Nije normalan, ima za 192 dollara uzet official, samo iznad 300 KM zajebava carina
Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
27.10.2020
Ma nije, reko koje komponente dodju u kucistu, syeba se coek vice nema komponenti samo kuciste
Ja uzeo NZXT S340 za 30 mari, kakvih 6 stoja za kuciste led te yebo. Mogu na kvalitetan odmor otici nekoliko dana.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma bude ih na piku dosta jefinijih, ovo bilo ogrebano malo i nema prednje maske. Ofarbao, stavio foliju na side panel, na prednji dio cu staviti masku kao sa slike dole posto je fabricka uzas i kuciste ko novo. Nisam fan rgba i tih gluposti pa mi ne treba da sljOsti u 120 boja.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
I meni je iduća investicija NAS. Mada sam razmišljao da uzmem QNAP prije nego Synology. A nemam nikakav zvučni sistem tako da mi ne igra pretjeranu ulogu kvaliteta zvuka, mada primjetim kad ga braća yts prekompresujurio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 feb 2020, 13:19Ma to se najvise primjeti na vecim dijagonalama, ta razlika, plus i zvuk ako imas i neki kvalitetan sistem, jer je dolby surround 5.1 ili 7.1 standard a sad se ide na Atmos, tako da je to jos veca razlika. Imam 8 TB disk pa ga polako punim, kad napunim mozda sljedeca investicija pored projektora bude i kakav NAS, tipa DS218.
Imaš li možda iskustva (ili miki) sa privatnim trackerima?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Imao sam dosta tih privatnih, od IPTa, TDa, i sad najvise Torrent Leech koristim, iako su ova prva dva laksa za odrzavanje ratia. Imao sam i Karagargu jedno vrijeme, al nisam odavno nista skidao. To je vise za stare i opskurne filmove, onako specijalizirani tracker. Pokusavao sam upasti na PtP al to je nemoguca misija, ne daju ni da kupis.Blejzer10 je napisao/la: ↑28 feb 2020, 18:30I meni je iduća investicija NAS. Mada sam razmišljao da uzmem QNAP prije nego Synology. A nemam nikakav zvučni sistem tako da mi ne igra pretjeranu ulogu kvaliteta zvuka, mada primjetim kad ga braća yts prekompresujurio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 feb 2020, 13:19Ma to se najvise primjeti na vecim dijagonalama, ta razlika, plus i zvuk ako imas i neki kvalitetan sistem, jer je dolby surround 5.1 ili 7.1 standard a sad se ide na Atmos, tako da je to jos veca razlika. Imam 8 TB disk pa ga polako punim, kad napunim mozda sljedeca investicija pored projektora bude i kakav NAS, tipa DS218.![]()
Imaš li možda iskustva (ili miki) sa privatnim trackerima?
Mada za ove bolje moras imati seedbox, makar mjesec uzeti samo da nabijes ratio, jer su kod nas upload brzine katastrofa.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Imal neka stranica na netu da mogu preko nje skidat videa sa youtubea il cak jos bolje sa Live leaka??
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- Radioglava
- Kontakt:
Koristi youtube-dl.
- Illmatic09
- Kontakt:
- f0rest1946
- Kontakt:
Bas sam se iznenadio kad sam vidio da RTX ima samo jedan HDMI port. Ostalo sve DP pa kad spajas TV ili druge monitore moras konverter uzimat iz DP to HDMI. Ali shvatam, polako i HDMI odlazi u historiju
27.10.2020
Ne spajaš preko HDMI-ja stvari na grafičku iz nextgena koju i kupuješ radi pogodnosti koje nudi poput višeg refresh ratea ili GSync/FreeSync podrške.
Ništa od toga HDMI ne podržava, već DisplayPort. Jedan HDMI port je i više nego dovoljno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa znam ja to, ali recimo sad kad hocu da spojim na TV preko DP ne mogu jer nema TV taj izlaz, ili bar mislim da nema.
Dakle konverter ybg.
Dakle konverter ybg.
27.10.2020
Pa što ne spojiš TV preko HDMI-ja?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Zato sto mi je monitor spojen preko HDMI, imam i DVI ali nece da prepozna iz maticne, ne daje sliku monitor. A mislim i da je kvalitetnija slika na HDMI nego na DVI
Sad mi ostaje nabavit konverter da spojim i TV
27.10.2020
Kako onda imaš 144hz na monitoru ako ti je preko HDMI-ja? Prespoji to na DP a HDMI ostavi za TV-a.
Pa samo on je igrao RDR2 na toliko hz i sa milion fps a sve spojeno hdmi kablom

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Pa nisam rekao nigdje da mi je 144 Hz, rekao sam da cu pokusatibodi123 je napisao/la: ↑10 mar 2020, 16:07Kako onda imaš 144hz na monitoru ako ti je preko HDMI-ja? Prespoji to na DP a HDMI ostavi za TV-a.
Zapravo nisam apsolutno nista dirao u postavkama ali mi je sve na max, mogu slikat, ide smooth sve fkt i nema errora nikakvih
Jucer je i update jedan bio
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.