Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Herero
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Herero » 27 apr 2020, 08:42

Izgleda da liga krece 06.06... :opaopa:
HŠKZ

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 27 apr 2020, 08:56

Antipolitika3 je napisao/la:
26 apr 2020, 19:19
admin je napisao/la:
26 apr 2020, 19:12
Antipolitika, imas prepucavanja pa tamo smarajte
Ok

Ja sam njih tristo i mene opominjes

Cccccc :mrgreen:
tako je, ti sam se ovdje prepucavaš sa njih tristo. lakše mi je banovati jednog koji pali tristo ljudi, nego banovati tih tristo da ne bi tebi odgovarali.

imate prepucavanja, pa tamo povedi, a njih tristo levata će ti se primiti, i opletite. Ovdje ako nastavite sa svojim lijeva/desna pričama, ja ću to riješiti kako mi je najlakše.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 apr 2020, 10:43

Moji zenicani, ako vi mislite da grad preuzme klub i vodi ga u neku reorganizaciju i obnovu, vi (pojedinci) ste naivniji nego sto je iko pomislio.
Turke na stranu, tu ste ispali bas naivni, ali ako bi neko zapostavio klub, to je onda grad. Tuzna vam je ocit primjer, Borac znamo kako je ispadao i tavorio i opet ce za godinu-dvije... njima je to teret, bespotrebna obaveza, ubace kadar koji ce u slobodno vrijeme baciti oko na klub , zavrnuti neke pare i tako od izbora do izbora, od obecanja do obecanja..
Kakav grad i sport, jer tu nema para od kojih ce profitirati budzet, to je samo objekat za prikupljanje pokitickih poena pa dok prolazi, prazi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 27 apr 2020, 10:50

Sviuodbranu je napisao/la:
27 apr 2020, 00:07
zagor1987 je napisao/la:
27 apr 2020, 00:03
Jest motiv al imas tu Oremusa,Zidana,Salcina,Djokanovica,takodje neko spomenu stopere Serbecic i Milicevic vrh al eto vidjecemo,mi godinama imamo ekipu na okupu,najmanje mjenjamo tj ne rasipa nam se ekipa sto je odlicno i pokazuje koliko je klub stabilan
Ne pricamo o stabilnosti, to je sto se Sarajeva tice davno prevazidjeno. Iako mjenjate trenere ko carape, bez nekog razloga.
Pricamo o iskoraku na evropskoj sceni...Svi ti nabrojani su vrh za nasu ligu, to stoji ali za neki iskorak u evropi nisu garancija.
Pa nije bas da je ovo boldirano sasvim tacno, Husref Musemic do momenta kad je smijenjen zadrzao se dvije godine na klupi FK Sarajevo, vjerovatno je doslo do nekog zasicenja na relaciji trener igraci, svi znamo Husrefove metode pa je klubu lakse bilo smijeniti njega nego rastjerati ekipu kao sto su sa onim mahnitim Ješićem uradili.

VolimVelez
Kontakt:

Post Postao/la VolimVelez » 27 apr 2020, 11:04

admin je napisao/la:
27 apr 2020, 08:56
Antipolitika3 je napisao/la:
26 apr 2020, 19:19
admin je napisao/la:
26 apr 2020, 19:12
Antipolitika, imas prepucavanja pa tamo smarajte
Ok

Ja sam njih tristo i mene opominjes

Cccccc :mrgreen:
tako je, ti sam se ovdje prepucavaš sa njih tristo. lakše mi je banovati jednog koji pali tristo ljudi, nego banovati tih tristo da ne bi tebi odgovarali.

imate prepucavanja, pa tamo povedi, a njih tristo levata će ti se primiti, i opletite. Ovdje ako nastavite sa svojim lijeva/desna pričama, ja ću to riješiti kako mi je najlakše.
Pa de banuj, a ne nazivaj ljude levatima. Kakav ti je to nacin ? Sad ti ljut pa mozes nazivati kako hoces koga hoces, jer si admin? Daj majke ti
Mostar u srcu Velež do groba !

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 27 apr 2020, 11:17

Beduin je napisao/la:
27 apr 2020, 10:43
Moji zenicani, ako vi mislite da grad preuzme klub i vodi ga u neku reorganizaciju i obnovu, vi (pojedinci) ste naivniji nego sto je iko pomislio.
Turke na stranu, tu ste ispali bas naivni, ali ako bi neko zapostavio klub, to je onda grad. Tuzna vam je ocit primjer, Borac znamo kako je ispadao i tavorio i opet ce za godinu-dvije... njima je to teret, bespotrebna obaveza, ubace kadar koji ce u slobodno vrijeme baciti oko na klub , zavrnuti neke pare i tako od izbora do izbora, od obecanja do obecanja..
Kakav grad i sport, jer tu nema para od kojih ce profitirati budzet, to je samo objekat za prikupljanje pokitickih poena pa dok prolazi, prazi.
Moji Tuzlaci vece sanse su da nekako skupimo mi pare za licencu nego vi, daj brinite se o sebi, vidite pred Uefom i Fifom sta se vodi protiv Slobode.
Cemu briga za nama kada ste u istim ****
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 apr 2020, 11:51

avenija je napisao/la:
27 apr 2020, 11:17
Beduin je napisao/la:
Moji Tuzlaci vece sanse su da nekako skupimo mi pare za licencu nego vi, daj brinite se o sebi, vidite pred Uefom i Fifom sta se vodi protiv Slobode.
Pa kontam i ja cemu ovo moji komentari, ali primijetih da je ovo sportski forum, tema PL BiH pa valjda eto odgovora na tvoj upit. ✋

Tu smo mi sa problemima bare-bare, samo sto ni vi sad nemate ulagaca na kojeg ste se pozivali kao protuargument ovdje.
E sad, ta konstatacija da ste vi blize licenci je istinita koliko i da imate manje duga od nas. U ove mubarek dane nije lijepo lagati druze, objektivnost je uvijek bila pohvalna.

Hajde sve, ali pazi ovo: spominjes postupak Petrovica pred FIFA-om, a vi 3 igraca imate koja vas tuzila toj istoj organizaciji. 😂😂 king moj
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 27 apr 2020, 15:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 27 apr 2020, 14:07

avenija je napisao/la:
27 apr 2020, 11:17
Beduin je napisao/la:
:urnebes: :urnebes:

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 27 apr 2020, 14:15

Sve u svemu kroz sezonu-dvije bez Celika i Slobode u PLBiH

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 27 apr 2020, 14:19

Divna ce nam liga biti ako ispadnu Celik i Sloboda, sa raznima Zvijezdama 09, GOSK-ovima, Tekstilcima, Mladostima, "City-ima" itd. Sve nam je jaca liga iz godine u godinu, aferim..... Uskoro u PL NK Prokosovici i NK Svatovac

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 27 apr 2020, 14:26

FoSte95 je napisao/la:
27 apr 2020, 14:15
Zadnja sezona Celika,najnizi rang ide.
!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 apr 2020, 17:02

Imaju li ljudi oko Čelika neki plan?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 27 apr 2020, 17:13

MortemHz je napisao/la:
27 apr 2020, 17:02
Plan im je bio da ga pokradu i uniste. Plan im je se ostvario.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 27 apr 2020, 17:17

FoSte95 je napisao/la:
27 apr 2020, 14:15
Ma ne mora znaciti , kod nas su usli dobri ljudi u klub sposobni i koliko toliko solventni. Ako uspiju izgurati 2-3 sezove i ostvariti ono sto su zacrtali a to je privatizacija kluba i dovodjenje nekog stranog kapitala mogli bi se mi vrlo brzo stabilizovati. Al najgore je ovo sto ljudi rade rade i onda kad vide kolika je rupa da je dno jako duboko onda se zasite i samo preko noci napuste + te jos vise zaduze al nadam se da ce ovi istrajati
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 apr 2020, 17:31

fks74 je napisao/la:
27 apr 2020, 17:13
MortemHz je napisao/la:
Ma dobro ovi ali ima tu poštenih ljudi koji vole Čelik samo nikad nisu imali dugoročni plan, bojim se da ne završi kobno.
Možemo mi pričati šta hoćemo iako Čelik 99% vremena nije bio pri vrhu ali nikada nisu ispali u Bosni + imaju tradiciju u Jugoslaviji što jako cijenim. Vazda mi je one Iskre bilo žao pogotovo kad vidiš kakva ti sela i novi klubovi igraju u ligi..

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 apr 2020, 17:38

Svako ko ima navijace tj. moze skupiti nekoliko hiljada treba ovoj ligi. Vala uz sav respekt za trud i novac koji ulaze onaj covjek u Zvijezdu klubovi bez navijaca ne trebaju PL jer nikakvu korist ne donose. Sloboda i Celik trebaju bit u PL, Krupa, Zvijezda, Olimpik vala ...
Ali sta ces ulaze neko u njih i to trebas postovati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

zenica1985
Kontakt:

Post Postao/la zenica1985 » 27 apr 2020, 17:39

Ja kao navijac Celika mogu reci da BH premier liga nije ista sa Celikom i bez Celika.Mi smo svjesni situacije isto tako nije isto biti na Bilinom polju i na nekoj livadi.Misljenja sam da svaki navijac Sarajeva,Zelje ili Borca vise voli Celik kao rivala vec tamo neki npr Gosk.
Turski prevarant je smisljeno radio sve.
Robijasi 1988

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 27 apr 2020, 17:40

MortemHz je napisao/la:
27 apr 2020, 17:31
fks74 je napisao/la:
27 apr 2020, 17:13
MortemHz je napisao/la:
Ma dobro ovi ali ima tu poštenih ljudi koji vole Čelik samo nikad nisu imali dugoročni plan, bojim se da ne završi kobno.
Možemo mi pričati šta hoćemo iako Čelik 99% vremena nije bio pri vrhu ali nikada nisu ispali u Bosni + imaju tradiciju u Jugoslaviji što jako cijenim. Vazda mi je one Iskre bilo žao pogotovo kad vidiš kakva ti sela i novi klubovi igraju u ligi..
Bilo je poštenih ljudi, ali njih oni su ostali osramoćeni i popišani od strane krOlja i njegovih zombija.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 apr 2020, 17:41

Moraju brzo reagovati jer će ispasti iz lige, valjda se grad probudi. Zvijezda je već gotova jer će im juniori igrati do kraja.

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 27 apr 2020, 17:41

MortemHz je napisao/la:
Krenuo sam ti pisati na onaj post al pisem preko mobitela pa mi mrsko nesto bude.Sve u svemu naglo se desilo sve ovo iako se ocekivalo.Sto se tice ljudi okolo ima ih al to su ljudi poput Perce koji zeli svoje igrace dovoditi,kvazi menadjeri koji su ovdje nepozeljne licnosti.Sto se tice navijaca i neceg.Nemamo taj kapacitet trenutno.Ovo bi trebala biti vec ko zna koja po redu borba.Dosta smo momaka izgubili na tribini i sad kad smo krenuli u jacanje tribine i da pokusamo tu izvuci ove katastrofalne brojke na tribini,nama se desava opet neka borba uvezi Celika.Masovnost nemamo,zenicani su siti Celika i lopovluka iako 2 rezultata pune Bilino niko nece da ulazi i zrtvuje se u borbu za klub osim ovih nazalost sad vec 30-50 momaka koji su i navikli.Eh sad jel prioritet klub ili tribina ? Jedno drugo veze,slazem se,ali znamo da ce bit onako kako neko iz fotelje naredi a nas ce tad spast na 10 ,sta onda ? Nismo pametni i jos ne vjerujemo sta se dogadja.Odustat necemo imat cemo svoj stav ,dat cemo zadnju kap krvi to je sigurno,biti cemo opet izbodeni ostajat bez poslova i bjezat od pistolja koje nikad nismo ni nosali.Jer smo budale jer ga volimo.Nije dugo bilo tako u Zenici,otprilike svake dvije godine zadnjih 20 godina. :mrgreen: Vidjet cemo,lokalci su odustali davno od sponzorstva,biznismena nema ..Bolic i Hibic lazovi koji nisu htjeli pricat sa nama kad je bio Jedan clan jedans glas..kakav Celik nas to ne interesuje....fuj ba nasikira se mrsko mi pisat
!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []