Komšija od 75 godina ima evo 10 tegli na prozoru, i redovno kiseli. Pušač od 15. godine, kašljao nenormalno, i otkako je počeo iglice uzimat veliki napredak, smanjio kašalj drastično.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 maj 2020, 15:12Jel ko konzumirao borove iglice? Imal šta od toga. Kiselim dvije tegle trenutno.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sta nije oke sa pitanjem ? Koliko kostate ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ja 16.5 eura po satu kostam
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa ne znam zasto smatras clanstvo u Ravnogorcima izdajom Bosne kad su ti neki dan bili sasvim okej. I oni i njihovi skupovi. Ti bi dakle prosipao neko velikobosnjastvo gdje ti je uvredljivo sve sto na bilo koji nacin vrijedja Bosnu, a nemas nista protiv fasistickih orgijanja, nazivanja preostala 2 naroda u BiH raznim imenima i slicno.
- LlullSergio
- Kontakt:
Ala nasjeda na voleje.
A sam sebe ukopava svakim novim postom.
A sam sebe ukopava svakim novim postom.
A šta bi Tito Dildo
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Bosnu su više od svih **** SDA, tako da pretpostavljam da je ovo montirala pametna botovska glavica.

Nullius in verba
Plenković o Bleiburgu i režimu: Nakon sloma NDH bili smo lišeni slobode i demokratije
Znači NDH je bila oaza slobode i demokratije.
Znači NDH je bila oaza slobode i demokratije.
Nullius in verba
-
- Kontakt:
VolimTz malo pretjerujes.
Vecina ljudi koji ovdje pisu vole BiH,ali joj yebu vlast i sistem. (Valjda).Barem sto se Bosnjaka tice.
Slika jeste degutantna, i nepotrebna, koliko god ilustrovala realnost jer yebu nas tri musketira gadno.
Medjutim, ekonomski recimo Srbija je u vecoj banani, ima i vise sirotinje pa nikom ne pada napamet nesto slicno uraditi..Mentalitet valjda sto li...Sami sebi uvjek najveci dusmani.
U Hr veci egzodus nego iz BiH,odlaze iz istih razloga ko i mi, ekonomski kolaps, izbacuju ljude na ulicu narod jedva kraj sa krajem ali bato sahovnica visoko a kora hljeba u ruci. Bosnjo je poseban ipak.
Pogledam komentare na objavu o Selimu Beslagicu danas i vidis koliko je Bosnjo zadrt.
Vecina ljudi koji ovdje pisu vole BiH,ali joj yebu vlast i sistem. (Valjda).Barem sto se Bosnjaka tice.
Slika jeste degutantna, i nepotrebna, koliko god ilustrovala realnost jer yebu nas tri musketira gadno.
Medjutim, ekonomski recimo Srbija je u vecoj banani, ima i vise sirotinje pa nikom ne pada napamet nesto slicno uraditi..Mentalitet valjda sto li...Sami sebi uvjek najveci dusmani.
U Hr veci egzodus nego iz BiH,odlaze iz istih razloga ko i mi, ekonomski kolaps, izbacuju ljude na ulicu narod jedva kraj sa krajem ali bato sahovnica visoko a kora hljeba u ruci. Bosnjo je poseban ipak.
Pogledam komentare na objavu o Selimu Beslagicu danas i vidis koliko je Bosnjo zadrt.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Veci je egzodus jer hrvati mogu bez vize ici u njemacku.Sviuodbranu je napisao/la: ↑14 maj 2020, 16:11
Cuj bosnjo poseban,pa za razliku od nas hrvati su i pobjedili u ratu
Dok su nasi borci 4 godine krv pisali da bi ih politika na kraju izdala i potpisala deyton,onda 25 godisnja pljacka koja se desava u BIH,ratni profiteri zive ko begovi dok borci nemaju sta jesti ili zive u jadnim uslovima
Djeca šehida moraju ici u njemacku ne mogu naci posao ,po nezaposlenosti smo u svjetskom vrhu,imamo puno vecu stopu nezaposlenosti od hrvatske i srbije,postali smo i svjetsko poznati zbog slucaja srebrene maline samo sto ljudi ne znaju da su takvi slucaji svakodnevnica u BIH,itd itd itd
Pa eto ti se i dalje cudi zasto nema patriota vise,tj.zasto su najvece patriote iz dijaspore
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- alan_kardec
- Kontakt:
jojj kad Hrvati počnu kukat na Tita i SFRJ

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
Ja,kod njih med i mlijeko, sve uredjeno u pm nema korupcije nema nicega.Uostalom nisam to ni govorio, nego mentalitet. Isto im je sranje u drzavi, ali nes ga cut da blati zemlju ko Bosnjo.Salih1984 je napisao/la: ↑14 maj 2020, 16:29Veci je egzodus jer hrvati mogu bez vize ici u njemacku.Sviuodbranu je napisao/la: ↑14 maj 2020, 16:11
Dok su nasi borci 4 godine krv pisali da bi ih politika na kraju izdala i potpisala deyton,onda 25 godisnja pljacka koja se desava u BIH,ratni profiteri zive ko begovi dok borci nemaju sta jesti ili zive u jadnim uslovima
Djeca šehida moraju ici u njemacku ne mogu naci posao ,po nezaposlenosti smo u svjetskom vrhu,imamo puno vecu stopu nezaposlenosti od hrvatske i srbije,postali smo i svjetsko poznati zbog slucaja srebrene maline samo sto ljudi ne znaju da su takvi slucaji svakodnevnica u BIH,itd itd itd
Pa eto ti se i dalje cudi zasto nema patriota vise,tj.zasto su najvece patriote iz dijaspore
Zadnja izmjena: Sviuodbranu, dana/u 14 maj 2020, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
Ima svega kod njih,isto katastrofalne drzaveSviuodbranu je napisao/la: ↑14 maj 2020, 16:37Ja,kod njih med i mlijeko, sve uredjeno u pm nema korupcije nema nicega.Salih1984 je napisao/la: ↑14 maj 2020, 16:29Veci je egzodus jer hrvati mogu bez vize ici u njemacku.Sviuodbranu je napisao/la: ↑14 maj 2020, 16:11
Ali bolje od nas su sigurno
Pa mi smo u rangu Gabona,tanzanije,somalije
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- ASD
- Kontakt:
Ima djece šehida koji hebu ovu državu.Salih1984 je napisao/la: ↑14 maj 2020, 16:29Veci je egzodus jer hrvati mogu bez vize ici u njemacku.Sviuodbranu je napisao/la: ↑14 maj 2020, 16:11
Ja ih znam mnoge koji su izvarali državu i koji dobijaju dobru svotu novca u Njemačkoj iz BiH.
A znam ih isti mnoge koji svog rahmetli oca prodaju tako što se na njegovo ime guraju u politiku.
Dabogda i kod nas bilo takoSviuodbranu je napisao/la: ↑14 maj 2020, 16:37
Ja,kod njih med i mlijeko, sve uredjeno u pm nema korupcije nema nicega.Uostalom nisam to ni govorio, nego mentalitet. Isto im je sranje u drzavi, ali nes ga cut da blati zemlju ko Bosnjo.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Mozda jednog dana shvatite da ova "ilustracija" uopste nece pogoditi one za koje je namijenjena. Oni se uopste nece postiditi ovoga, jer oni vrlo dobro znaju sta su uradili i sta rade od drzave. Obraz i cast su izgubili davno. Ovo je uvredljivo samo za onih 1% Bosnjaka koji znaju da razgranice vlast, tj. LJUDE od drzavnih simbola. Ako nam je los gazda u kuci, zasto rusimo kucu ? Istjeraj gazdu. Ili gazde u nasem slucaju. Mi rusimo kucu iz temelja. Da bi promijenio drzavu moras prvo da je volis. Uzalud. Idemo do nestanka. Ko ga yebe.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Šta je ovo Karleuša izrafalala Cecinu i Arkanovu kćeku
I nije moglo bez Ogija na kraju 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.