SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: SS.ba Kviskoteka
ovaj zadnji je bio hardcore
pa po uzoru na to , mogao bi od mene jedan o historiji Mundijala što da ne , gdje pobjednik neće imati više od 70% tačnih odgovora
pa po uzoru na to , mogao bi od mene jedan o historiji Mundijala što da ne , gdje pobjednik neće imati više od 70% tačnih odgovora
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Đesi Božerektalnialpinizam je napisao/la: ↑29 apr 2020, 18:57Ne učita mi nijednu sliku, napamet pogađao, inače bi zlatan bio drugi.
Daj neka neko napravi kviz glavne gradove, ali bez Evrope i ovih velikih zemalja, to je lako i 80% ljudi zna.
Daj teže, sve ove manje poznate i male države + 5 sekundi odgovor, da se nema kad googlati ni razmišljati, za ove što i to rade.
Ko me pobijedi tu 20€ ima od mene.![]()
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ouuu religija, epidaurus osvaja prvo mjesto?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
ševčetov djede dobrodošo nam 
ne znam ni ko je , nit sam ikad vidio njegova pisanja na forumu
ali pozdrav legedno

ali pozdrav legedno
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
-
rektalnialpinizam
- Kontakt:
Je li se to prijavljuješ da probaš?alex1991 je napisao/la: ↑29 apr 2020, 18:59Đesi Božerektalnialpinizam je napisao/la: ↑29 apr 2020, 18:57Ne učita mi nijednu sliku, napamet pogađao, inače bi zlatan bio drugi.
Daj neka neko napravi kviz glavne gradove, ali bez Evrope i ovih velikih zemalja, to je lako i 80% ljudi zna.
Daj teže, sve ove manje poznate i male države + 5 sekundi odgovor, da se nema kad googlati ni razmišljati, za ove što i to rade.
Ko me pobijedi tu 20€ ima od mene.![]()
Bujrum, pa iskušaj sreću.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Osmi zavrsih dobroeJustin je napisao/la: ↑29 apr 2020, 18:56Je li se to normalizovalo poslije? Ja izasao nakon prva cetiri.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑29 apr 2020, 18:55Prva 4 nisam znao, sljedeca 4 me izbacilo znaci 0/8 start![]()
![]()
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Jel to Šefket Ramadani preplivao Jadran?
"We need to suffer. And we need to fight."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ja 7.Skoro pa uvijek u paketuMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑29 apr 2020, 19:01Osmi zavrsih dobroeJustin je napisao/la: ↑29 apr 2020, 18:56Je li se to normalizovalo poslije? Ja izasao nakon prva cetiri.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑29 apr 2020, 18:55Prva 4 nisam znao, sljedeca 4 me izbacilo znaci 0/8 start![]()
![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sefcete vijece bolesnika ti zeli dobrodoslicu 
Ne petljam sa anusima.rektalnialpinizam je napisao/la: ↑29 apr 2020, 19:01
Je li se to prijavljuješ da probaš?
Bujrum, pa iskušaj sreću.![]()
Niko ni da zagrize za 20 ojri. Znaju da su donji. (Doduše, leoreyu je malo to) 
41.21.1.
Koji je ovo član Ševćo femilija
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Koja je religija u pitanju ili će biti na fazon onog predmeta Kultura religija?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
S obzirom na nik, dolazi iz donjeg dijela porodicnog stabla.
Sefcete smijem ja u 20 eura ajde na sake kad hos
Ne valja ovo nista. Nadam se da ovaj barem nije imao pitanje kolika je dnevnica leoreya.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑29 apr 2020, 19:01Osmi zavrsih dobroeJustin je napisao/la: ↑29 apr 2020, 18:56Je li se to normalizovalo poslije? Ja izasao nakon prva cetiri.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑29 apr 2020, 18:55Prva 4 nisam znao, sljedeca 4 me izbacilo znaci 0/8 start![]()
![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 15 gostiju.