FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Treba graditi akademiju, proizvoditi igrace, osvajati titule i pokusati se plasirati u grupne faze. Stadion je najmanje vazan za klub, to je samo dodatni trosak i obaveza. Plasiraj se 2-3 puta u grupne faze i dovedi neke velikane u BiH, grad ce sam izgraditi Kosevo, bez da ih molis.
Ja bi najvise volio kad bi dosli Adukor i Cavar bez Anela, mislim da bi imali strasan vezni red za Evrope. Nama samo treba jos jedan dobar napadac koji ce sa Ahmetom gore ubijat.
Sto se tice stadiona, nama treba da kapacitet nekih 18k i to bi bilo idealno...a lokacija ne smije biti Butmir nikako, najdalje do Nedzarica, ostalo bi bilo katastrofa. Otoka najbolja opcija zbog lokacije gdje bi svima bilo blizu i ima li bi duplo veci prosjek. Ali ko ce njima znati sta oni hoce, mi mozemo samo nagađat. Ali tamo zemljista na Alipasinom kakvih ima idealni za manjeg stadiona...
Sto se tice stadiona, nama treba da kapacitet nekih 18k i to bi bilo idealno...a lokacija ne smije biti Butmir nikako, najdalje do Nedzarica, ostalo bi bilo katastrofa. Otoka najbolja opcija zbog lokacije gdje bi svima bilo blizu i ima li bi duplo veci prosjek. Ali ko ce njima znati sta oni hoce, mi mozemo samo nagađat. Ali tamo zemljista na Alipasinom kakvih ima idealni za manjeg stadiona...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Slazem se da je Butmir od svih navedenih opcija,sto se tice lokacije losa..Ali ako bi se vec gradilo,i otpadnu sve opcije,onda rado neka bude na Butmiru..S velikim osmijehom na licu cu ici na Butmir,sa 5x vecim osmijehom nego kad bi isao u **** Zenicu na "domacu tekmu"..Veliki faktor stvari se gleda..Npr-Otoka je dobra lokacija,medjutim mali prostor nista od togaAmca007 je napisao/la: ↑16 apr 2020, 18:04Ja bi najvise volio kad bi dosli Adukor i Cavar bez Anela, mislim da bi imali strasan vezni red za Evrope. Nama samo treba jos jedan dobar napadac koji ce sa Ahmetom gore ubijat.
Kosevo-odlicna lokacija sve tip top,osim sto je ruglo od stadiona..Ja bi pokusao kupiti zemljiste na Kosevu..Valjda bi dobili neki popust majku mu hebem.Dogovorimo se da Nam napravi potpunu rekostrunkciju stadiona,a zauzvrat nam daju u vlasnistvo zemljiste(nikakve koncesije i picke materine,samo ugovor po kojem pise da smo mi vlasnici sve dok to isto i ne prodamo..)
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Dje nam je onaj @simodobri..Ima on zemlje u janji. Mozda bi nam prodo komad zza stadiona 
- AngelDiMaria
- Kontakt:
U Hadzicima aBd, migranti ce osnovat grupu, a ti se morto kupaj
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja sam za, može i Tarčin.AngelDiMaria je napisao/la: ↑16 apr 2020, 18:24U Hadzicima aBd, migranti ce osnovat grupu, a ti se morto kupaj
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo preko mene mrtvogAngelDiMaria je napisao/la: ↑16 apr 2020, 18:24U Hadzicima aBd, migranti ce osnovat grupu, a ti se morto kupaj
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Šta ti znaš papak, odličan prijedlog mladog kolege Di Marije.MortemHz je napisao/la: ↑16 apr 2020, 18:32Samo preko mene mrtvogAngelDiMaria je napisao/la: ↑16 apr 2020, 18:24U Hadzicima aBd, migranti ce osnovat grupu, a ti se morto kupaj
Sumnjam da cemo u skorije vrijeme imati stadion. Zna se kome drzava i savez pomazu. Velika su to ulaganja.
- ElCartel11
- Kontakt:
Šefe da reagujem na ove uvrede prema tebi ili pustim ovog Alfredcica da misli da je glavni na temi?AlfredNobel je napisao/la: ↑16 apr 2020, 20:15Šta ti znaš papak, odličan prijedlog mladog kolege Di Marije.MortemHz je napisao/la: ↑16 apr 2020, 18:32Samo preko mene mrtvogAngelDiMaria je napisao/la: ↑16 apr 2020, 18:24U Hadzicima aBd, migranti ce osnovat grupu, a ti se morto kupaj
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Reaguj i iskoristi svako sredstvo koje možeš
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zar ti nisi u mom džematu mladi neiskusni cartele?
- AlfredNobel
- Kontakt:
Cartele hajmo ga razbit, ja sam na tvojoj strani. Vidi kako sam ga navuk'o da te olajava. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nisam valjda ostao samo na siouxu da me brani ajoj
- AlfredNobel
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
@Nobel ti si se nesto pohasio i izasao iz naseg dzemata 
Vidis, da se ja, Morto i Skoro držimo zajedno a ti vidi sta ces.
Vidis, da se ja, Morto i Skoro držimo zajedno a ti vidi sta ces.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Evo ja vec zavrcem rukave od kosulje, dobro si ga navukao vidi se da je mlad.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.