FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ma investitor u manjoj ligi, te klubu koji realno može samo napadati grupnu fazu evropskog takmičenja, sigurno nema interes ulagati u kojekakva pojačanja (mislim na strategiju). Samim tim nekako i izgleda da nema ni realne potrebe za istim, jer šta može biti cilj? Eno onaj kupio Njukastl, pa čovjek duma šta njemu može biti cilj u finansijskom smislu budući da nema šanse premašiti City, Liverpool i ostale strašne ekipe...
Ja opet kontam da je kod nas primarno privući interes lokalnih "investitora" i firmi, a opet u cilju ojačavanja cijelog procesa dolaska djece do seniorskog fudbala. Treba napomenuti i činjenicu tih prokletih stranaca u ekipi, i na koji način oni mogu napraviti razliku. Znači tu treba tražiti neku šansu za atraktivnim igračima, koje kroz dobru skauting mrežu dovodimo i plasiramo regionalno nakon dobre sezone u našem dresu. Ne možemo mi sad ko Šahtar ili Porto praviti poslove stoljeća, ali ako Porto može prodati Realu igrača svako malo, ne vidim razloga što mi ne bi mogli ekvivalent ima u odnosu na nas. Dakle gotove proizvode, igrače kojima je krajnji domet neki klub poput Partizana npr.
Ja opet kontam da je kod nas primarno privući interes lokalnih "investitora" i firmi, a opet u cilju ojačavanja cijelog procesa dolaska djece do seniorskog fudbala. Treba napomenuti i činjenicu tih prokletih stranaca u ekipi, i na koji način oni mogu napraviti razliku. Znači tu treba tražiti neku šansu za atraktivnim igračima, koje kroz dobru skauting mrežu dovodimo i plasiramo regionalno nakon dobre sezone u našem dresu. Ne možemo mi sad ko Šahtar ili Porto praviti poslove stoljeća, ali ako Porto može prodati Realu igrača svako malo, ne vidim razloga što mi ne bi mogli ekvivalent ima u odnosu na nas. Dakle gotove proizvode, igrače kojima je krajnji domet neki klub poput Partizana npr.
Kad je moglo 100 bez tih strašnih investitora, može još 100.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
hehe
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ko je prosirio dezinformaciju?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ljoze morao sam ko Eskobar reagovati

jest mi neobicno vidjeti Bostona na ovoj temi

jest mi neobicno vidjeti Bostona na ovoj temi
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Oske mi je svjedok da je trebao popusiti ban od 7 dana. Kako i zasto nije velika je tajna. 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dobio je ban na temi Korone, ali ocigledano Hadzija pogurao da se ne banuje... obecao mjesto savjetnika adminu u nekoj od buducih vlada
... i ovaj se jeftino prodao 
Tojeto hvala @Kompromis
Namazan ovaj Dela, moj prijatelj
Namazan ovaj Dela, moj prijatelj
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hvala svima koji su cupali iz cuze .

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!