Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

wobly92
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la wobly92 » 10 maj 2019, 13:50

chily-rz je napisao/la: Kontradiktorni ? Momak, na Nurkićevoj majici su ljudi koji su pali herojski u prvim linijama, dali svoje živote, nisu se krili u ratu od neprijateljske vojske iza pješadije i nisu poslije rata se krili po Srpskim selima i vukoebinama od haga i sudova.

Ti si neko ko svakako navija za drugu državu i za klub iz druge države i sa Nurkićem i bez njeg, ti si neko ko živi u gradu u kojem se ulice i škole nazivaju imenima ratnih zločinaca, navijači kluba za kojeg navijaš su nebrojno puta izrazili podršku tim istim zločincima i šprdali se sa genocidom u Srebrenici i sad si došao ovdje da kenjaš zbog majice
Brate, ja sam mislio da je ovaj neki padobranac iz Smrdije zapravo, a ne bošnjak pravoslavne vjere koji živi u Bosni i Hercegovini. Gdje'š se s takvima raspravljati :D To ne zna šta je argument, šta su fakti, četnički su to geni, hihi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 10 maj 2019, 13:52

wobly92 je napisao/la:
chily-rz je napisao/la: Kontradiktorni ? Momak, na Nurkićevoj majici su ljudi koji su pali herojski u prvim linijama, dali svoje živote, nisu se krili u ratu od neprijateljske vojske iza pješadije i nisu poslije rata se krili po Srpskim selima i vukoebinama od haga i sudova.

Ti si neko ko svakako navija za drugu državu i za klub iz druge države i sa Nurkićem i bez njeg, ti si neko ko živi u gradu u kojem se ulice i škole nazivaju imenima ratnih zločinaca, navijači kluba za kojeg navijaš su nebrojno puta izrazili podršku tim istim zločincima i šprdali se sa genocidom u Srebrenici i sad si došao ovdje da kenjaš zbog majice
Brate, ja sam mislio da je ovaj neki padobranac iz Smrdije zapravo, a ne bošnjak pravoslavne vjere koji živi u Bosni i Hercegovini. Gdje'š se s takvima raspravljati :D To ne zna šta je argument, šta su fakti, četnički su to geni, hihi.
Sratko heroj, a ne zločinac! :mrgreen:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 maj 2019, 13:54

slika

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 10 maj 2019, 13:55

Na stranu prepucavanja,imam neki osjecaj da bi sad Nurka mogao zaigrat,prava gazija.Mislim da ce se vratiti prije ocekivanog vremena
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Jusko00
Kontakt:

Post Postao/la Jusko00 » 10 maj 2019, 13:57

Da su na majici pisala imena Dragana Vikica Jovana Divjaka Ilije Jurisica itd..opet bi cetaljima smetalo jer su bili u Armiji BiH i jer su branili svoju porodicu svoje selo svoj grad svoju drzavu...Pa brate mili nisu oni branili Bosnu u Nisu.. Smederevu ..Sapcu.. :think:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 10 maj 2019, 14:04

Joj Srba sto su se upalili :rol: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

filip13

Post Postao/la filip13 » 10 maj 2019, 14:16

wobly92 je napisao/la:

kako znaš da je vjernik??

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 10 maj 2019, 14:23

Oblačenje ove majice u ovoj situaciji pokazuje samo kompleks i ništa vise. Svakako čast Nurkicu na patriotizmu i našim herojima. Kao i gospodinu Nikoli Jokicu na gospodskoj reakciji.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 10 maj 2019, 14:28

44Bertans je napisao/la:Kontradiktorni ste. Al nadoćete, ide to sa godinama. Bez sikiracije. Nurkić je ovim šovinizmom dao odgovor na pitanje zašto reprezentacija nikada neće igrati u Banjaluci. AKo se to nekima sviđa, ko sam ja da ispravljam krive Drine...
Pa neodlucuje Jukina majica ko ce gdje igrati vec politicari ... a u slucaju BL stadiona cak i UEFA jer se na toj rusevini jedva PLRS moze igrati a kamoli repka BiH ... da nam provalije na terenu sj@bu karijeru Cimirotu ili Krunicu ... malo morgen ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 10 maj 2019, 14:31

Madal je napisao/la:Oblačenje ove majice u ovoj situaciji pokazuje samo kompleks i ništa vise. Svakako čast Nurkicu na patriotizmu i našim herojima. Kao i gospodinu Nikoli Jokicu na gospodskoj reakciji.
kompleks je slavit dan pobjede nad fasizmom??

sta su kompleksi i to manje vrijednosti pokazali su tuzlaci koji aplauzom pozdrave himnu koja dolazi iz zemlje koja je izvrsla agresiju( ne kazem da treba zvizdat)

nemaju svi komplekse nize vrijednosti kao vi tuzlaci
vi ste izbili titulu prvaka yugoslovije velezu da bi beogradjanima bili drazi.....a oni vam ruknu granatu na Kapiju
Zadnja izmjena: AirRamiz, dana/u 10 maj 2019, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 10 maj 2019, 14:32

AirRamiz je napisao/la:
Madal je napisao/la:Oblačenje ove majice u ovoj situaciji pokazuje samo kompleks i ništa vise. Svakako čast Nurkicu na patriotizmu i našim herojima. Kao i gospodinu Nikoli Jokicu na gospodskoj reakciji.

sta su kompleksi i to manje vrijednosti pokazali su tuzlaci koji aplauzom pozdrave himnu koja dolazi iz zemlje koja je izvrsla agresiju( ne kazem da treba zvizdat)

vi ste izbili titula prvaka yugoslovije veležu da bi beogradjanima bili drazi.....a oni vam ruknu granatu na Kapiju
Živ i zdrav bio i uživaj u životu. Pozdrav.
-Beogradski sindikat

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 10 maj 2019, 14:35

Tekashi je napisao/la:Nurkic Srbima ogadio BiH :cry:
sad sam u behutu jer moguce da je dodik poslije ove nurkine geste nikad nece voliti :thumbdown:

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 10 maj 2019, 14:40

Madal je napisao/la:
AirRamiz je napisao/la:

vi ste izbili titula prvaka yugoslovije veležu da bi beogradjanima bili drazi.....a oni vam ruknu granatu na Kapiju
Živ i zdrav bio i uživaj u životu. Pozdrav.
95-a i Markale. Zvuči li ti poznato? Trebalo bi, desilo se u tvom gradu, u našoj državi. Braća srbi sa brda granatirali djecu. Gadiš mi se, al' ozbiljno. Al' bitno je mišljenje četnika, đe ćeš se njima zamjerit, ne daj Bože. :tokralju:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 10 maj 2019, 14:41

Tesnjak1991 je napisao/la: 95-a i Markale. Zvuči li ti poznato? Trebalo bi, desilo se u tvom gradu, u našoj državi. Braća srbi sa brda granatirali djecu. Gadiš mi se, al' ozbiljno. Al' bitno je mišljenje četnika, đe ćeš se njima zamjerit, ne daj Bože. :tokralju:
Iste zelje kao i za tvog prethodnika želim.
-Beogradski sindikat

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 10 maj 2019, 14:44

Madal je napisao/la:
Tesnjak1991 je napisao/la: 95-a i Markale. Zvuči li ti poznato? Trebalo bi, desilo se u tvom gradu, u našoj državi. Braća srbi sa brda granatirali djecu. Gadiš mi se, al' ozbiljno. Al' bitno je mišljenje četnika, đe ćeš se njima zamjerit, ne daj Bože. :tokralju:
Iste zelje kao i za tvog prethodnika želim.
I ja imam želja, kao npr. da se Markale ili Kapija nikad više ne ponove. Srebrenica i slično da ne spominjem, više bi mi se dopalo da se i ti tome nadaš. Al' hajd, braća četnici bi mogla zamjerit. :hmmmmm:

Mes Que Un Club!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 10 maj 2019, 14:46

44Bertans je napisao/la:Kontradiktorni ste. Al nadoćete, ide to sa godinama. Bez sikiracije. Nurkić je ovim šovinizmom dao odgovor na pitanje zašto reprezentacija nikada neće igrati u Banjaluci. AKo se to nekima sviđa, ko sam ja da ispravljam krive Drine...
Reprezentacija nikad neće igrat u BL zato sto takvi jadnici kao ti, bi jedva docekali da izvižde njenu himnu.

A ti ces svoje cetnistvo ubuduće prosipat na drugom forumu. Aufwiedersehen.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 10 maj 2019, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 10 maj 2019, 14:47

E drug moj, pogledaj ti postova od jutros si ovdje i svadjas se kako sa Srbima tako sa drugim neisomisljenicima. S pretpostavkom da si musliman idi citaj Kur'an u ovom mjesecu, ako nisi uzmi neku knjigu u ruke i čitaj ako nemas neke stručne uzmi roman neki pa čitaj. Ako nemas sta citati ili ti se ne da, izadji malo napolje prohodaj i udahni svježeg zraka.
Zadnja izmjena: Madal, dana/u 10 maj 2019, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
-Beogradski sindikat

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 10 maj 2019, 14:52

Na koga se vi kačite... Na "poČetnike" i komunjare i to one tuzlanske, najgora sorta.

Kao eto srbi od sada neće više voliti Bosnu :lolno:

I da nešto na čemu se srpska četnika ideologija temelji. "Hiljadu puta ponovljena laž postaje istina."

Na twitteru naleti na bezbroj nekih komentara američkih vlaha. Kako su to teroristi, pripadnici Al-Kaide, kako su išli u džihad da ubijaju kršćane itd. E ko vas ne zna skupo bi vas platio :mrgreen: :mrgreen: I finu graDcku tuzlansku raju i vas velikosrbe.
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 10 maj 2019, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 10 maj 2019, 14:53

Tako je Jusufe majstore :bih: :bih: :bih:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 10 maj 2019, 14:58

Madal je napisao/la:E drug moj, pogledaj ti postova od jutros si ovdje i svadjas se kako sa Srbima tako sa drugim neisomisljenicima. S pretpostavkom da si musliman idi citaj Ku'ran u ovom mjesecu, ako nisi uzmi neku knjigu u ruke i čitaj ako nemas neke stručne uzmi roman neki pa čitaj. Ako nemas sta citati ili ti se ne da, izadji malo napolje prohodaj i udahni svježeg zraka.
Fin ti je komentar ostavio ne znam sto mjenjas temu i govoris da cita i seta, na forumu si odgovori mu zasto je izaci sa majicom na kojoj pise Izet Nanic kompleks... Ja bih shvatio da je Nurkic izaso sa imenima recimo Delica , Orica Prazine i tih kriminalaca i kontraveznih licnosti... Znaci ako se dicis odbranom od agresora na dan armije ti si kompleksas jer ces uvrijediti Srbe.. Samim tim svesti na isti nivo Izeta Nanica i tamo nekog cetnickog vojvodu ala Mladic sto se sveti turcima u 21 stoljecu... Neshvatljivo.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: NEZALAGANJE i 10 gostiju.