecino ne moze lopte izbit, isto u nasoj ligi...yebem ti igraca takvog
Dvojac u napadu je malo posto i nafuran, ono kao nezamjenjivi...treba tu Sancez pocet vise igrat
Golmana ne treba ni spominjat al moram, pa frajer je na drogama teskim, nema kod njega nervoze panike on smireno i stalozeno grijesi...boze sacuvaj

Suma sumarum, mora to Conte bolje, mora
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 feb 2020, 09:11

arminz je napisao/la:
16 feb 2020, 22:55
Kao i Danilo bilo na stoperu,bilo na beku.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 17 feb 2020, 12:41

neroazzurni je napisao/la:
17 feb 2020, 09:05
Dobro ba tifoso skontali smo tvoj stav, hajd ohani sad malo i idi intezivno prati EPL
Trebalo bi te banovat za samo spominjaje one celave prevare a za poredjenje sa Conteom ti treba internet iskljucit

Ne mozemo dobra dva poluvremena uvezat da si bog boziji, molio sam boga da nam zabiju neku frljoku u prvom pa da gledam dobat Inter u drugom al kakvi, na poluvremenu govorim kolegi ovo ce nazalost biti ono dobro poluvrijeme Intera...i bi tako
Ne znam sta ce al masno je placen da skonta kako ovo rijesiti, igramo dva razlicita poluvremena citavu sezonu, sto je najgore dusa boli jer jedno odigramo sampionski, sto znaci da se moze i da smo blizu te forme ali ali
Skrinara treba uvaljat nekom ako se jos uvijek daju dobre pare za njega, nema on gram mozga
Dvojac u napadu je malo posto i nafuran, ono kao nezamjenjivi...treba tu Sancez pocet vise igrat
Golmana ne treba ni spominjat al moram, pa frajer je na drogama teskim, nema kod njega nervoze panike on smireno i stalozeno grijesi...boze sacuvaj

Napisa si ono sta sam ja jucer pet puta poceo pa izbrisa post jer nije vrijedno.

Nema veceg raka za oci od onih Spallettievih predstava kad smo imali po 20 kornera, i 200 ubacaja u bunar, pa platio bi i najveceg levata od trenera samo da to ne gledam. Da ne govorim koliko je on nelogicnih i glupih poteza imao. Svaka mu cast sta je izborio 2 nastupa u LP ali treba se sjetit kako ih je izborio, oba u zadnjim utakmicama sa morem prosutih zivaca gdje se na kraju pitas pa koji cemo mi qurac uopce u toj LP kad je na jedvite jade izborimo kroz jadnu ligu.

Istina da igramo lose zadnjih 7-8 utakmica (tamo od utakmice protiv Napolia) ali isto je tako istina da od Stramaccionia nismo imali ovoliko kljucnih ozljeda, pa Sensi koji je bio najjaci igrac od one utakmice protiv Juventusa nije ni odigrao posteno, zatim Barella koji je bio u zivotnoj formi je opao nakon one ozljede, pa sad Handanovic koji fali u kljucnim utakmicama. Pola sezone igramo samo sa 2 napadaca i momkom od 16 godina, Brozovic da nije bilo ozljede bi vjerojatno upisao svaku minutu u serie A, a i Gagliardini makar bio nekada minus igrac fali vec vise od mjesec dana barem za rotacije.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 17 feb 2020, 15:38

Jedini razlog zasto eriksen sjedi na klupi je njegova igra u defu prolaze ga kao da ga i nema
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 17 feb 2020, 17:16

Tritolone je napisao/la:
17 feb 2020, 12:41
neroazzurni je napisao/la:
17 feb 2020, 09:05

Napisa si ono sta sam ja jucer pet puta poceo pa izbrisa post jer nije vrijedno.

Nema veceg raka za oci od onih Spallettievih predstava kad smo imali po 20 kornera, i 200 ubacaja u bunar, pa platio bi i najveceg levata od trenera samo da to ne gledam. Da ne govorim koliko je on nelogicnih i glupih poteza imao. Svaka mu cast sta je izborio 2 nastupa u LP ali treba se sjetit kako ih je izborio, oba u zadnjim utakmicama sa morem prosutih zivaca gdje se na kraju pitas pa koji cemo mi qurac uopce u toj LP kad je na jedvite jade izborimo kroz jadnu ligu.

Istina da igramo lose zadnjih 7-8 utakmica (tamo od utakmice protiv Napolia) ali isto je tako istina da od Stramaccionia nismo imali ovoliko kljucnih ozljeda, pa Sensi koji je bio najjaci igrac od one utakmice protiv Juventusa nije ni odigrao posteno, zatim Barella koji je bio u zivotnoj formi je opao nakon one ozljede, pa sad Handanovic koji fali u kljucnim utakmicama. Pola sezone igramo samo sa 2 napadaca i momkom od 16 godina, Brozovic da nije bilo ozljede bi vjerojatno upisao svaku minutu u serie A, a i Gagliardini makar bio nekada minus igrac fali vec vise od mjesec dana barem za rotacije.
Jbga nekom onih 200 ubacaka dodje kao premija naspram toga sto nas Cagliari stisne u nasoj polovici ili Atalanta pa ne mozemo da izadjemo, kao da smo davljenici fenjerasi. Inter ne moze iznijeti loptu kad smo na 20 m od svog gola, vec je nabijamo Lukakuu. Jel to vama fudbal koji prizeljkujemo?

Samo se kod nas igraci ozlijedjuju. Kod ostalih su u tip top formi svih 38 kola. Problem je sto su ovdje neki upali u luzerstvo dugogodisnje i zadovoljavaju se time da nas Handanovic spasava iz tekme u tekmu. Prica se da Gaggliardini fali a kad igra, prizeljkuje se njegov odlazak.

Nije ok da mi igramo na 1 razlike svaku tekmu. I u prvoj predsezoni smo odigrali masu utakmica sve smo na 1 razlike dobili. O LP necu da trosim rijeci jer ono drugo poluvrijeme protiv Dortmunda i tekma protiv Barce su katastrofalne bile. Ja sam govorio i pocetkom novembra da se igraci previse trose te da je sezona predugo da bi se svaka tekma igrala sa 150% te istrosio svaki atom energije da bi se pobijedio jedna Bologna.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 17 feb 2020, 19:04

izvinjavam na upadu ali mislim da Eriksen vise nece nikad ozbiljniju minutazu imati kod ovih malo ozbiljnijih trenera...lik defanzivno nista ne igra,zato je on izmedju ostalog Pochetinu ujebao prvi dio sezone i otkaz,jer je imao igraca manje defanzivno,Jozo ga prekrizio skroz,a i na dobrom putu je da ga Conte prekrizi....jbg fudbal je napredovao ne trpi setakanje i manjak defanzive...jos Inter cesto igra sa dva napadaca,to racunas odmah dva igraca manje u defanzivi,plus Eriksen pa to ne bi moglo proci ....halalite :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []