Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Fantasista
- Kontakt:
Re: Chat
Ma sranje je već, sad kad navale na proljeće bit će ih više nego nas.
Sta je ovo, sunce ti yebem kuknjava
-
- Kontakt:
Pa kako neces gledaj ti imas opstinu, kanton, federaciju, drzavu i migranti mjesecima u Tuzli na stanici. Niko nije nadlezan. Umjesto da angazujemo vojsku i policiju i vratimo ih odakle su dosli u BiH(90 posto srbija).ali dodo radi u interesu srbije pa umjesto da ih vrati nazad, sprovodi do vecinski Bosnjacke teritorije a blokira upotrebu vojske.
Ovo je necuveno. Onaj dio Tuzle oko stanice lici na divlji zapad.

Ili da se u federaciji dozovu pameti, iskupe ih sto vise, i potjeraju hrvatima preko granice, boli nas k.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
s obzirom da svi sele iz ove drzave,a migranti dolaze,.ne bi me cudilo da za godinu dvije bude vise njih u drzavi nego nas...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Pa nisam ja ni demantovao da nisu problem, pogotovo za nas ovdje kakvi jesmo, nego mi je smiješna njegova klasifikacija i generalizacija, ne pripadaju Evropi, kao da smo mi narodi koji mogu nekom da drže pridike o nekim Evropskim vrijednostima a živimo u svijetu gdje su četnici antifašisti, gdje je ustaša domobran ili snovi o Dušanovom carstvu ili Pavelićevoj prćiji, nezavisnoj RS i herceg bosni. Na stotine ratnih zločinaca žive slobodno, neki rade u institucijama, slavi se fašizam, zločini nad civilima, slave se ratni zločinci..Živimo tamo gdje skoro svaka generacija ratuje za neke kvazi ideale,.
U ostalom, koje su to Evropske vrijednosti bile kad su kolonizirale Afriku i od ljudi pravili robove ? Tad je Afrika pripadala Evropi ? Da Francuzima uzmemo sve medalje što su osvojili, doseljenici ne pripadaju Evropi ?
Yebali vas migranti, pustite Adnana Zenunovica, narezite 250 gr kosine Bajra, otvorite TZ dvolitru i uzivajte u zivotu.
Iz rukava, ON svakoga dana izvuce nekog keca...
- Fantasista
- Kontakt:
Adnan who?
- Fantasista
- Kontakt:
Izvini kralju, ja sam metallica
Izetbegović: Ima SDA važnijih pitanja od afere, poput blokada i napada na institucije BiH

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
ahahahahahahahaha
koje sa dodom i draganom zajedno dogovaraju

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Veli Bake da treba uzeti u obzir da je "gospodin" Sarajlić dva puta ranjavan.

Može mu se. Svaka mu je za šamara, al što ne bi, pored nas ovakvih sve može.
Ko da im sta moze ova afera, pisaju se po glupom narodu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Marsal
- Kontakt:
Stari je penziju zaradio u bolnici, od 94' pa naovamo je pravio proteze pa mi fakat ostala jedna, eno u garaži stoji, mada je i ona pohabana jer je nošena.
Imao sam i pedesetak patika, sve čisti originali ali samo desna noga

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Da sam bio borac sad bi ko ona budaletina Mektić poderao sve što imam i knjižica i papira i pravac Beč Švicarska.

Kaže opremljeniji sam od onih apoteka
Ma zayebavam se, ima ih i on pun k a samo dvije vrti ima 15 godinaMarsal je napisao/la: ↑03 mar 2020, 19:27Stari je penziju zaradio u bolnici, od 94' pa naovamo je pravio proteze pa mi fakat ostala jedna, eno u garaži stoji, mada je i ona pohabana jer je nošena.
Imao sam i pedesetak patika, sve čisti originali ali samo desna nogapa kome god u selu ode desna dolazili kod mene uzet patiku, svi hodali u rasparu
![]()

Kaže opremljeniji sam od onih apoteka

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 110 gostiju.