Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
45
24%
Zadovoljan
75
39%
Nemam stav
31
16%
Nezadovoljan
13
7%
Katastrofa
26
14%
 
Ukupno glasova: 190

ham19
Postovi: 656
Pridružen/a: 26 maj 2017, 20:17
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la ham19 » 02 maj 2020, 11:49

Trigger je napisao/la:
25 apr 2020, 04:21
Spahic98 je napisao/la:
24 apr 2020, 22:44
@enver23
Kako te nije stid da ismijavas covjeka koji je obnovio bih repku-gospodina Bilala Sumana?
Ti da imas i malo stida i obraza nebi ga ismijavao nego bi mu bio zahvalan za sve sto je uradio za rukomet bosne i hercegovine.
Kako tebe nije, bolannebio, stid?

1. Bilal Š. je ''trener u pokušaju'' koji je zahvaljujući interesnim „vilama“ dobio mjesto selektora i, kao dijete koje dobije komplikovanu igračku, sve pokvario i što je najgore – ubio svaku nadu mladim bh.rukometnim talentima da će zaigrati za reprezentaciju, odmah ili u bliskoj budućnosti (time i volju da se ozbiljnije posvete treningu i usavršavanju), a mnoge i 'gurnuo' u zagrljaj „rezervenih domovina“.
2. Bilal Š. je osoba bez karaktera i stava: obećao je podmlađivanje reprezentacije i novi sistem igre i odnosa u reprezentaciji (nešto kao danski sistem, pa doveo i jarana Boesena, bez ikakvog učinka i koristi) a u praksi slagao i konstatno se pravdao za neuspjehe tražeći 'krivca' u svakom osim u samom sebi!
3. Šuman B. je selektor bez ikakvog autoriteta u reprezentaciji i bh.rukometu iz naprijed navedenih razloga, plus što je svoju nestručnost i nemanje autoriteta htjeo kompenzirati pokušajem da bude 'jaran' sa starijim igračima umjesto uobičajene matrice ponašanja (hijerjhije) koja postoji u svakoj ozbiljnijoj reprezentaciji (i klubu) i doveo sam sebe u situaciju da mu veterani (rukometni penzioneri) rade sve po svojoj volji i nahođenju dok on samo 'skakuće i bodri' pored aut-linije bez ikakvog stvarnog uticaja i učinka na igru!
4. Selektor početnik B.Š. i može biti sretan što je EHF donijela odluku kakvu je donijela (zbog pandemije) jer ga ta odluka 'održava' na podarenoj mu funkciji s obzirom da sumnjam bi i bez ove pandemije prošao i 'predbaraž' sa ovim isluženim vedetama (koje su preuzele njegov posao – prvenstveno Terzić i Prce) i prosječnim, menadžerskim, igračima tipa Hercega, Ovčine, Mandića, Nuića, Vegara, ect.
5. Selektor početnik, 'genijalani stručnjak'', je de facto ''stanje bh.rukometne nesreće'' jer je njegovo trenersko rukometno znanje na nivou nekadašnjeg igrača i ništa bolje (ako ne i gore) od mnogih solidnih i prosječnih bh. trenera koji rade u klubovima.

Tvrdim da je za Billya jedan Mahmut-Maše Obralić trenerski profesor, što sa teorijskim što sa praktičnim znanjem, a jedan mlad i vrijedan trener, ex-reprezentativac, Damir Doborac bi bio uspješniji od njega, ubijeđen sam u to.

Eto, ova pandemija virusa COVID-19 nekom, izgleda, bi i sretna, izbježe otkaz!?
U potpunosti se slazem sa ovim, Doborca treba polako uvoditi u reprezentaciju, sa nekim iskusnijim trenerima iz nase zemlje(iako bi doborac vec sada sigurno mogao preuzeti u potpunosti repku, ali treba sacekati jos malo da pokupi iskustva), a imamo rukometnih majstora,iskusnih, prije svega domacih, kao sto su:obralic,junuzovic,dokic,antovic...(dodajte ako sam nekog zaboravio)...

ham19
Postovi: 656
Pridružen/a: 26 maj 2017, 20:17
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la ham19 » 02 maj 2020, 12:11

ENVER23 je napisao/la:
01 maj 2020, 19:14
DaVinci je napisao/la:
01 maj 2020, 18:23
brzi je napisao/la:
30 apr 2020, 22:37


Dubioza? LP i Seha liga.
Mislis da su ga doveli da im bude bitan ... dosad je u karijeri samo svojim roditeljima bio bitan a nama forumasima skroz simpatican ... :zviz:
Ako mi nesto nece nikad biti jasno onda su to karijere nasih srednjih bekova😂😂.Imas jednog Karacica koji je dugi niz godina bio bolji od brata Igora(sto je i Igor sam u par navrata izjavio) i onda Igor postane MVP Final4 lige prvaka a Ivanu ostane vrh u karijeri igranje u izraelskoj ligi,onda imas tog Perica koji citav se zivot vodi ko neki talenat poput Lingarda u Unitedu a obojica imaju po 28 godina i nikad nisu bili bitan faktor u ekipi.Zatim imas Harmandica koji je dugi niz godina bio najbolji igrac reprezentacije onda dode igrat nasu Premijer ligu i nije ni u top 3 sredna beka nase lige.Zatim imas Cickusica koji je samo par puta pozvan u reprezentaciju ali kad god je bio pozvan igrao je vise nego pola reprezentativaca koji dobijaju stalno pozive,ubjedljivo je najtalentovaniji nas srednji bek ali mu je vrh karijere bilo igranje u Turskoj polusezonu.Zatim imas Tarabokiju koji je igrao u Hrvatskoj mladoj reprezentaciji u kojoj nista nije bio losiji od Duvnjaka,odigra 2 top sezone u ligi prvaka i onda covjek prede u **** Sesvete (navodno zbog povrede pa da se vrati u formu) ali i on poput Harmandica je bio prosjecan igrac u toj ligi.
Harmandic je igrac koje je u wetzlaru djelio minutazu sa balicem...suvisno je govoriti o kvaliteti i majstru kakav je harmandic, dovoljno je pogledati samo klubove u kojima je nastupio i u kojima je uvijek bio vazan igrac.
Tu je bio i doborac, misli mda je cak i jedan od najboljih strijelaca u nasoj reprezentaciji i nekako poslije doborca vise nismo imali pravog srednjeg beka.Ivo Karacic je dobro krenuo, igrac koji je uvijek isao "na glavu"...ali nije napravio ono sto se ocekivalo od njega...na kraju otisao u izrael i postao bek suter i igrac koji nije ni blizu reprezentacije...(izabrao je da zaradjuje dobru lovu, sto je mozda i bolje za njega)
Peric se vrti tu godinama...ali nikad nije dobio pravu sansu, poslije svjetskog prvenstva u kataru je trebao biti prvi srednji bek jer je to zasluzio, a kvalitet sigurno posjeduje, strasnu promjenu pravca ima momak,a svoj kvalitet ce dokazati sledece godine.
Sto se tice Tarabokije, vjerovatno je povreda ucinila svoje...nije ni blizu repke vise
Cickusic...avion je ucinio svoje... :D

Kenonan
Postovi: 395
Pridružen/a: 18 okt 2012, 18:47
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Kenonan » 04 maj 2020, 22:10

Tarabokia nista slabiji od Duvnjaka u mladim uzrastima? :D

Duvnjak je sa 18 godina uzeo kadetsko zlato u Estoniji kao daleko najbolji igrac, vec sa 20 je igrao za A selekciju a 2009. sa 21. godinom bio najbolji igrac Hrvatske na svjetskom prvenstvu kad su uzeli srebro.

Koji crni Tarabokia.

Ahmed45
Postovi: 194
Pridružen/a: 26 sep 2019, 00:52
Lokacija: Zenica
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Ahmed45 » 05 maj 2020, 00:17

Kenonan je napisao/la:
04 maj 2020, 22:10
Tarabokia nista slabiji od Duvnjaka u mladim uzrastima? :D

Duvnjak je sa 18 godina uzeo kadetsko zlato u Estoniji kao daleko najbolji igrac, vec sa 20 je igrao za A selekciju a 2009. sa 21. godinom bio najbolji igrac Hrvatske na svjetskom prvenstvu kad su uzeli srebro.

Koji crni Tarabokia.
Pa Tarabokija je igrao u toj mladoj iz Estonije i u peridou od 15,16 godina nije bio nista slabiji

Avatar
Trigger
Moderator
Postovi: 2129
Pridružen/a: 03 jul 2009, 14:43
Lokacija: Sarajevo
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Trigger » 05 maj 2020, 13:44

Srednji bekovi u bh.reprezentaciji – evidentan problem bh.rukometa

Čitam postove, a polemike se odavno vode, o 'srednjim bekovima' koji igraju ili su igrali za bh.reprezentaciju i moj stav je:

Svi navedeni 'srednji bekovi' – Harmandić, Čičkušić, pa i Doborac, su bekovi kojima je prvenstveni (bio) cilj postići pogodak (što je pozitivno) ali pri tome su zaboravljali svoju 'glavnu ulogu' u ekipi: razigravanje saigrača i priprema dogovorenih akcija (mada je upitno da li imaju potreban kvalitet/inteligenciju za to?), dok Iv.Karačić i Tarabokija nemaju potreban kvalitet (rukometnu inteligenciju) da budu barem vrlodobri srednji bekovi – ta dva igraču su jednostavno ''limitirana'' za tu poziciju.

Zašto je to tako, odgovor je u našem mentalitetu da se igrač vrjednuje prema broju postignutih golova! :shock:

Josip Perić je, trenutno, jedini reprezentativni srednji bek koji je pravilno 'poredao prioritete (1. razigravanje, organizacija igre; 2. pogodak), ali koji je već upitan (godine, forma-malo igra) i dobija veoma malu minutažu u reprezentaciji, a boljeg trenutno nemamo – nažalost.
Prije njega najbliži stvarnoj ulozi srednjeg beka je bio Tarik Međić, ali on je bio relativno limitiran sa rukometnim kvalitetom.

Faktički, BiH nema klasičnog srednjeg beka, po mjerilima struke, od vremena dva Samira: Nezirevića i Sarača.

Naravno, danas se u rukometnom svijetu veoma cijene srednji bekovi koji su istinski organizatori igre (sa idejama – sportskom inteligencijom i smislom za organizaciju, pa i improvizaciju) koji su i vrsni strijelci ali takvih nema mnogo.
Duvnjak je svjetski velikan baš zato što ima obje osobine: organizator+strijelac, ali činjenica je da Duvnjak preferira organizaciju igre a ne postizanje pogodaka – rijetko je prvi strijelac ekipe mada u kriznim momentima preuzima i ulogu realizatora. U tome je njegova veličina. Slično je i sa Igorom Karačićem, Cindrićem, itd.

Mi, u bh.rukometu, za sada, nemamo sličnih igrača i trebali bi se fokusirati na srednje bekove koji su tipični organizatori, razigravači ekipe koji imaju znanje i ideje (da ne kažem: ''mozak''), a možda se i kod nas pojavi neko tipa svjetskih srednjih bekova – uostalom, to je moguće: Igor Karačić je 'naš' :cool:
Bosno moja poharana....

Avatar
Osim13
Postovi: 43672
Pridružen/a: 01 apr 2017, 23:06
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Osim13 » 13 maj 2020, 20:50

BiH - Danska, 2010. u Zetri.

Kraj je poluvremena, Mustafa Radončić govori "Hoćemo li napokon istrčati jednu kontru večeras?"

Fast forward 10 godina, mučeni Bošnjak i dalje čeka da njegova reprezentacija istrči jednu kontru.


----

Citat gore je završio sa, logično, "ipak nećemo."
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Avatar
DaVinci
Postovi: 2843
Pridružen/a: 18 jun 2017, 20:32
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la DaVinci » 13 maj 2020, 22:44

Osim13 je napisao/la:
13 maj 2020, 20:50
BiH - Danska, 2010. u Zetri.

Kraj je poluvremena, Mustafa Radončić govori "Hoćemo li napokon istrčati jednu kontru večeras?"

Fast forward 10 godina, mučeni Bošnjak i dalje čeka da njegova reprezentacija istrči jednu kontru.


----

Citat gore je završio sa, logično, "ipak nećemo."
Ali smo ipak pukli jednu Dansku tad ... fast forward 10 godina, printeri nam gube dobijene tekme ... :zviz:
"Mi smo pogana sredina, j@bo ja nama svima mamu u usta! Odgovorno tvrdim da smo najgori i ako se barem malo ne promijenimo, nikada nam neće biti bolje." by fks74

Avatar
Drape
Postovi: 10417
Pridružen/a: 20 feb 2018, 12:07
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Drape » 16 maj 2020, 21:21

Terzić napustio Veszprem nakon 11 sezona u kojima su tri puta igrali finale Lige prvaka i još dva puta polufinale ali nikad nisu došli do trofeja.

Kenonan
Postovi: 395
Pridružen/a: 18 okt 2012, 18:47
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Kenonan » 17 maj 2020, 16:32

Pelister je novi drzavni projekt u Makedoniji, zapravo Vardar je bio privatni projekt Samsonenka uz podrsku tadasnje VMRO vlade.

Kad je VMRO odletio, Samsonenko se povlaci iz Vardara a nova vlast kako kazu pere novac preko Pelister Bitolja sada Eurofarma.

Kako god, nije to Pericu ni los potez, za godinu dvije mogli bi igrati neku ulogu u europskom rukometu. Ne bas kao Vardar a nisu toliko ni ulozili, medjutim par miliona eura je upumpano. Otisli su svi centralni bekovi, Jotic u Benficu, Tankoski i Peric su sad srednji.

Nagadja se da na golmansku poziciju dolaze Borbely i Alilovic, Mandalinic je vec kupljen na lijevog beka, govori se i o par makedonskih igraca a doveden je i super talentirani 19-godisnji junior Mateo Maras iz akademije Balic Metlicic.

Avatar
legenda reala
Postovi: 33807
Pridružen/a: 30 jun 2010, 00:53
Lokacija: Gorazde
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la legenda reala » 17 maj 2020, 18:45

Kenonan je napisao/la:
17 maj 2020, 16:32
Pelister je novi drzavni projekt u Makedoniji, zapravo Vardar je bio privatni projekt Samsonenka uz podrsku tadasnje VMRO vlade.

Kad je VMRO odletio, Samsonenko se povlaci iz Vardara a nova vlast kako kazu pere novac preko Pelister Bitolja sada Eurofarma.

Kako god, nije to Pericu ni los potez, za godinu dvije mogli bi igrati neku ulogu u europskom rukometu. Ne bas kao Vardar a nisu toliko ni ulozili, medjutim par miliona eura je upumpano. Otisli su svi centralni bekovi, Jotic u Benficu, Tankoski i Peric su sad srednji.

Nagadja se da na golmansku poziciju dolaze Borbely i Alilovic, Mandalinic je vec kupljen na lijevog beka, govori se i o par makedonskih igraca a doveden je i super talentirani 19-godisnji junior Mateo Maras iz akademije Balic Metlicic.
Tamo je i Građan jelde :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Kenonan
Postovi: 395
Pridružen/a: 18 okt 2012, 18:47
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Kenonan » 18 maj 2020, 01:27

Jeste, Gradjan je tamo

Avatar
DaVinci
Postovi: 2843
Pridružen/a: 18 jun 2017, 20:32
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la DaVinci » 31 maj 2020, 20:32

“Zasad nemamo informacija o žrijebu. Nezgodno je jer ćemo biti 10 mjeseci bez okupljanja i treba sačekati pa vidjeti kako će sve to izgledati. Ne znam hoće li biti mogućnosti da se možda nekako okupimo na ljeto, prije priprema klubova da skupimo igrače na bar nekoliko treninga. To ne bi bilo loše, ali moramo čekati i odluke vlasti što se može i ne može. Tu smo ograničeni i ne možemo praviti nikakve planove, nego čekati odluke koje donose za dvoranske sportove”, govori selektor reprezentacije BiH Bilal Šuman za Dnevni.ba.

“Prvenstveno se nadam da će lige krenuti normalno početkom septembra u svim zemljama i da neće biti novih problema”.

Reprezentacija je poslije Eura svakako bila u poziciji da možda prođe kroz određene promjene jer se sastoji od velikog broja rukometaša s 30+ godina. U ovakvoj situaciji se to pitanje dodatno nameće.

“Ima tu igrača koji su u A timu dugo godina i koji možda razmišljaju u drugom pravcu, ali sad je teško bilo što prognozirati. Imam i novih u planu, ali sačekat ćemo prvo da se stanje normalizira”, govori Šuman.
"Mi smo pogana sredina, j@bo ja nama svima mamu u usta! Odgovorno tvrdim da smo najgori i ako se barem malo ne promijenimo, nikada nam neće biti bolje." by fks74

Avatar
Trigger
Moderator
Postovi: 2129
Pridružen/a: 03 jul 2009, 14:43
Lokacija: Sarajevo
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Trigger » 01 jun 2020, 10:58

DaVinci je napisao/la:
31 maj 2020, 20:32
“Zasad nemamo informacija o žrijebu. Nezgodno je jer ćemo biti 10 mjeseci bez okupljanja i treba sačekati pa vidjeti kako će sve to izgledati. Ne znam hoće li biti mogućnosti da se možda nekako okupimo na ljeto, prije priprema klubova da skupimo igrače na bar nekoliko treninga. To ne bi bilo loše, ali moramo čekati i odluke vlasti što se može i ne može. Tu smo ograničeni i ne možemo praviti nikakve planove, nego čekati odluke koje donose za dvoranske sportove”, govori selektor reprezentacije BiH Bilal Šuman za Dnevni.ba.

“Prvenstveno se nadam da će lige krenuti normalno početkom septembra u svim zemljama i da neće biti novih problema”.

Reprezentacija je poslije Eura svakako bila u poziciji da možda prođe kroz određene promjene jer se sastoji od velikog broja rukometaša s 30+ godina. U ovakvoj situaciji se to pitanje dodatno nameće.

“Ima tu igrača koji su u A timu dugo godina i koji možda razmišljaju u drugom pravcu, ali sad je teško bilo što prognozirati. Imam i novih u planu, ali sačekat ćemo prvo da se stanje normalizira”, govori Šuman.
Uh!
Samo bez 'žurbe', polako Bilale, mogu oni, kod tebe, još koji ciklus :crazy:
Bosno moja poharana....

Fagus501
Postovi: 488
Pridružen/a: 23 okt 2017, 22:00
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Fagus501 » 01 jun 2020, 12:50

Trigger je napisao/la:
01 jun 2020, 10:58
DaVinci je napisao/la:
31 maj 2020, 20:32
“Zasad nemamo informacija o žrijebu. Nezgodno je jer ćemo biti 10 mjeseci bez okupljanja i treba sačekati pa vidjeti kako će sve to izgledati. Ne znam hoće li biti mogućnosti da se možda nekako okupimo na ljeto, prije priprema klubova da skupimo igrače na bar nekoliko treninga. To ne bi bilo loše, ali moramo čekati i odluke vlasti što se može i ne može. Tu smo ograničeni i ne možemo praviti nikakve planove, nego čekati odluke koje donose za dvoranske sportove”, govori selektor reprezentacije BiH Bilal Šuman za Dnevni.ba.

“Prvenstveno se nadam da će lige krenuti normalno početkom septembra u svim zemljama i da neće biti novih problema”.

Reprezentacija je poslije Eura svakako bila u poziciji da možda prođe kroz određene promjene jer se sastoji od velikog broja rukometaša s 30+ godina. U ovakvoj situaciji se to pitanje dodatno nameće.

“Ima tu igrača koji su u A timu dugo godina i koji možda razmišljaju u drugom pravcu, ali sad je teško bilo što prognozirati. Imam i novih u planu, ali sačekat ćemo prvo da se stanje normalizira”, govori Šuman.
Uh!
Samo bez 'žurbe', polako Bilale, mogu oni, kod tebe, još koji ciklus :crazy:
Šteta Bili ovu godinu si donji nećeš Od Hercega,Keskica i taki moći proviziju uzimati nema okupljanja.Odbilo ti se od glavu sad gledaj preko Tv a utakmice,povedi i Boesena pa analizirajte Dansku školu rukometa

Kenonan
Postovi: 395
Pridružen/a: 18 okt 2012, 18:47
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Kenonan » 03 jun 2020, 15:30

Europsko prvenstvo za rukometaše 2022. godine održat će se u Mađarskoj i Slovačkoj, a prethodit će mu kvalifikacije.

Ždrijeb kvalifikacija trebao je biti održan u Bratislavi 23. travnja, ali je zbog pandemije koronavirusa pomaknut na 16. lipnja.

Uoči ždrijeba određene su jakosne skupine:

Prva jakosna skupina: Norveška, Švedska, Danska, Njemačka, Francuska, Slovenija, Češka i Island

Druga jakosna skupina: Austrija, Bjelorusija, Portugal, Sjeverna Makedonija, Srbija, Rusija, Crna Gora.

Treća jakosna skupina: Švicarska, Litva, Rumunjska, Bosna i Hercegovina, UkraJina, Latvija, Poljska, Belgija

Četvrta jakosna skupina: Finska, Italija, Turska, Izrael, Estonija, Grčka, Kosovo i Farski Otoci.

Podsjećamo, Hrvatska i Španjolska kao finalisti Europskog prvenstva 2020. godine izravno su osigurali plasman, jednako kao i domaćini Mađarska i Slovačka. Kvalifikacije su na rasporedu od 4. studenog do 2. svibnja i ukupno 20 reprezentacija zaslužit će vizu.

Avatar
DaVinci
Postovi: 2843
Pridružen/a: 18 jun 2017, 20:32
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la DaVinci » 08 jun 2020, 18:32

Kenonan je napisao/la:
03 jun 2020, 15:30

Uoči ždrijeba određene su jakosne skupine:

Prva jakosna skupina: Norveška, Švedska, Danska, Njemačka, Francuska, Slovenija, Češka i Island

Druga jakosna skupina: Austrija, Bjelorusija, Portugal, Sjeverna Makedonija, Srbija, Rusija, Crna Gora.

Treća jakosna skupina: Švicarska, Litva, Rumunjska, Bosna i Hercegovina, UkraJina, Latvija, Poljska, Belgija

Četvrta jakosna skupina: Finska, Italija, Turska, Izrael, Estonija, Grčka, Kosovo i Farski Otoci.
Slo
CG
BiH
Kosovo

Taman po mjeri ... 3 za 3 pa ko koga na kraju ... :zviz:
"Mi smo pogana sredina, j@bo ja nama svima mamu u usta! Odgovorno tvrdim da smo najgori i ako se barem malo ne promijenimo, nikada nam neće biti bolje." by fks74

Avatar
DaVinci
Postovi: 2843
Pridružen/a: 18 jun 2017, 20:32
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la DaVinci » 10 jun 2020, 13:20

Niko da prokomentarise povratak naseg standardnog indijanca Ovcine u PLBiH ... Dzeronimo se napokon vratio u ligu i klub koji su vazda bili taman njegova mjera ...
"Mi smo pogana sredina, j@bo ja nama svima mamu u usta! Odgovorno tvrdim da smo najgori i ako se barem malo ne promijenimo, nikada nam neće biti bolje." by fks74

Fagus501
Postovi: 488
Pridružen/a: 23 okt 2017, 22:00
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Fagus501 » 10 jun 2020, 15:35

DaVinci je napisao/la:
10 jun 2020, 13:20
Niko da prokomentarise povratak naseg standardnog indijanca Ovcine u PLBiH ... Dzeronimo se napokon vratio u ligu i klub koji su vazda bili taman njegova mjera ...
60 posto naših igrača je domet naša premijer liga,Delić je izmislio rukomet za sva naša krila nikada nije dobio šansu,.Tomislav Nuic otišao u 5 Njemačku ligu on i Vrazalic bili rezerva u Dubrovniku toliko o kvalitetu dugogodišnji reprezentativaca.Toromanovica ste gledali u premijer ligi sve ste vidjeli,kakvu bi razliku u našoj premijer ligi mogli da naprave Vegar,Herceg,Mandic,Peric,Predragovic također i Tababokia u Sesvetama ništa nije pokazao.Na osnovu čega su oni tu treba pitati Sumana,Maglajajilu koju su ih tu utrpali

Avatar
DaVinci
Postovi: 2843
Pridružen/a: 18 jun 2017, 20:32
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la DaVinci » 16 jun 2020, 13:23

Fagus501 je napisao/la:
10 jun 2020, 15:35
DaVinci je napisao/la:
10 jun 2020, 13:20
Niko da prokomentarise povratak naseg standardnog indijanca Ovcine u PLBiH ... Dzeronimo se napokon vratio u ligu i klub koji su vazda bili taman njegova mjera ...
60 posto naših igrača je domet naša premijer liga,Delić je izmislio rukomet za sva naša krila nikada nije dobio šansu,.Tomislav Nuic otišao u 5 Njemačku ligu on i Vrazalic bili rezerva u Dubrovniku toliko o kvalitetu dugogodišnji reprezentativaca.Toromanovica ste gledali u premijer ligi sve ste vidjeli,kakvu bi razliku u našoj premijer ligi mogli da naprave Vegar,Herceg,Mandic,Peric,Predragovic također i Tababokia u Sesvetama ništa nije pokazao.Na osnovu čega su oni tu treba pitati Sumana,Maglajajilu koju su ih tu utrpali
Da, Vedran je u onoj jednoj odigranoj tekmi pokazao da je igrac za Alena i ostale Ovcine ... nasa steta sto mu Magi nije menadjer ... mora se ipak odat priznanje ovoj veseloj druzini da su unatoc svom svom nekvalitetu 2 put uspjeli sami sebe iznenadit a i nas sve ... ne zelim da zamisljam sta bi tek bilo da nisu igrali oni ... :zviz:
"Mi smo pogana sredina, j@bo ja nama svima mamu u usta! Odgovorno tvrdim da smo najgori i ako se barem malo ne promijenimo, nikada nam neće biti bolje." by fks74

ENVER23
Postovi: 96
Pridružen/a: 09 sep 2019, 00:02
Lokacija: Gorazde
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la ENVER23 » 16 jun 2020, 17:30

Evo izvukli smo do sad Njemce,Austrijance i cekamo cetvrtu repku to je tipa Kosovo il Estonija

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.