covjek je kapiten korone koja je proteklih par sezona bila top 5 ekipa Poljske, bio je na pragu odlaska u Borussiu M. proslu zimuDamirT je napisao/la:Svi igraci koji su u top formi,Prosineckom ne valjaju.Nije mi jasno odakle ovog Kovacevica sad iskopa.Poslije Sarajeva,ja zaboravio i da igra fudbal.Ne valja mu Hajrovic,Kozulj...Druze mozda je do tebe,a ne do njih
Zvonimir Kožulj
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zvonimir Kožulj
Ma na njega vise mislio kao starosjedioca nego po formiRokoko87 je napisao/la:Begović u formi?DamirT je napisao/la:Svi igraci koji su u top formi,Prosineckom ne valjaju.Nije mi jasno odakle ovog Kovacevica sad iskopa.Poslije Sarajeva,ja zaboravio i da igra fudbal.Ne valja mu Hajrovic,Kozulj,Begovic...Druze mozda je do tebe,a ne do njih

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da i mi kao Grci iskoristimo ostatak kvalifikacija za provjeru na koga možemo računati u budućnosti, nek vezni red bude Lončar, Kožulj, Gojak, nek Menalo bude na krilu a Koljić u napadu.
Strijelac jedinog gola na utakmici
90tka u ubjedljivoj pobjedi nad legijom, ovi izgleda ozbiljno zagrizli za titulu
Bosanskohercegovački veznjak Zvonimir Kožulj (26) više nije igrač poljskog prvoligaša Pogona. Iznenađujuća je to vijest, pogotovo ako uzmemo u obzir da je Kožulj izrastao u ponajboljeg veznjaka Ekstraklase, a tražili su ga i neki renomirani europski klubovi.
Dakako, razlog je financijska kriza koja je potresla nogomet. Sporta nema, nema prihoda od TV prava, od ulaznica, marketinških aktivnosti, a iz klubova polako izlaze i sponzori. Kožulj je, kao i njegovi suigrači, pristao na smanjenje plaće u ova krizna vremena, ali sad je ipak sporazumno raskinuo ugovor s Pogonom.
Kožulj je bio u Pogonu od 2018., a u 58 utakmica zabio je 12 golova. Iz kluba su poručili kako je Kožulj inzistirao na odlasku jer je želio pronaći novi angažman.
Dakako, razlog je financijska kriza koja je potresla nogomet. Sporta nema, nema prihoda od TV prava, od ulaznica, marketinških aktivnosti, a iz klubova polako izlaze i sponzori. Kožulj je, kao i njegovi suigrači, pristao na smanjenje plaće u ova krizna vremena, ali sad je ipak sporazumno raskinuo ugovor s Pogonom.
Kožulj je bio u Pogonu od 2018., a u 58 utakmica zabio je 12 golova. Iz kluba su poručili kako je Kožulj inzistirao na odlasku jer je želio pronaći novi angažman.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.