NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: NBA 2019/2020
LAL imaju 18:0 ove sezone kad Lebron ide na 30+ 

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Druze raspravljas se s trenutno najvecim trolom foruma. Opusti se i uzivaj u kosarci

Samo 18 puta isao 30+
Harden vjerovatno tri put toliko.

Jesi pratio nba 2002. kad su vam nastimali protiv Kingsa?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
Pun mi qrac ovih naših maloumnika sa teorijama zavjere i kukanjem na sudije , sad o tome i "amerikanci" pišu ovdje ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Možeš li mi napisati omjer Hjustona kada je Harden prešao 30 poena u ovoj sezoni ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- BuffonGigi
- Kontakt:

Nisu to teorije zavjere nego opste poznato, samo sto Amere generalno libo, jer gledaju na sport opcenito kao na entertainment, dodje coj'k kuci s posla upali tekmu kao ti film i cao. Dok je to u Evropi i posebno na tom djelu balkana sport ravan religiji, to su ozbiljne stvari, i da ti neko dokaze 800% ti nes vjerovat u to. Stari mi se znao sa recimo Dzelaludinom Muharemovicem, Kujicem, Fadilom Zericom gdje su ljudi otvireno govoriki da su prodavali tekmi, mislis da je mog starog tog tanguraloz lik i dalje svaku iso kuci na strani. Drugaciji emotivni i mentalni pristup narida prema materiji, nista cudnobombaysaphire je napisao/la: ↑26 feb 2020, 16:15Pun mi qrac ovih naših maloumnika sa teorijama zavjere i kukanjem na sudije , sad o tome i "amerikanci" pišu ovdje ...
Il se provoza na motoru
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Mirise mi na nekih 32 ppg u POu

Amerikanci su sto se tice toga gospoda i gledaju na sport onako kako na sport i treba gledati i to je jedan od razloga zasto imaju najbolju i najprofitabilniju ligu na svijetu. Ne volim njihovo preseravanje i pravljenje showa od svega ali stos e ovoga tice apsolutno su u upravu. Usporedi to sa stokom na Balkanu pogledas samo utakmice srpskih, grckih i turskih klubova, krkanluk, primitivizam, politika, Ameri takvim spodobama ne daju prismriditi sportu a u evropi se to jos hvali kae sjajna amotsfera fanaticni navijacialemsa je napisao/la: ↑26 feb 2020, 16:25Nisu to teorije zavjere nego opste poznato, samo sto Amere generalno libo, jer gledaju na sport opcenito kao na entertainment, dodje coj'k kuci s posla upali tekmu kao ti film i cao. Dok je to u Evropi i posebno na tom djelu balkana sport ravan religiji, to su ozbiljne stvari, i da ti neko dokaze 800% ti nes vjerovat u to. Stari mi se znao sa recimo Dzelaludinom Muharemovicem, Kujicem, Fadilom Zericom gdje su ljudi otvireno govoriki da su prodavali tekmi, mislis da je mog starog tog tanguraloz lik i dalje svaku iso kuci na strani. Drugaciji emotivni i mentalni pristup narida prema materiji, nista cudnobombaysaphire je napisao/la: ↑26 feb 2020, 16:15Pun mi qrac ovih naših maloumnika sa teorijama zavjere i kukanjem na sudije , sad o tome i "amerikanci" pišu ovdje ...

Jesu 100% upravu, entertainment kralju k'o cirkus, film/kino, koncert itd. Sta se ja imam tuci s tobom, gledat hoce'l me neko napast jer nosim dres neke ekipe, mislim nebuloze. Ali dobro ljudi drugacije dozivljavaju svsko je razlicit.japa je napisao/la: ↑26 feb 2020, 16:59
Amerikanci su sto se tice toga gospoda i gledaju na sport onako kako na sport i treba gledati i to je jedan od razloga zasto imaju najbolju i najprofitabilniju ligu na svijetu. Ne volim njihovo preseravanje i pravljenje showa od svega ali stos e ovoga tice apsolutno su u upravu. Usporedi to sa stokom na Balkanu pogledas samo utakmice srpskih, grckih i turskih klubova, krkanluk, primitivizam, politika, Ameri takvim spodobama ne daju prismriditi sportu a u evropi se to jos hvali kae sjajna amotsfera fanaticni navijaci![]()
![]()
Da'l je namjesteno nije, nije bitno ali mogu namjestit sta hoce i kako hoce, hiljadu puta se desilo, eto nek mi drug @miki objasni pno rams - saints, gdje sudija nije htio zvati 20 cm od play-a, i na ponovljenom snimku se tacno vidi da gleda u play nigdje sa strane, play je ravan da u kosarci (zbog perspektive) ides u prodor/reket i lik te zvizne nogom u glavu, izbije ti 3 zuba, krv te oblije pred sudijom a on ne zove nista, nema znaci apsolutno sanse da je mogo promasit. I sve dok se to desava meni daje zapravo da mislim da mogu radit sta hoce, posebno jer se nikom ne moraju pravdat, ikad.
previse ti gledas svijet kroz prizmu teorija zavjere, opusti se druze
greske se svakom potkradu ali velikom vecinom bolji tim uzima
pises ovdje kao da su NFL/NBA WWE
greske se svakom potkradu ali velikom vecinom bolji tim uzima
pises ovdje kao da su NFL/NBA WWE

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Tako i treba da bude zato i jesu supersila i zato imaju takvu ligu izmedju ostalog. Platis ulaznicu da sjednes i gledas elitni sport nebitno koji, a ne da ti neki polupismeni retard bez majice ispred tebe skace, dere se i mase nekakvim zastavama..Svaka drzava kojan je eliminirala ove "profesionalne" navijace iz sporta dozivjela je procvat istoga..alemsa je napisao/la: ↑26 feb 2020, 17:29Jesu 100% upravu, entertainment kralju k'o cirkus, film/kino, koncert itd. Sta se ja imam tuci s tobom, gledat hoce'l me neko napast jer nosim dres neke ekipe, mislim nebuloze. Ali dobro ljudi drugacije dozivljavaju svsko je razlicit.japa je napisao/la: ↑26 feb 2020, 16:59
Amerikanci su sto se tice toga gospoda i gledaju na sport onako kako na sport i treba gledati i to je jedan od razloga zasto imaju najbolju i najprofitabilniju ligu na svijetu. Ne volim njihovo preseravanje i pravljenje showa od svega ali stos e ovoga tice apsolutno su u upravu. Usporedi to sa stokom na Balkanu pogledas samo utakmice srpskih, grckih i turskih klubova, krkanluk, primitivizam, politika, Ameri takvim spodobama ne daju prismriditi sportu a u evropi se to jos hvali kae sjajna amotsfera fanaticni navijaci![]()
![]()
Da'l je namjesteno nije, nije bitno ali mogu namjestit sta hoce i kako hoce, hiljadu puta se desilo, eto nek mi drug @miki objasni pno rams - saints, gdje sudija nije htio zvati 20 cm od play-a, i na ponovljenom snimku se tacno vidi da gleda u play nigdje sa strane, play je ravan da u kosarci (zbog perspektive) ides u prodor/reket i lik te zvizne nogom u glavu, izbije ti 3 zuba, krv te oblije pred sudijom a on ne zove nista, nema znaci apsolutno sanse da je mogo promasit. I sve dok se to desava meni daje zapravo da mislim da mogu radit sta hoce, posebno jer se nikom ne moraju pravdat, ikad.
Namjerno spominjem tu tekmu jer si je gledo, a mogu spomenut hejbet. Nea teorije, samo fakti. Svatam da se desi greska, ljudi smo, tempo, guranje, ugao iz kojeg gledas sve to utice nema price o tome. Ali ono je apsolutno ne moguce promasit, jedino namjerno, i jel taj noncall direktno odlucio ko ce igrat SB=jest. Ono zove, Saintsvu sb, ne zove, Ramsi u SB, zadnji play tekme. Znaci direktno je odlucio ishod tekme
Pisete gluposti.
Vucem tu i tamo,bodem se u celije,kad murija dolazi odma vadim prangije.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Jel ko i prosle sezone
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BuffonGigi
- Kontakt:

- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovaj iznad mene samo za chokere navija,vidi se po nicku
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zanimljivo da nije napisao 40 postova o LAL u zadnjih 5-6 godina, dok se bilo u banani, ali zato je je ove sezone u full mode-u.
Drugim rijecima, navijac " na baterije".
Drugim rijecima, navijac " na baterije".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.