Kako mu ne dojadi čitav dan pisat gluposti?!!!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nije on u losoj formi vec Puel.Virtu4l je napisao/la:Navijači Lyona diskutuju da se Pjanić mora pronaći u igri, jer je 'još samo on ostao', ne raduje ih što je u lošoj formi, ali sad je 'ekipa na njemu'...
ma ne mora bas u BundesVirtu4l je napisao/la:Transfer lista, nadam se. Ako ikako može - BundesligaemiiNa_ je napisao/la:Ah znam sta mislis, ma nece valjda .. ako bude Puel pametan .. ako ne, onda znas sta ga sleduje .. msm na Mireta
I to kod @Paje ,kakvi totemi,vracevi ii manituiMinistaR je napisao/la:Ne bi ga bilo loše vidjeti na Otoku. Mislim da bi se uklopio u viziju menadžera Tottenhama, da se konačno prekine ta dominacija Hrvata u tom klubu.
A umjesto koga bi igrao Van der Varta ili Modrića?Poklopi se klempavim ušima.MinistaR je napisao/la:Ne bi ga bilo loše vidjeti na Otoku. Mislim da bi se uklopio u viziju menadžera Tottenhama, da se konačno prekine ta dominacija Hrvata u tom klubu.
Tottenham je najvise mijenjao postavu ove sezone od svih klubova u PL.tH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:Pjanić bi dobro prošao u Arsenalu ili Aston Villi gdje bi imao mjesta jer se igrači rotiraju,a Tottenham gotovo da ništa ne mijenja osim ponekad napadače.
Evo ti brate : http://www.sportingintelligence.com/201 ... ss-081001/tH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:Krivo!
Tottenham have used most players overall, 25 of them (21 internationals), with Birmingham, Everton and Bolton using joint least, 18
Tottenham have used the most different starters, 21, the same as West Ham, while Chelsea, Bolton and Newcastle have used joint least, 14
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano i 14 gostiju.