Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Formula 1
sutra prva trka ikad prenošena na SK: Turska 2011., ujutru i uveče, mislim da će i ubuduće reprizirati trke iz te sezone, era Vettela i Red Bulla i početak ere Ercega i Živkovića
jedva čekam da repriziraju i Kanadu, četiri sata prenosa
jedva čekam da repriziraju i Kanadu, četiri sata prenosa
Iiii krecemo
Prvi vikend jula Austrija.
Prvi vikend jula Austrija.
Do jula ko li ziv ko li mrtav
Al haj nek imaju makar datum kad planiraju poceti

Al haj nek imaju makar datum kad planiraju poceti
Samo da ove duple trke ne ubace, to mi je baš bezveze. Ili ovo što su predlagali trka u suprotnom smjeru.
Kakvih je inovativnih poteza bilo kako bi se sezona spasila.

Kakvih je inovativnih poteza bilo kako bi se sezona spasila.

"We need to suffer. And we need to fight."
Jos nisam presao preko ovog, prezalio sam i Ray Allena 2013. i Aguera 2012. i poraze Junajteda od Barse u finalima i sve poraze Djokovica u GS finalima ali oni su svi nekad nesto osvojili prije/poslije toga.
Ovo mi je najtragicniji sportski dogadjaj ikada, valjda mi Leclerc osveti Massu u narednim godinama.

- akisarajevo92
- Kontakt:
Ne znam koliko ste upućeni, ali večreras je na ss.ba Kviskoteci egzibicija vezana za F1. Težina umjerena, ako ne i lagana..
- akisarajevo92
- Kontakt:
nije mi nikako bilo jasno zasto je Ricciardo presao u Renault, posebno poslije gledanja "Drive to Survive" a onda sam proguglao kolike plate imaju vozaci u F1 i sve je bilo jasno 

Don't believe the hype.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nije imao ni opcija.akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 maj 2020, 17:36nije mi nikako bilo jasno zasto je Ricciardo presao u Renault, posebno poslije gledanja "Drive to Survive" a onda sam proguglao kolike plate imaju vozaci u F1 i sve je bilo jasno![]()
Bolje bit plaćen kao svjetski prvak u Renaultu, nego biti drugi vozač za siću u poređenju u Red Bullu. Za njega je jedina realistična nada trenutno da McLaren nastavi trend ozbiljnog napretka, i da Sainza pokupi Ferrari da bude drugi vozač LeClercu u nekoj opciji gdje bi Vettel otišao, i da ode u McLaren. Sva ostala vrata su manje više zatvorena što se tiče konkurentnih ekipa, ako ne želi da bude drugi vozač.
- akisarajevo92
- Kontakt:
U drugoj sezoni je otkrio da je pregovarao sa McLarenom i Renaultom, odabrao ove druge jer smatra imaju bolji "projekt" i vece sanse da sa njima se bori za titulu a iz ovog ugla ne izgleda bas tako
tesko jei nagadjati bilo sta prije 2022 i ko ce se najbolje snaci u novoj eri
tesko jei nagadjati bilo sta prije 2022 i ko ce se najbolje snaci u novoj eri
Don't believe the hype.
U tom trenutku je fakat Renault bio bolja opcija od Mclarena. Ali situacija se kroz sezonu drastično promijenila. Ja bih ga lično volio u Ferrariju vidjeti sa Leclercom, mada bi to bilo u najmanju ruku 50:50. Teško da će on ikad biti svjetski prvak, a za to je imao ambiciju.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ecclestone i u stare dane se drogira. Čuj Hamilton je veći od cijele F1. 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Izvor je jedan od pouzdanijih.[Tobi Grüner AMuS] - Contract renewal talks between Ferrari & Vettel came to a halt without reaching a new deal. Both sides agreed to part ways after 2020 according to our information.
Welcome Carlos.Donnie Darko je napisao/la: ↑12 maj 2020, 00:51Izvor je jedan od pouzdanijih.[Tobi Grüner AMuS] - Contract renewal talks between Ferrari & Vettel came to a halt without reaching a new deal. Both sides agreed to part ways after 2020 according to our information.

- NeumjesanTip
- Kontakt:
Nešto što je trebalo vratiti Ferrari na tron, ispostavilo se kao totalni krah. Vettel nema mentalitet šampiona i sigurno ne bi imao nijednu titulu da nije vozio superioran bolid u svakom smislu i imao podršku tima iza sebe.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Da je Schumacher vozio ne bi osvojili pored Mercedesa. Najveća dominacija neke ekipe u historiji F1 je ovih proteklih 6 godina.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ko dolazi?