koliko je smijesno toliko je i tuzno..
pa.. pa mogli su komotno odloziti loptu, ubacit pak i svima dati stapove da raspale koju hokeja
sarajlija je rekao skoro sve.. Lech se trudio i zasluzeno su prosli.. drago mi je da se nisu povukli nakon datog gola vec su i dalje napadali.. mi imali svoje prilije, ali djaba kad ti imas u napadu jednog igraca sa imenom Vicenzo i koji je takva igracina da nema boljeg.. vise Bonucci imao suteva na gol od njega.. sramota kako je igrao.. sramota za njega da pored njega covjek od 36 godina trci i bori se da dodje do rezultata, igra, otvara se, vraca se na centar a on Iaquinta se nije sastao sa loptom..

udje Libertazi odma nauci Iaquintu kako se igra..
ja mislim da je ovo Sissoku prvi put u zivotu da vidi snijeg

a tek Melo

koja legenda

Chiellini uzasno los, ali uzasno los.. i opet se vracam na ono, Bonucci kako je krenuo postat ce nam glavni stoper.. pa isto kao da Bonucci ima njegovo iskustvo, a da Chiellini igra tek desetu tekmu za Juve

Krasic odlican, trudio se i napravio svasta.. ali djaba, kako ces ti po snijegu driblati i igrati.. ma nemoguce.. igrac utakmice po meni Marcha nas.. i gore i dole.. fenomenalan.. ono sto Alberto nema jeste defanziva.. koliko se samo puta Marcha vrati u odbranu i spasi loptu.. i onaj mali, ne mogu mu se sad sjetit imena

odlicno igrao.. fantastican..
bilo kako bilo, nimalo mi nije krivo za ovaj remi.. 50 puta mi je gore bilo nakon remija sa Violama.. sta me briga za nekakvu Europa Ligu, daj mi da osvojimo Scudetto i Coppa Italia da prisijemo jos koju zvijezdu i to je to..
Forza Juve!!