sta hoces za haringtonaRule_hz je napisao/la:Al Harringhton,Jonh Salmons,Nate Robinson,C.J.Miles na transfer listi.....
Fantasy - sportsport.ba liga
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Fantasy - sportsport.ba liga
nema potpisa
Nakon 2 dana 6:1 za mene, izgleda da nema nista od visoke pobjede, ipak mislim da ces na kraju pobjediti jer mi i dalje 4 igraca nisu spremna ali ovo je samo dokaz koliko jaku ekipu imam da sa 4 igraca manje vodim protiv jednog od najjacih, kad svi budu spemni mozda budem mogao i stici da udjem u Play Off.dema je napisao/la:U subotu gubio 5-4 i preokrenuo na 6-3.Prvi sam i dalje u poenima,blokovima,skokovima.Sad protiv t mac ocekujem visoku pobjedu i dolazak na 2 ili 3 mjesto
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
edo3majka je napisao/la:Nakon 2 dana 6:1 za mene, izgleda da nema nista od visoke pobjede, ipak mislim da ces na kraju pobjediti jer mi i dalje 4 igraca nisu spremna ali ovo je samo dokaz koliko jaku ekipu imam da sa 4 igraca manje vodim protiv jednog od najjacih, kad svi budu spemni mozda budem mogao i stici da udjem u Play Off.dema je napisao/la:U subotu gubio 5-4 i preokrenuo na 6-3.Prvi sam i dalje u poenima,blokovima,skokovima.Sad protiv t mac ocekujem visoku pobjedu i dolazak na 2 ili 3 mjesto
ima jos do toga ev ja 7:2 vodim... nadam se da ce i danas moji poluditi pogotovo deron wade,james i vince:)))
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
bulls sta hoces za horwarda??
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
nista nedodirljiv jeRule_hz je napisao/la:bulls sta hoces za horwarda??
Hoce li igrati ovaj Durant veceras? Da ga stavim na klupu ako nece. grrr 
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
jose je napisao/la:Hoce li igrati ovaj Durant veceras? Da ga stavim na klupu ako nece. grrr
sto sta sada povrijedjen ili??
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ma na yahoo kaze da ce odluciti pred pocetak utakmice hoce li igrati (game-time decision). Ono njegovo koljeno zbog kojeg nije igrao ni prosle sedmice par utakmica.Rule_hz je napisao/la:jose je napisao/la:Hoce li igrati ovaj Durant veceras? Da ga stavim na klupu ako nece. grrr
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
jose je napisao/la:Ma na yahoo kaze da ce odluciti pred pocetak utakmice hoce li igrati (game-time decision). Ono njegovo koljeno zbog kojeg nije igrao ni prosle sedmice par utakmica.Rule_hz je napisao/la:jose je napisao/la:Hoce li igrati ovaj Durant veceras? Da ga stavim na klupu ako nece. grrr
ma stavi ga za svaki slucaj jer igraju dobru tekmu i vaznu mislis da mogu dobit ovaj new jersy
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
a sta radi onaj vince carter sto am ga dobio zajedno sa kirlenkom i wadeom,za allena i jonshona drama a da ne pricam za derona za parkera i turkologua:))))
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
meni skoro sve PG,(SG PG), (SG PF) i zbog toga imam puno licnih gresaka u pm...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Wade(21p,5r,4asist, 2 st),Redick(10p,4asist,trojki 2 3 po tekmi,Ty Lawson(10p,2r,5asist) za dvojicu (PF C),(C)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
ev poludili su James&Wade...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Admir_Sa je napisao/la:sta hoces za haringtonaRule_hz je napisao/la:Al Harringhton,Jonh Salmons,Nate Robinson,C.J.Miles na transfer listi.....
ev ti ty lawsona i haringhtona za okafura ili nekog sa C pozicijom ocajno mi treba bar kad su skokovi u pitanju uz to dobijes 16 poena, 6 skokova,5 asistencija od haringhtona, a i od lawsona...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
evo to isto ali ti ja dam biedrinsaRule_hz je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:sta hoces za haringtonaRule_hz je napisao/la:Al Harringhton,Jonh Salmons,Nate Robinson,C.J.Miles na transfer listi.....
ev ti ty lawsona i haringhtona za okafura ili nekog sa C pozicijom ocajno mi treba bar kad su skokovi u pitanju uz to dobijes 16 poena, 6 skokova,5 asistencija od haringhtona, a i od lawsona...
AcceptedRule_hz je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:sta hoces za haringtonaRule_hz je napisao/la:Al Harringhton,Jonh Salmons,Nate Robinson,C.J.Miles na transfer listi.....
nema potpisa
ima li ko da je za dobar trade???
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- majestic24
- Kontakt:
Rule_hz je napisao/la:ima li ko da je za dobar trade???
jesam ja
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
majestic24 je napisao/la:Rule_hz je napisao/la:ima li ko da je za dobar trade???
jesam ja![]()
![]()
sta nudis
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.