LmsS .SedrenikHz je napisao/la: ↑21 maj 2020, 16:55Et vcrs u 22h bi se trebalo zvanicno znati jesmo li prvaci ili ne![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
LmsS .SedrenikHz je napisao/la: ↑21 maj 2020, 16:55Et vcrs u 22h bi se trebalo zvanicno znati jesmo li prvaci ili ne![]()
24 i 25 su tii bajram. Tako da je sutra zadnja.
I ja sam tako čuo da je 25. zvanicno
Onaj sto prati avionefeniksptica je napisao/la: ↑21 maj 2020, 22:57Ko se ono ovdje dobrovoljno ponudio ako ne budmeo prvaci da mu se psuje, da znam ?
Niste još pichichi udbaški, mi imamo dva superkupa više.FrancescoTotti je napisao/la: ↑21 maj 2020, 20:18Ako budemo prvaci je li mitomanima uzimamo i onaj zadnji preostali argument, "da su najtrofejniji" ?
Pozdrav bordo familiji![]()
Do 25 bi trebali dostaviti odgovor...
Upravu si, recimo Velež, raskinuo ugovor sa najboljim igračem, a po tabeli, ni Evropa im nije daleko.Ne vjerujem, da bi to uradili, da se prvenstvo nastavlja.
SedrenikHz je napisao/la: ↑22 maj 2020, 00:27Prijedlog Fkz bio da ce pristat da budemo prvaci ako cemo svim klubovima podijeliti pare od evrope da se dijeli na pola zbog korona ****, nasi su to odbili kao i svi ucesnici koji bi po trenutnom stanju isli u evropu. Smijesni su kao i obicno, jer se oni nadaju da ce FKS ove godine daleko dogurat, a utrpaju nam osmicu u dvije tekme.. ugl samo kazem kakvu sam inf dobio..
Trenutno korisnika/ca: adoado, Aduka87, bavaracmujo, edgarallanpoe04, fks74, Hajdeee, Haksss, Rajvosa4ever, rimljanin90 i 58 gostiju.