Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
https://www.kotaku.com.au/2020/04/1997- ... deo-games/
1997 i jest izgleda jedna od najboljih godina za igrice. Koliko dobrih naslova je izašlo.
FF7, Fallout, Age of empire, Quake2, GTA, Turok, Castlevania Gran Turismo samo neke od vrhunskih igara i sve u jednoj godini.
1997 i jest izgleda jedna od najboljih godina za igrice. Koliko dobrih naslova je izašlo.
FF7, Fallout, Age of empire, Quake2, GTA, Turok, Castlevania Gran Turismo samo neke od vrhunskih igara i sve u jednoj godini.
Ponovo igram digimon world 3.
Kada sam je igrao sa 13g nisam mogao preći..igra je brutalno teška i na netu sa fast forward ljudima treba oko 10h a znaju svaki korak gdje treba.
Prešao sam je prije 2g ali sa par pomoći sada ću probati bez ikakve
Kada sam je igrao sa 13g nisam mogao preći..igra je brutalno teška i na netu sa fast forward ljudima treba oko 10h a znaju svaki korak gdje treba.
Prešao sam je prije 2g ali sa par pomoći sada ću probati bez ikakve
- LlullSergio
- Kontakt:
Imate li kakav dobar miš preporuciti za CS ?
Dobro sam se uštelio,ali potanak mi miš, osjeti se da je*be u nekim situacijama.
Dobro sam se uštelio,ali potanak mi miš, osjeti se da je*be u nekim situacijama.
Nisi rekao najbitnije, do koliko markica?LlullSergio je napisao/la: ↑16 apr 2020, 11:56Imate li kakav dobar miš preporuciti za CS ?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja koristim mx 518, nasao dva polovna i sastavio jedan da valja.LlullSergio je napisao/la: ↑16 apr 2020, 11:56Imate li kakav dobar miš preporuciti za CS ?

- LlullSergio
- Kontakt:
Ma daj mi najbolje i njihove cijene (ako znas) pa cemo vidjetiharden je napisao/la: ↑16 apr 2020, 12:33Nisi rekao najbitnije, do koliko markica?LlullSergio je napisao/la: ↑16 apr 2020, 11:56Imate li kakav dobar miš preporuciti za CS ?

Po mogucnosti bezični mis, ako valja da gaming mis bude bezicni ?
preskupi su bezicni, barem oni koji imaju isti input kao zicniLlullSergio je napisao/la: ↑16 apr 2020, 19:54Ma daj mi najbolje i njihove cijene (ako znas) pa cemo vidjetiharden je napisao/la: ↑16 apr 2020, 12:33Nisi rekao najbitnije, do koliko markica?LlullSergio je napisao/la: ↑16 apr 2020, 11:56Imate li kakav dobar miš preporuciti za CS ?
Dobro sam se uštelio,ali potanak mi miš, osjeti se da je*be u nekim situacijama.![]()
Po mogucnosti bezični mis, ako valja da gaming mis bude bezicni ?
Logitech G Pro i Razer Viper su ti po $150
Logitech G203 mozes naci za $20-25, a odlican mis, koristi iste senzore kao i misevi od $100+
Zowie(EC-1) su skuplji ali su ergonomski najbolji misevi na tržištu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
pratite li ovaj turnir FIFE na SK1 ? Komentarišu Plavšić i Novaković. Dobra zaebancija
Kako ću ti posuditi sa steama?MElloo je napisao/la: ↑16 apr 2020, 18:36Kojinod vas 2 ce mi posudit 2k da igram park i my career![]()

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
ma problem je uvijek bila podrska za multi-core CPU, igra bazirana na single core performansama i visokom clocku, dzaba ti i 16 jezgri kad ih engine "ne zna" iskoristiti
nek prepisu kod sa ovog trenutnog engine-a koji je odlicam sto se tice multi core-a i nece biti problema
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Dali postoji igra za mobitel pes ili FIFA ali da ne igram ono my team i ostala online sranja vec da uzimam preve timove kao na pc
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
što ga razbi ovaj FIFE dan te yebo mene stid 

Imate li preporuciti neku single player pucacinu, moderno ratovanje jer sam od WW2 sve odigrao ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ghost recon Wildlands i Ghost recon Breakpoint. Ima i Warface koji je dzaba, samo ga skines i online se igra
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Hvala na prijedlozima, Wildlands odavno gledam. 

Call the coroner!
Mislio sam na to da Crysis nece biti sto je bio kec.miki_92 je napisao/la: ↑17 apr 2020, 09:18ma problem je uvijek bila podrska za multi-core CPU, igra bazirana na single core performansama i visokom clocku, dzaba ti i 16 jezgri kad ih engine "ne zna" iskoristiti
nek prepisu kod sa ovog trenutnog engine-a koji je odlicam sto se tice multi core-a i nece biti problema
Ovaj ce i za switch izaci

PC "opravdano" moze oznojiti samo igra poput prvog Crysisa. Tj PC exkluziva sa grafikom,fizikom i destrukcijom kakva do tada nije vidjena,elem igra pravljena sa tim na umu.
A znamo da to danas u gaming industriji nije nikome ni na kraj pameti.
Gamers.ba se vraća 5.5. Ko se sad bavi tim i na šta će ličiti.. ne znam. Ali dobra vijest za nas malo starije 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.