SS.ba Kviskoteka
Moderator/ica: insider
- LlullSergio
- Kontakt:
Re: SS.ba Kviskoteka
AAAAAAAAAAAAAA **** Lagos i Abuju, kakva brzopletoostt aaaa
Joj koji prenos na Pakistanu i UAE majko mila. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Zamalo me Sarajevo ne zajeba.
Silo u fotofinišu sam te uzo
Silo u fotofinišu sam te uzo
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
E jesi skucko ovaj kviz o gradovima, alal ti ćufte.
- __Liedson__
- Kontakt:
Uzese mi jeb.. Belize i Belmopan prvo mjesto 
- Bazinga12345
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Islamabad,Nur-Sultan,Abuja,Procenat stanovnika u Sarajevu(ako racunamo samo 4 opcine 9% je),Kenija i Nairobi....mali milion fula mogao sam 28 boba lagano al et steta i svaka cast pobjedniku
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
A šta odlučuje? Brzina na zadnjem?
41.21.1.
- LlullSergio
- Kontakt:
Dobar kviz, ima razlicitih pitanja, a u sustini sve se tice glavnih gradova. Samo bih izbacio ove neke brojeve, npr. koji je Sarajevo po broju stanovnika. Mislim ja sam pogodio,ali bih izbacio to. Ovo za Zagreb je zanimljivo pitanje, i to mi se svidja npr.
I ono izbaci uljeza je bilo ok pitanje naprimjer. Bas bezveze izgubi s ovom Abujom,ali eto
I ono izbaci uljeza je bilo ok pitanje naprimjer. Bas bezveze izgubi s ovom Abujom,ali eto
Jes
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Idemo po bodove veceras.
Gdje nam je treci?
Samo kad igramo sve trojica nastup je legalan ilegitiman.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Liga je u 21h.
Kad sam stavio na Zurich umjesto Berna shvatio sam da do iftara neću igrati ništa više.
Kad sam stavio na Zurich umjesto Berna shvatio sam da do iftara neću igrati ništa više.
"We need to suffer. And we need to fight."
Borgovi za sad šampionski, čupaju pobjede kako znaju i umiju, a Perini choke za chokom, šta je rećLlullSergio je napisao/la: ↑27 apr 2020, 19:11Dobar kviz, ima razlicitih pitanja, a u sustini sve se tice glavnih gradova. Samo bih izbacio ove neke brojeve, npr. koji je Sarajevo po broju stanovnika. Mislim ja sam pogodio,ali bih izbacio to. Ovo za Zagreb je zanimljivo pitanje, i to mi se svidja npr.
I ono izbaci uljeza je bilo ok pitanje naprimjer. Bas bezveze izgubi s ovom Abujom,ali eto![]()
ne bude li ga pravi profil još jedan profil i igraj na oba prozora
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- LlullSergio
- Kontakt:
He kolko sam ispita i testova zajebao radi obicnog sabiranja, oduzimanjabodi123 je napisao/la: ↑27 apr 2020, 19:12Borgovi za sad šampionski, čupaju pobjede kako znaju i umiju, a Perini choke za chokom, šta je rećLlullSergio je napisao/la: ↑27 apr 2020, 19:11Dobar kviz, ima razlicitih pitanja, a u sustini sve se tice glavnih gradova. Samo bih izbacio ove neke brojeve, npr. koji je Sarajevo po broju stanovnika. Mislim ja sam pogodio,ali bih izbacio to. Ovo za Zagreb je zanimljivo pitanje, i to mi se svidja npr.
I ono izbaci uljeza je bilo ok pitanje naprimjer. Bas bezveze izgubi s ovom Abujom,ali eto![]()
![]()
Ne cude me ove gluposti, jucer onaj tvoj kviz meni se cini prvi i zajebem sve na kraju.Evo i sad, vidio Lagos prvi ponudjeni i poleti(a Lagos ima najvise stanovnika) i odmah skonta da je greska
Ima li jos ista prije lige vcrs?
Zahrđat ćete vi meni večeras, pobjeda autsajdera u najavi.bodi123 je napisao/la: ↑27 apr 2020, 19:12Borgovi za sad šampionski, čupaju pobjede kako znaju i umiju, a Perini choke za chokom, šta je rećLlullSergio je napisao/la: ↑27 apr 2020, 19:11Dobar kviz, ima razlicitih pitanja, a u sustini sve se tice glavnih gradova. Samo bih izbacio ove neke brojeve, npr. koji je Sarajevo po broju stanovnika. Mislim ja sam pogodio,ali bih izbacio to. Ovo za Zagreb je zanimljivo pitanje, i to mi se svidja npr.
![]()
"We need to suffer. And we need to fight."
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.