Čovječe prvo vidim ovde kako pišu da su gledaniji od Partizana,valjda je stalo da na ovoj temi budu što preciznije i tačnije informacije a ne navijačke želje i snovi,ako već pišemo i pravimo poredjenja valjda bi i druga strana trebala imat stav povodom svakakvih izjava.pile87 je napisao/la:Sve i da je tako, cemu poredjenje sa zvijezdom ili partizanom nit igraju nasu ligu nit ikoji klinac...B o X je napisao/la:Ma mislim da je smješno porediti posjetu Zvezde i nekog kluba iz BiH, gledam ljude, upali su u najgoru krizu u svojoj istoriji a njima dođe 20 000 ljudi na utakmicu a kod nas derbi Borca i Želje gleda 8 000, al zato i jeste poslednja liga u Evropi i mislim da je uzrok jednim dijelom tome cijena karata, pomalo su nerealne za kvalitet koji nam pružaju klubovi, mislim da bi više ljudi dolazilo da je cijena npr. jedno 3 KM. Uzimam primjer Drine, nama je za oko 10 % pala posjeta u odnosu na prošlu sezonu i to uglavnom se ljudi žale na cijenu karte, ipak 5 KM je za njih a i za mene puno, mada ja ću otići zato što volim Drinu ali ima i drugih slučajeva.
Opet ponavljam nažalost posjeta na bh stadionima je za nekih 20% manja nego što je u većini slučajeva loši novinari koji i ne budu na utakmici stave,stim ne želim smanjiti značaj posjete koju je Željo imao,da bogdo svi imaju takvu onda bi i takmičenje ličilo na nešto....