Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Vidim i ujke iz Hercegovine putem **** i njihovih propagandnih glasila, počeli nazivati Jusufa "Isilovcem". Koji **** se oni mješaju!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
off ali aktuelan topic malo o historiji :
Grb sa ljiljanima , preuzet iz srednjevjekne države Bosne (Tvrtko I) smeta i istočnim i zapadnim susjedima , jer je Bosna bila više država nego te susjedne zajedno i naravno žele da je raparčaju. Grb sa ljiljanima je bio i zvanični grb Bosne i Hercegovne od priznanje i nezavisnosti do 1996 tj do usvajanja nove zastave ne znam ni kada je bila ali ta zastava grb su umjetni i nemaju veze sa bogatom historijom Bosne. U grbu Armije BiH su bili liljani ali Nurkić nije stavio grb Armije BiH , a i Armija BiH je bila časna i jedina legitimna formacija jer je izvršena agresija na državu Bosnu i Hercegovinu koja je dokazana po međunarodnim presudama od strane oba susjeda bilo je zločina ali ne mjerljivi i nisu bili organizovani što je najvažnije. Svi nabojani generali su bili ČASNI , ako ništa ima na YouTube šta vojnici od Arkana i Legije pričaju npr o Izetu Naniču i ako je pitanje šta je ta bagra radila oko Bihaća makar su bili iskreni i divili se Izetu i njegovoj hrabrosti i časnoj odbrani i borbi, mi u Sarajevu znamo da su taskvi bili i Safet Zajko i Enver Šehović kao i svi ostali na Nurkovoj majici i mnogi drugi.
I Grb sa liljanima ni ovi heroj ne protežiraju jedan naord niti vrijeđaju drugi , nego samo državu Bosnu odnosno Bosnu i Hercegovinu , a mnogi bi da je nema , e pa neće moći tako lahko ....
Hvala Nurkiću što je ponasan na ove heroje koji su dali sebe da nas ima ....
Grb sa ljiljanima , preuzet iz srednjevjekne države Bosne (Tvrtko I) smeta i istočnim i zapadnim susjedima , jer je Bosna bila više država nego te susjedne zajedno i naravno žele da je raparčaju. Grb sa ljiljanima je bio i zvanični grb Bosne i Hercegovne od priznanje i nezavisnosti do 1996 tj do usvajanja nove zastave ne znam ni kada je bila ali ta zastava grb su umjetni i nemaju veze sa bogatom historijom Bosne. U grbu Armije BiH su bili liljani ali Nurkić nije stavio grb Armije BiH , a i Armija BiH je bila časna i jedina legitimna formacija jer je izvršena agresija na državu Bosnu i Hercegovinu koja je dokazana po međunarodnim presudama od strane oba susjeda bilo je zločina ali ne mjerljivi i nisu bili organizovani što je najvažnije. Svi nabojani generali su bili ČASNI , ako ništa ima na YouTube šta vojnici od Arkana i Legije pričaju npr o Izetu Naniču i ako je pitanje šta je ta bagra radila oko Bihaća makar su bili iskreni i divili se Izetu i njegovoj hrabrosti i časnoj odbrani i borbi, mi u Sarajevu znamo da su taskvi bili i Safet Zajko i Enver Šehović kao i svi ostali na Nurkovoj majici i mnogi drugi.
I Grb sa liljanima ni ovi heroj ne protežiraju jedan naord niti vrijeđaju drugi , nego samo državu Bosnu odnosno Bosnu i Hercegovinu , a mnogi bi da je nema , e pa neće moći tako lahko ....
Hvala Nurkiću što je ponasan na ove heroje koji su dali sebe da nas ima ....
- TMmanija2012
- Kontakt:
Hvala Nurkicu sto nije zaboravio naše heroje

Čuj kae "Politika ne sme da se meša sa sportom Jusufe...pazi šta radiš"., Luka Veljković, Australija cca 17 godina

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kakvih Muslimana? I to sa velikim M? Ja nisam ni Musliman, a bogami ni musliman. Mada nosim "muslimansko" ime pa vas možda to zbunjuje?44Bertans je napisao/la:BiH zemlje Srba, Hrvata i Muslimana. Dejtonske i nikakve drugačije. Ovaki i slični šovinističi ispadi su put ka njenom razbijanju.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Pa Dodo i ostali "veliki" četnici ih uče takvoj klasifikaciji. Srbi, Hrvati i Muslimani. Al' hajde, četnička posla.Oikamid je napisao/la:Kakvih Muslimana? I to sa velikim M? Ja nisam ni Musliman, a bogami ni musliman. Mada nosim "muslimansko" ime pa vas možda to zbunjuje?44Bertans je napisao/la:BiH zemlje Srba, Hrvata i Muslimana. Dejtonske i nikakve drugačije. Ovaki i slični šovinističi ispadi su put ka njenom razbijanju.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Kapa do poda Nurkicu za ovo,mali kahvu ovamo za ove cetalje da se smire malo
Dan tmuran ja mahmuran
Nurkić.
Tako se širi svijest o našim herojima koji su branili svoj narod i državu, herojima koji nemaju predznak haških optuženika za ratne zločine u odnosu na 'heroje' onih koji kmeče i kukaju čitav dan
Mišljenje tih i takvih koji bi da imaju priliku već sutra radili iste one grozote iz 90-tih kao što podržavaju i ponose se onima koji su to već radili, svakako nije relevantno. Mogu mitomanisati do sutra, svijet, a bogami i sudovi su rekli ko je ko, ko je agresor, ko branioc, ko je na herojskoj, a ko na zločinačkoj strani.
Sad kmečite i mitomanišite do sudnjeg dana.

Tako se širi svijest o našim herojima koji su branili svoj narod i državu, herojima koji nemaju predznak haških optuženika za ratne zločine u odnosu na 'heroje' onih koji kmeče i kukaju čitav dan

Mišljenje tih i takvih koji bi da imaju priliku već sutra radili iste one grozote iz 90-tih kao što podržavaju i ponose se onima koji su to već radili, svakako nije relevantno. Mogu mitomanisati do sutra, svijet, a bogami i sudovi su rekli ko je ko, ko je agresor, ko branioc, ko je na herojskoj, a ko na zločinačkoj strani.
Sad kmečite i mitomanišite do sudnjeg dana.

-
- Kontakt:
Ima Juka pravo , ne treba zaboraviti heroje , to su ljudi koji su nas odbranili .
Meni je fascinantno, koliko se likova ovdje na forumu pojavi da komentariše na temi Jusuf Nurkić, likovi koji nikad nisu pisali.
Uopšte nije trebala biti velika frka oko ovoga , jedino što su srbijanski portali pod kontrolom Vučića jedva dočekali da iskoriste prilike , e koji qrac mi trebamo da se spuštamo na njihov nivo?
Meni je fascinantno, koliko se likova ovdje na forumu pojavi da komentariše na temi Jusuf Nurkić, likovi koji nikad nisu pisali.
Uopšte nije trebala biti velika frka oko ovoga , jedino što su srbijanski portali pod kontrolom Vučića jedva dočekali da iskoriste prilike , e koji qrac mi trebamo da se spuštamo na njihov nivo?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Cetnicima smeta kad neko drugi velica osobe koje nisu ni osudjene za zlocine....A kad oni velicaju one kurv.are i cetnike seronju mladica i karadzica to je uredu.To Juka je.bi im mater cetnicku
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bih je zemlja bosanaca, pravoslavnih (moj stari), jevrejskih, krscanakih, franjevackih, muslimana i ostalih.
Srbi su u arbiji a hrvati u hrvatskoj. Niti au se iz srbije pravoslavci naselili ovdje da se zovu srbi niti su hrvati to uradili.
Srbi su u arbiji a hrvati u hrvatskoj. Niti au se iz srbije pravoslavci naselili ovdje da se zovu srbi niti su hrvati to uradili.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Znaju oni dobro šta hoće sa svojom propagandnom, mitomanskom mašinerijom koju su posebno aktivirali u zadnje vrijeme.
Zato i treba odgovarati istom mjerom. Nurkiću još jednom poštovanje za svijest koju ima i na tome što ne zaboravlja one koji su prvi stali u odbranu države Bosne i Hercegovine i kojih da nije bilo, ne bi imali jednu Srebrenicu, Višegrad, Prijedor, nego daleko više njih, jer znamo kako su prolazila i naselja i gradovi gdje genocidašima otpor nije pružen.
Nurkiću.

Zato i treba odgovarati istom mjerom. Nurkiću još jednom poštovanje za svijest koju ima i na tome što ne zaboravlja one koji su prvi stali u odbranu države Bosne i Hercegovine i kojih da nije bilo, ne bi imali jednu Srebrenicu, Višegrad, Prijedor, nego daleko više njih, jer znamo kako su prolazila i naselja i gradovi gdje genocidašima otpor nije pružen.
Nurkiću.

-
- Kontakt:
Xcena je napisao/la:Znaju oni dobro šta hoće sa svojom propagandnom, mitomanskom mašinerijom koju su posebno aktivirali u zadnje vrijeme.
Nurkiću.![]()
Mašinerija je pokrenuta jer dolaze izbori , treba opet dobiti , jer valja živjeti na visokoj nozi, dok narod bijeda mrtva.
Tu je i Kosovo, za svaki slučaj, as u rukavu.
Nema to veze sa Nurkićem, niti sa bilo kojim drugim.
Najviše te boli kad te neko ignoriše, ili jednostavno odgovori gospodski, a ne uzvaraća istom mjerom.
Ovo je Jukin lični čin, tako i treba da se gleda, ali Juka je u Americi i čovjek je milioner.
Mi smo u BIH , bijeda.
Istog tog Juku su ovi sad koji ga hvale , žestoko pljuvali prije godinu i po , dvije.
Juka treba nastaviti da veliča heroje , mi treba da ignorišemo Vučićeve portale i gledamo i svoje dvorište.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Treba ići u kost, a ne glumit neki merhametluk stalno i dopuštat da te se gazi. Ova piskaranja četalja nisu normalna, čuj medij da napiše "balija Nurkić" i za ljude koji su se branili napisati "ratni zločinci", pa treba im vraćat istom mjerom na sve, i prcat ih ko albanci i kosovari na svakom koraku, gdje god je moguće.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Pusti tu merhametli spiku, majke ti. Zbog takve naivnosti i merhametluka najebali smo i više puta nego što smo trebali. Tvoja priča bi i važila da si okružen normalnim komšijama, a ne sadističkim divljacima koji ti i sada isto misle ono što su mislili 90tih i koji će ti to isto ponovo uraditi ako im se za to ukaže prilika.bombaysaphire je napisao/la:Najviše te boli kad te neko ignoriše, ili jednostavno odgovori gospodski, a ne uzvaraća istom mjerom.
Normalno.wobly92 je napisao/la:Treba ići u kost, a ne glumit neki merhametluk stalno i dopuštat da te se gazi. Ova piskaranja četalja nisu normalna, čuj medij da napiše "balija Nurkić" i za ljude koji su se branili napisati "ratni zločinci", pa treba im vraćat istom mjerom na sve, i prcat ih ko albanci i kosovari na svakom koraku, gdje god je moguće.
Kad pojedinci mogu nositi majice sa likom osudjenih ratnih zločinaca, zasto Juka ne bi nosio majicu sa herojima ove zemlje, koji su istu odbranili od agresora.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
-
- Kontakt:
Jeste , treba se ugledati na njih , i " srbovati makar slamu jeo".Xcena je napisao/la:Pusti tu merhametli spiku, majke ti. Zbog takve naivnosti i merhametluka najebali smo i više puta nego što smo trebali. Tvoja priča bi i važila da si okružen normalnim komšijama, a ne sadističkim divljacima koji ti i sada isto misle ono što su mislili 90tih i koji će ti to isto ponovo uraditi ako im se za to ukaže prilika.bombaysaphire je napisao/la:Najviše te boli kad te neko ignoriše, ili jednostavno odgovori gospodski, a ne uzvaraća istom mjerom.
Normalno.wobly92 je napisao/la:Treba ići u kost, a ne glumit neki merhametluk stalno i dopuštat da te se gazi. Ova piskaranja četalja nisu normalna, čuj medij da napiše "balija Nurkić" i za ljude koji su se branili napisati "ratni zločinci", pa treba im vraćat istom mjerom na sve, i prcat ih ko albanci i kosovari na svakom koraku, gdje god je moguće.
Ko piše o merhametluku?
Tebi je buraz izgleda bitnije šta pišu Vučićevi mediji , nego Jukina majica.
Gore sam ti napisao , ali ti izgleda ne možeš shvatiti , da Srbiji treba ovakvih "slučajeva" , da bi opstali na vlasti.
Pa šta predlažeš , da npr. Avaz napiše četalj Jokić se slikao sa 3 prsta, namjerno provocirajući Nurkića za mjesec ramazana?
Predlažem da ne dopustimo da nas kolju i treći put u 80 godina, eto samo to.
Pišem ja o merhametluku jer su tvoja pisanja sama po sebi takva. Pored toga što ni ne razumiješ ono što ja pokušavaš da kažem.bombaysaphire je napisao/la:Jeste , treba se ugledati na njih , i " srbovati makar slamu jeo".
Ko piše o merhametluku?
Tebi je buraz izgleda bitnije šta pišu Vučićevi mediji , nego Jukina majica.
Gore sam ti napisao , ali ti izgleda ne možeš shvatiti , da Srbiji treba ovakvih "slučajeva" , da bi opstali na vlasti.
Pa šta predlažeš , da npr. Avaz napiše četalj Jokić se slikao sa 3 prsta, namjerno provocirajući Nurkića za mjesec ramazana?
Ja ti ne govorim o Vučićevim medijima, nego o čitavoj spici i propagandi koja dolazi iz redova tog naroda, o pulsu tog naroda i njihovom mindsetu koji podržava osuđene ratne zločince i pokušava izjednačiti agresora sa žrtvom. A kako je ovo vrijeme propagandnog rata najgora solucija jeste da na sve to 'gospodski šutiš'. To bi bilo jednako tome da ja tebe opalim štocem, a ti gospodski ustaneš i ništa ne uradiš. Treba li da ti govorim gdje to vodi? Novom štocu.
I sami tvoj odlazak u krajnost sa ovim primjerom o Jokiću dovoljno mi govori o tvom gledanju na ovaj problem i razumijevanju, odnosno nerazumijevanju mojih upisa. Činjenica da smo svjesni i da nas većina hvali Nurkića zbog ovoga što je uradio, te da se konstantno podsjećamo na ono što nam se desilo, te na heroje koji su nas odbranili, kako nam se to više nikad ne bi moralo desiti i jeste najbolji način odgovaranja svemu tome.
Tako da ti je ovaj dio
apsolutno suvišan jer niko od nas se i nije spustio na njihov nivo, samo reagujemo na adekvatan način.bombaysaphire je napisao/la:Uopšte nije trebala biti velika frka oko ovoga , jedino što su srbijanski portali pod kontrolom Vučića jedva dočekali da iskoriste prilike , e koji qrac mi trebamo da se spuštamo na njihov nivo?
A ti, ako ti se šuti, šuti, pa vidi gdje će te to odvesti.
Zadnja izmjena: Xcena, dana/u 10 maj 2019, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Benko123, bordobijeli, johntravolta123, MElloo, Proximic, Rule_hz, TETRAPAK i 18 gostiju.