nakon 4 u nizu sjajna, knives out, jumanji, 21 bridges i ford v ferrari ovo me ubilo u pojam

valjda večeras opet dobar izaberem

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja ga krenuo sinoć i nešto me prenese nakon 3-4 minute i pustim sebi Desperado.
ženski pokušaj deadpoola, ali teška fula od pokusaja
Imaš već gomilu snimaka u HD-u. I ja planiram večeras ili ovih dana gledati. Ako gledaš na PC-u ili ako imaš smart tv skini Stremio. Vrhunska stvar, u roku od minute gledaš hd snimak sa prijevodom bez problema. Nema skidanja ništa.
Izašao je već
Ma kod mene je, skinem sa yts na mobitel pa prebacim.na usb i gledamIlCapitano je napisao/la: ↑24 mar 2020, 15:47Imaš već gomilu snimaka u HD-u. I ja planiram večeras ili ovih dana gledati. Ako gledaš na PC-u ili ako imaš smart tv skini Stremio. Vrhunska stvar, u roku od minute gledaš hd snimak sa prijevodom bez problema. Nema skidanja ništa.
Vidis, meni je npr taj film jako glup i ova ocjena na IMDBU je smijesna90minut je napisao/la: ↑24 mar 2020, 16:14Ja mislio do mene kad sam isto rekao da ima 2,3 smiješne scene i to je to.
Drkali su ljudi toliko na film da sam ocekivao nešto strašno dobro, i onda spuštanje kao da mi je neko šamarcinu svezao dok sam spavao.
Zato mu je hunt for the wilderpeople mnooogo dobar preporuka ko nije gledao.
Meni se baš svidio, volim i Scorsesea i te mafijaške priče. O Hoffi sam već gledao onaj stari film s Nicholsonom, Hoffa iz '92., al mi je Irac bolji.
Trenutno korisnika/ca: Baader, OsmaDolazi, Otelo, rio_Ferdy88 i 20 gostiju.