FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Imate na facebook stranici 1921.ba danasnje snimke stadiona i pomocnog terena dronom. Prejako.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
ma i da nije korona ,fakt je da nam treba investitor...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Treba nam sistem. Sistem znaci da je klub poslozen tako da svi segmenti kluba funkcionisu odlicno. Dobar investitor je samo dio sistema. Investitor kao investitor ne znaci nuzno da ce se nesto promijeniti i biti bolje.
Bas se sistem pravi kad nemas para i kad dizes kredit za smijesne stvari.
S ozbiljnim investitorom, s ozbiljnom lovu, logicno da samim tim dobijas sistem.
Ja ne znam nijedan tim koji ima ozbiljnu lovu a da nema sistem. To je prosto nemoguce.
Ne vidim osnov jer se nakon rata do sad nije napravio nikakav sistem nece ni sad. A zasto nije, zato sto nemas pare, prezivljas i tako godine prolaze.
Kod nas sve neke patriote, pametnjakovici a mi ako ne odemo u evropu mrtvi smo. I to odes u evropu bez ikakvog cilja, samo daj moli Boga dobijes nekog slabijeg ne bi li zaradio koju marku vise, a u principu si opet tanak.
Korona je mozda dobro doslo da vidis da ti nemas sredstava zadrzati Jovanovica a nemas puno takvih igraca, sta bi bilo da ih imas vise s boljom karijerom.
Stila ce pristati na smanjenje, al pola drugi nece. I nije stvar vise ni u placanju, stvar je sto mi poslije korone i kad sve prodje za par mjeseci smo mrtvi. Cekaj sadaku, da ti neko pomogne i to je to.
Ako mislimo biti ozbiljab klub, pod hitno nesto ganjati.
Ne trebas biti genije za ovo, samo realno sagledsti cinjinice. Svaki uposlenik kluba treba primiti platu a od cega?
S ozbiljnim investitorom, s ozbiljnom lovu, logicno da samim tim dobijas sistem.
Ja ne znam nijedan tim koji ima ozbiljnu lovu a da nema sistem. To je prosto nemoguce.
Ne vidim osnov jer se nakon rata do sad nije napravio nikakav sistem nece ni sad. A zasto nije, zato sto nemas pare, prezivljas i tako godine prolaze.
Kod nas sve neke patriote, pametnjakovici a mi ako ne odemo u evropu mrtvi smo. I to odes u evropu bez ikakvog cilja, samo daj moli Boga dobijes nekog slabijeg ne bi li zaradio koju marku vise, a u principu si opet tanak.
Korona je mozda dobro doslo da vidis da ti nemas sredstava zadrzati Jovanovica a nemas puno takvih igraca, sta bi bilo da ih imas vise s boljom karijerom.
Stila ce pristati na smanjenje, al pola drugi nece. I nije stvar vise ni u placanju, stvar je sto mi poslije korone i kad sve prodje za par mjeseci smo mrtvi. Cekaj sadaku, da ti neko pomogne i to je to.
Ako mislimo biti ozbiljab klub, pod hitno nesto ganjati.
Ne trebas biti genije za ovo, samo realno sagledsti cinjinice. Svaki uposlenik kluba treba primiti platu a od cega?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Investitor ko investitor nije garant nicega jer ima i Celika investitora pa najveca s.anja da tako kazem u ligi se desavaju kod njih, investitora je imao onaj Inter iz Hrvatske pa eno ugasit ce se vjerovatno.
Jako smo specificna sredina i mora se naci bas, bas neko pouzdan. Sad to je lakse evropskim klubovima logicno nego u ovoj ligi. U ovim zemljama tacnije ligama vecinom te zapadne neki kriminalac.
Jako smo specificna sredina i mora se naci bas, bas neko pouzdan. Sad to je lakse evropskim klubovima logicno nego u ovoj ligi. U ovim zemljama tacnije ligama vecinom te zapadne neki kriminalac.
Svaka prodaja kluba, odista ne dolazi u obzir. Radije bih ispao iz lige i par godina igrao sa djecom iz omladinskog pogona, već prigrlio nekog nazovi investitora koji je sposoban dovesti hrpu precijenjenih i kvalitetom limitiranih poluamatera. Za par godina ako projekat ne uspije, bili bi u dosta nepovoljnijem položaju nego što smo sada. Vidjeli smo zadnjeg "investitora", za dlaku smo se izvukli da ostanemo mininalno bez pomoćnog terena. Za pozajmice.
Neka hvala, za mene je Željo odista puno više od "finansijske injekcije".
Neka hvala, za mene je Željo odista puno više od "finansijske injekcije".
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ne mozes porediti Celik s nama ni u jednom smislu. Niti mozes porediti njihovo djelovanje kluba ranije, s nasim to nema sanse.LjoZee je napisao/la: ↑17 apr 2020, 12:12Investitor ko investitor nije garant nicega jer ima i Celika investitora pa najveca s.anja da tako kazem u ligi se desavaju kod njih, investitora je imao onaj Inter iz Hrvatske pa eno ugasit ce se vjerovatno.
A druga stvar sto Celik uopce nema investitora. Turci nisu ulozili nista i zato je stanje kakvo jeste
Investitor znaci neko ko ce ti vratiti sve dugove od porezne pa dalje svega sta imas, i uz to uloziti novac u stvari koje treba. Kakav Celik, kakvi bakraci koja budala misli da su turci investitori.
Nisam upucen detaljnije kakav je dogovor Celika i onog lika iskreno, ali ovo sam rekao po ovom sto iskace po portalima. Daje te neke svoje pare za neke dugove koji iskacu, ali i uvaljuje. Ne znam, licno nisam protiv investitora kao investitora. Samo bih volio ako ikad dodje do toga da to bude sigurno i najmanje stetno za klub. Realno u cijelom svijetu sa tim ljudima koji ulazu ima neke muljaze ili preko prodaje ili bilo cega. Investitor da, ali neko normalan ako je moguce. 
Btw
Btw
Treba mi intervju sa Brkom pod hitno. De neki karantinski snimite 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Najjaci su mi ovi strucnjaci kad pocnu kako treba raja donirati pare, kako treba kupovati godisnje. Ja ne znam u kojoj drzavi ovi ljudi zive.
Ljudi ostaju bez posla, u kreditima, ne rade sjede kuci ne znaju za sudbinu, a on pravi šeme kako navijaci da placaju neke karte. Boze ti mene sacuvaj
Ljudi ostaju bez posla, u kreditima, ne rade sjede kuci ne znaju za sudbinu, a on pravi šeme kako navijaci da placaju neke karte. Boze ti mene sacuvaj
Dzubur gostovao na Novoj. Ako je ko gledao neka nam napise sta je pricao. Ima dio na ** portalu, ali ne vjerujem samo da je ono pricao.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Beraci rize iz Butmira su najbolji primjer tvoje zadnje recenice
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
@Osim13 je li mi to druga banovase?
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Jaro ti hoces reci da nista kod nas nije bolje od prije ? Ozbiljno mi odgovori ?StrikeWarzone je napisao/la: ↑17 apr 2020, 20:49Beraci rize iz Butmira su najbolji primjer tvoje zadnje recenice
Ma svako ima pravo na misljenje, svako misli da je u pravu, a niko se od nas nista ne pita niti treba.
Sigurno je da cemo i mi ici prema investitoru prije ili kasnije i svidjelo se nekome drugom ili ne.
Sad ako Sarajevo nije dobro, to kao treba da znaci da i nama nece valjati. Vi ako se poredite i gledate Sarajevo niste bas dobri..
Sigurno je da cemo i mi ici prema investitoru prije ili kasnije i svidjelo se nekome drugom ili ne.
Sad ako Sarajevo nije dobro, to kao treba da znaci da i nama nece valjati. Vi ako se poredite i gledate Sarajevo niste bas dobri..
Vise mislim da je ciljao da dolazak investitora kod vas nije vas izdigao iznad ostalih klubova koji nemaju investitora. Sad da li je vama bolje sad nego prije to vi znate, ali mislim da je na gore navedeno ciljao kolega.HeraklitMracni je napisao/la: ↑17 apr 2020, 22:21Jaro ti hoces reci da nista kod nas nije bolje od prije ? Ozbiljno mi odgovori ?StrikeWarzone je napisao/la: ↑17 apr 2020, 20:49Beraci rize iz Butmira su najbolji primjer tvoje zadnje recenice
I ako je na kraju kad se sve sagleda to bilo daleko od nekog zdravog sistema, na pocetku je to bilo dobro, bar je tako izgledalo. I onda se desi glupo bahacenje, guranje nosa u sve i svasta, narcisoidnost, igranje fm sa klubom(ovo je u biti i najgore sto godinama ljudi nisu kontali da je prvi tim najvazniji segment, da titulu ne mogu donijeti smijesni treneri i milion zalosnih igraca koje si bas bas bas preplatio u odnosu na njihov stvarni kvalitet), poslije toga sa svima zakuhas i upropastis u biti sve ono dobro sto si uradio, a moglo je biti i drugacije da je malo pametniji bio, pronicljiviji, da je ego i narcisoidnost ostavio kuci itd ali kasno je sad o ovome pisati..