E cuj ciste poslije radova, eh svasta
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
zna se ko je pravi insajder ovdje
uskoro jos jedan gravi

uskoro jos jedan gravi
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- lijevapolutka
- Kontakt:
ja govorim o doprinosu nas navijača. nastranu lova od evrope, sponzori, tv prava (koja u našoj ligi su dno dna), prodaja igrača i sl.samoposmatram je napisao/la: ↑19 feb 2020, 12:54Brate sve to stoji, ali prihodi 2018 su bili 6 mio KM. Znaci tih 1,2 mio KM su manje od 20% nasih prihoda, koji trebaju da rastu iz godine u godinu, da bi se klub razvijao.lijevapolutka je napisao/la: ↑19 feb 2020, 12:38mi, kao navijači, možemo doprinjeti dosta toga da se klub finansijski uzdigne. a to je posjeta, posjeta i samo posjeta utakmicama. neka je karta prosječno po utakmici 7 KM sa posjetom od 10.000 po utakmici je 70.000 KM. imamo 17 prvenstvenih to je 1.190.000 KM.
da svi redovno izmirujemo članarinu + fan shop
dosta toga mi možemo samo da se pokrenemo
moSa ljoŽe
- lijevapolutka
- Kontakt:
nije mi jasno to je cisto bacanje para

Ko kaze da je stranac? Dobri (goodness ) Bosnjanin , doduse malo zagorio, al to je od hercegovackog sunca

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Nevjerovatno, sta sve mozak moze da smisli.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
zar stvarno mislis da tajo nesto prepusta slucaju ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
narode ja mislim da ce ovo biti najzanimiljivija polusezona od rata, ovoliko dobrih podjednakih timova nije nikad bilo
prva grupa (sarajevo, zeljo, borac, zrinjski) favoriti
iz sjene (City, Siroki, Velez)
a evo i celik se pojacao da je to sasvim drugi tim naspram iz prvog dijela sezone.
prva grupa (sarajevo, zeljo, borac, zrinjski) favoriti
iz sjene (City, Siroki, Velez)
a evo i celik se pojacao da je to sasvim drugi tim naspram iz prvog dijela sezone.
Zadnja izmjena: Konzerva, dana/u 19 feb 2020, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Odlicno za Ajayia, frajer je šprinter još igra krilo, bice najbrzi igrac lige
A Čelik u saradnji sa generalnim sekretarom kantonalnog saveza ZDK se maksimalno trudi da oduzi i zagorča život kako Blaževiću tako i nama, savez vec treci put šalje pozive i upozorava ih da dostavljaju nepotpunu dokumentaciju, po tome vjerovatno da ce savez preskociti neke stvari i do 24.02. riješiti sve, a po pravilma i Čelik bi trebao snositi drakonsku kaznu

A Čelik u saradnji sa generalnim sekretarom kantonalnog saveza ZDK se maksimalno trudi da oduzi i zagorča život kako Blaževiću tako i nama, savez vec treci put šalje pozive i upozorava ih da dostavljaju nepotpunu dokumentaciju, po tome vjerovatno da ce savez preskociti neke stvari i do 24.02. riješiti sve, a po pravilma i Čelik bi trebao snositi drakonsku kaznu
MIHAJLOVIĆ !
Pametno je ovo Musija odradio oko Fanima, mutio i smutio pa je sad pukla tikva i sad mu Fanimo ima temperaturu od 36 stepeni i neigraju mu se utakmice i ne slika mu se za zvanicnu 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
brate neku noc kad si najavio napadaca ,koga god sam pitao ne zna nista

irfo se porjeckao malo sa tajom pa nema info

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Svi highlightsi iz karijere Ajayia:
Jbg ne može na forumu direktno da se gleda, ali bitno je da je link tu
Jbg ne može na forumu direktno da se gleda, ali bitno je da je link tu
- MocMahale444
Cire razlog.KANA :kafa: je napisao/la: ↑18 feb 2020, 07:45e cuj gomilanje igracaMocMahale444 je napisao/la: ↑18 feb 2020, 01:14Logicno ako ce igrati Ramovic, gomilanje igraca nije potrebno![]()
Ja mislim da ce ova tekma biti jedna od težih.
Oink oink ce napuckati one svoje bilmeze, uz malu pomoc sudija eto nam belaja.bolje da ti ne govorim razlog
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Cwirek, Hrasno15, nedimmmm1337, Pact1921, svemalim1 i 73 gosta.