Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

ItsRamiz
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la ItsRamiz » 10 maj 2019, 10:16

Osim13 je napisao/la:Ono krme ljudina :lol:
Nemoj tako ovaj ga licno poznaje
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 10 maj 2019, 10:19

coelho41 je napisao/la:Za Jokića ni Srbi ne kažu da je ljudina ahaah
Pa sjeti se šta su bošnje pisale kada se Nurkić nije odazavao reprezentaciji i twitter/instagram prepucavanja u rimama...
Problem je što smo svi mi generalno **** na ovim prostorima
ZELJEZNICAR 1921!

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 10 maj 2019, 10:39

coelho41 je napisao/la:Za Jokića ni Srbi ne kažu da je ljudina ahaah
Ne kazu ni za Balasevica, al zato vjerujem da bi mnogi za Milicica rekli, ostalo sam povezi :mrgreen:
P. S Ovo je samo osvrt na tvoj komentar, ne i na ovog sto pljuje Juku. Ima foruma gdje ga pljuju pa nek im se pridruzi pajel, osim sto je ovu zadnju recenicu drugog komentara vecinski ubo :mrgreen:

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 10 maj 2019, 10:45

Svaka cast Juki, to su ljudi koji su branili sve nas od agresora. Branili smo se u svojoj drzavi, nismo isli u tudju da ubijamo.

Drugi se dice sa svojim zlocincima ali Bosna ima heroje i djecu koji su branili svoja sela i gradove.

Srbi neka pisu sta hoce, samo dokazuju koliki su cetnici.

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 10 maj 2019, 10:46

Kako ne voljeti ovog covjeka? :salut: Gigant.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 10 maj 2019, 10:50

Licno smatram da nema potrebe za ovom majcom i djecijim fazonima, ali to je Nurkic, sav nekakav iz fazona, furke...inata. Da se samo oglasio na drus.mrezama, pa inekako.
Naravno, to je moj licni dojam o njemu.
Recimo Teletović i Spahic to ne bi nikada uradili jer su dosta ozbiljniji i zreliji ljudi.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 10 maj 2019, 11:05

hurem je napisao/la:Licno smatram da nema potrebe za ovom majcom i djecijim fazonima, ali to je Nurkic, sav nekakav iz fazona, furke...inata. Da se samo oglasio na drus.mrezama, pa inekako.
Naravno, to je moj licni dojam o njemu.
Recimo Teletović i Spahic to ne bi nikada uradili jer su dosta ozbiljniji i zreliji ljudi.
ne bi, tacno.
bilo bi ih strah kamenjanja, reakcija medija u komsiluku, bilo bi ih strah hoce li uvrijediti saigraca iz srbije isl.

juku ocito boli djon sta ce neko reci na ovaj potez i svaka mu cast na tome.
da nas je barem 50% takvih, sumnjam da bi komsijama samo sluzili za viceve i povremene masakre.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 10 maj 2019, 11:09

Osim13 je napisao/la:Ma koga boli qrc šta će srbalji reć
Haha, smiješno stvarno šta se neće pročitati ovdje. Još sutra eto da se počnemo izvinjavati srbima što smo preživjeli genocid.
Nikad se riješiti kompleksa niže vrijednosti mi Bošnjaci.
BRAVO JUSUFE SINE BOSANSKI, SAMO TAKO NASTAVI!
NEKA SE ZNA KO SU NAŠI HEROJI, A JOŠ IH JE NA HILJADE!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 10 maj 2019, 11:20

babino je napisao/la:svasta, poslije svega sto smo prezivjeli od srbije, veliki broj nas i nije, mi sad trebamo strahovati sta ce oni reci na jusufov gest...uljepsaste mi petak, majke mi.
sta uradi crni jusufe, sad ce nas kamenjati kad se sretnemo:-)
:bow:

Kome boli **** za njihovo misljenje, ne vrijedi trositi rijeci na to.

baltazar7
Kontakt:

Post Postao/la baltazar7 » 10 maj 2019, 11:31

Realno, koji će mu qrc ovo? Poštujem ali msm da NBA parket nije mjesto za ove stvari. Ovo već zalazi u sferu politike a svi mi koji volimo sport, volimo ga bez politike i ovih glupavih dnevno političkih sranja.

U svakom slučaju bezzz potez.

Ziggs

Post Postao/la Ziggs » 10 maj 2019, 11:48

coelho41 je napisao/la:
Ziggs je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:I meni bi lakše bilo voljeti BH da sam milioner
Momak je izabrao reprezentaciju Bosne kad niko nije znao da postoji a mogao je hladno izabrati i Sloveniju(btw gdje i naucio igrati kosarku i dobio priliku). Tu je on pokazao svu ljubav, a takoder sto konstantno promovise svoju zemlju u pozitivnom smislu pred milionima ljudima svakodnevno. Nije sve ni u milionima. Ti vidim volis taj Pilsner, sigurno te placaju za reklamu :lol:
Juka je legenda i skroman momak, imao sam priliku uživo da ga upoznam, ne kažem da je pogrešna ljubav za svoju državu i ja sam poštovalac svih heroja sa majice, ali će ga razapeti srpski mediji zbog ovog poteza, gazi sebi po reputaciji. Ne do bog utakmicu da igramo sa Srbima.
Pa mi kad pokazujemo postovanje za svoje sehide(znaci ljudi su heroji koji vise nisu sa nama, nema nikakvih indicija ni dokaza da su naredili
ili ucestvovali u ikakvom ratnom zlocinu, a da jesu prvi ih bih se odrekao) to se izjednacava sa isticanjem i odbranom OSUDJENIH ratnih zlocinaca. Juka za ove iste heroje postavlja na instagramu, nosio je tene sa njihovim imenima na utakmici vec cijelu prethodnu godinu pa
i vise. Ali sad kad je nosio majicu kada se igralo protiv Jokica to je provokacija. Taj isti Jokic nakon zavrsetka utakmice otisao da se pozdravi sa njim na klupi Portlanda, sto niko ne radi u plejofu pogotovo kad igras game 7 sljedecu nedelju. Onda taj isti Jokic nakon kraja pres konferencije kaze novinarima mogu li ja nesto reci(novinari su zavrsili sa pitanjima) “drago mi je sto vidim Nurkica tako brzo na nogama bez staka, lijepo ga je vidjeti”. Mislim sta vise treba pisati.

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 10 maj 2019, 11:56

hurem je napisao/la:Licno smatram da nema potrebe za ovom majcom i djecijim fazonima, ali to je Nurkic, sav nekakav iz fazona, furke...inata. Da se samo oglasio na drus.mrezama, pa inekako. Recimo Teletović i Spahic to ne bi nikada uradili jer su dosta ozbiljniji i zreliji ljudi.
Da ... kad si mlad palis se na ratove, bitke, heroje, osnivace stranaka, dozivotne predsjednike ... a onda ostaris i palis se jos samo na bitne stvari kao komsinicu, koleginicu, apotekarku ... :kafa:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 10 maj 2019, 12:04

slika

Ne vidim problem u majici sa imenima heroja. Ovo se nosi svijetla obraza za razliku od imena i tetovaza osudjenih ratnih zlocinaca.

Je li mjesto i vrijeme, smatram da nije. Svaka cast na patriotizmu ali svakodnevno nas zatrpavaju nacionalizmom i siju mrznju, pa koliko god Juka bio u pravu, bolje da je promovisao sport i obrazovanje. Bolje i pametnije.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 10 maj 2019, 12:11

wobly92 je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Ma koga boli qrc šta će srbalji reć
Haha, smiješno stvarno šta se neće pročitati ovdje. Još sutra eto da se počnemo izvinjavati srbima što smo preživjeli genocid.
Nikad se riješiti kompleksa niže vrijednosti mi Bošnjaci.
BRAVO JUSUFE SINE BOSANSKI, SAMO TAKO NASTAVI!
NEKA SE ZNA KO SU NAŠI HEROJI, A JOŠ IH JE NA HILJADE!
Najbolji komentar ovdje. Ovi sto to osuđuju su budale, ljudi su poginuli da bi mi mogli imati nesto svoje i zivjeli i mi trebamo biti ponosni na njih. Uvijek ih napominjati da se nikad ne zaborave.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 10 maj 2019, 12:12

bravo jukaaa :tokralju: :clap: :thumbup: :bow:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Kanye
Kontakt:

Post Postao/la Kanye » 10 maj 2019, 12:15

:tokralju:
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.

qaa18

Post Postao/la qaa18 » 10 maj 2019, 12:17

bravo Juka majstore. mediji u srbiji zapravo i pokazuju s kakvom ološi se ima posla, čast izuzecima uvijek, ali ovi nabrojani mediji su odslika njihovog društva i poimanja života.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ

qaa18

Post Postao/la qaa18 » 10 maj 2019, 12:22

Beko je napisao/la:Stvar je jasna.

Svako ima pravo da velica svoje heroje.
Ovi sehidi su ostavili zivote u svojoj zemlji i na svojoj djedovini, branili svoje!!

Nurkicu, nisi diplomat, ali pravo te volim tebra!!

P.S.: dobro je da se sjecamo na nase heroje. Ali treba znati, da tako nema mira, a ni napredka - osim toga, podigao je tenzije pravo. Mediji preko Drine poludjeli.

Hvala Jokicu na podrzki. Korektan odnos.
misliš da nekome kome su oni preko drine pobili sve i svakoga i treba mir, oni ga jaro nemaju iako je rat ko biva davno stao, oni nemaju taj mir, što od trauma , što od njihovih političara, što od njihovih medija, zato nek je Juka uradio to , ima pravo, slobodna je država. i stvarno mi je dosta ovih "naših" koji govore ma ne treba, ma nemoj ma ovo ma ono, aa oni i oni mogu konstantno.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 10 maj 2019, 12:23

Svaka cast Nurkicu, kao da si mene pitao sta ces obuci.. Momak voli svoju zemlju, a na ovoj majici su heroji, ljudi koji nemaju veze sa zlocinima.. Samo rako Jusufe

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 10 maj 2019, 12:23

Retard bio retard osto.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.