Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2019/2020
Nadal spusti loptu i uživaj u pobjedi nema potrebe za vrijeđanjem.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nema to nikakve veze da li je neko bio na utakmici stranog kluba ili ne, već me nervira ovaj balavac odavno. Svake godine u određeno vrijeme iste komentare vrti u krug, naravno u pitanju su komentari vezani za Messija i za Barcelonu. Isto kao da mi dižemo Barcelonu u nebesa, a nije ni svjestan kakve polemike mi vodimo na našoj temi o igri. Sigurno je neki balavac u pitanju kojeg maltretiraju u društvu, ili su mu roditelji previše okupirani drugim stvarima u životu da nisu imali vremena da ga odgoje nimalo.
Ma nerviraju me općenito ovakve osobe u životu, sreća pa je forum u pitanju.

Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 25 feb 2020, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- BoixosNois1899
- Kontakt:
A de nam genijalac reci kako će to upaliti teletekst ako nema TV? Jel i to neka bavarska moderna tehnologija?NadalRafa je napisao/la: ↑25 feb 2020, 23:26Isfrustrirani pacenik i navijac Barcelone koji nema nimalo kulture bezveze proziva i lupeta gluposti. Al' razumijem klauna, navijac ovako malog kluba koji plese po zici protiv Napolija mrtvog. I onda upali teletext jer u svojoj vukojebini nema ni tv-a da pogleda posteno tekmu vidi rezultat velike bavarske masinerije. Zatim se sjeti one lude 2013 godine i podsjeti se na karanje. Zato nas i mrze jel pa placu kad izdominiramo.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nedostaje mi neko od Bayernovih navijaca na forumu....hmmmmm pa da Jupp/Pep/Karlo
JuBe mafija igra pred praznim tribinama. Corona corona.
JuBe mafija igra pred praznim tribinama. Corona corona.
E nek sam dozivio da se neko posvadja na forumu 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Buraz, ako te forumska balavurdija može izbacit iz takta, neće ti dugo poživjet.Derdiyok je napisao/la: ↑25 feb 2020, 23:32Nema to nikakve veze da li je neko bio na utakmici stranog kluba ili ne, već me nervira ovaj balavac odavno. Svake godine u određeno vrijeme iste komentare vrti u krug, naravno u pitanju su komentari vezani za Messija i za Barcelonu. Isto kao da mi dižemo Barcelonu u nebesa, a nije ni svjestan kakve polemike mi vodimo na našoj temi o igri. Sigurno je neki balavac u pitanju kojeg maltretiraju u društvu, ili su mu roditelji previše okupirani drugim stvarima u životu da nisu imali vremena da ga odgoje nimalo.
Ma nerviraju me općenito ovakve osobe u životu, sreća pa je forum u pitanju.![]()

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Jest ih lako izdominirat
Al zamisli navijas za Barsu jbt dobijes po usima od onakve Rome, cmizdris, Liverpul te ocrni, cmizdris, visis u ligi protiv onakvog Reala, ispadnes iz kupa, visis u LP protiv Napolija hahaha.. I takvi se nadju ovdje da prozivaju igru Bayerna jer su dobili zamisli slabasni Chelsea. E moji jadovi 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
ovaj nadal ima cak i dupli profil ljudi na tenisu ga skontali sam sebi lajkuje postove goretzka profil onaj sto je curu bario par mjeseci dobar je decko nemojte ga 

STEVIE GERRARD
Nemojte da vas teletex bez tv-a skrene s misli da ste odigrali 1-1 sa talijanskim srednjetabelašom.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa sigurno da bi prošli bolje da smo izvukli najslabiji Chelsea u zadnjih 15 godina al šta da se radi.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ne mogu da nađem koliko je Levante igrao zadnju tekmu ? Nemam ni internet, halalite.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.