nemoj sad zbog ovog davat bodove nisam ja neka "ziljava" sa facebookuzer0 je napisao/la:Dacu ti ja bodove nije frkaFrutek je napisao/la:Ja ni jednog boda nemam na ovom izboru![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pazi tik-taka
Moderator/ica: insider
nemoj sad zbog ovog davat bodove nisam ja neka "ziljava" sa facebookuzer0 je napisao/la:Dacu ti ja bodove nije frkaFrutek je napisao/la:Ja ni jednog boda nemam na ovom izboru![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma šta ćeš ,glasa se za ove forumaše sa više staža i sa puno postova ,Frutek je napisao/la:Ja ni jednog boda nemam na ovom izboru![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ima nas i više kad se sberemo ,zajebajemo se ,igramo ,zer0 je napisao/la:Kako je vama veselo ovdjeprava ste druzina vas 5-6
I ja sam se zaželio skijanja, dosad su svake godine prenosili trebali bi i ove izdvojiti nešto najzanimljivije iz Svjetskog kupa. Ali brate jedva čekam Novogodišnju turneju 4 skakaonice. To je merak gledat.Faraon iz Visokog je napisao/la:Znal iko hocel na ovim nam nasim televizijama prenosit skijanje
Dobar je Super G, ali spust je spust. Bode Miller car svih careva.GunnerS je napisao/la:Volim i ja skijanje, pogotov super GA 4 skakaonice u novogodišnjoj turneji i svaki put su dosada prenosili, valjda nas neće razočarat kao i sa EPL-om

Ja cu ici na zadnje skokove novogodisnje turneje u BischofshofenuBosco je napisao/la:I ja sam se zaželio skijanja, dosad su svake godine prenosili trebali bi i ove izdvojiti nešto najzanimljivije iz Svjetskog kupa. Ali brate jedva čekam Novogodišnju turneju 4 skakaonice. To je merak gledat.Faraon iz Visokog je napisao/la:Znal iko hocel na ovim nam nasim televizijama prenosit skijanje
I ne brini, nisam toliko zagorio da starice silujem.
Pogotovo ona djeca od 18-19 godinaB0SANAC je napisao/la: Pitam se samo kako imaju muda da skacu sa onolike visine.
jjjooj i ja sam,pogotov skokove,malys najdraziBosco je napisao/la:I ja sam se zaželio skijanja, dosad su svake godine prenosili trebali bi i ove izdvojiti nešto najzanimljivije iz Svjetskog kupa. Ali brate jedva čekam Novogodišnju turneju 4 skakaonice. To je merak gledat.Faraon iz Visokog je napisao/la:Znal iko hocel na ovim nam nasim televizijama prenosit skijanje
Nema veze tribina,kad je forumaš pošten i dobro piše (:GunnerS je napisao/la:Hehe, imam i ja slabo bodova, al... Nisam se ni nadao višeDobro je, bar da vidim koji me poštuju
hehehe
Pored ove velike ima i mala skakaona. A ni ta nije toliko manja. Na toj skacu djeca od 14-15 godinaGunnerS je napisao/la:Pogotovo ona djeca od 18-19 godinaB0SANAC je napisao/la: Pitam se samo kako imaju muda da skacu sa onolike visine.![]()
![]()
Eee blago se tebi, ja se ne odljepim od TV-a, ne skinem pogled kad su skokovi na Novogodišnjoj. Kao mali sam to jako zavolio i jbg tako ostalo.B0SANAC je napisao/la:Ja cu ici na zadnje skokove novogodisnje turneje u BischofshofenuBosco je napisao/la:I ja sam se zaželio skijanja, dosad su svake godine prenosili trebali bi i ove izdvojiti nešto najzanimljivije iz Svjetskog kupa. Ali brate jedva čekam Novogodišnju turneju 4 skakaonice. To je merak gledat.Faraon iz Visokog je napisao/la:Znal iko hocel na ovim nam nasim televizijama prenosit skijanje
Pitam se samo kako imaju muda da skacu sa onolike visine.
HvalaPopović Lazar je napisao/la:Nema veze tribina,kad je forumaš pošten i dobro piše (:GunnerS je napisao/la:Hehe, imam i ja slabo bodova, al... Nisam se ni nadao višeDobro je, bar da vidim koji me poštuju
hehehe
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kraljttbvb i 2 gosta.