Pa ne bi bilo zgoreg da ste ga pokupili bar za 50-ak miliona. Kad već za hamelje poput Hernandeza dajete ogromne pare što da ne isto uraditi i sa brazilskim depresivcem heheharden je napisao/la: ↑23 maj 2020, 01:28To se Barca ponadala da ce ga Bayern otkupiti pa da mogu platiti ostatak duga Liverpoolu.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 maj 2020, 23:37Ispraznila se kasa nakon Sanea. Sad opet sljedećih 7 godina nećete neki veći transfer napraviti.Official: Bayern Munich have not made use of their option to buy Philippe Coutinho.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Neka, prirodnije mu hodati po plazama Barcelone nego hladnim ulicama Minkena 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Danas protiv protivnika koji nam je u prvom dijelu sezone nanio težak poraz od 5:1. Jeste da je tome kumovalo i definitivno pucanje na relaciji Kovač-ekipa. Valja danas popraviti stvari. 
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Rekao sam na startu da ovog panja neće otkupiti.Sad im krivina što im se vraća panj od 160 mil.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 23 maj 2020, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Bundesliga
- Kontakt:
Jest čovjeku krivo što nisu uvalili Coutinha 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Panj a u Bayernu jedan od boljih igrača. To dovoljno govori.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Centre forward
- Kontakt:
Meni je Coua baš žao. Kako njega, tako i onih koji su ga doveli. Najteži zabilježeni slučaj propadanja uz Agrokomerc.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Centre forward je napisao/la: ↑23 maj 2020, 13:10Najteži zabilježeni slučaj propadanja uz Agrokomerc.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
propo ko fikretCentre forward je napisao/la: ↑23 maj 2020, 13:10Meni je Coua baš žao. Kako njega, tako i onih koji su ga doveli. Najteži zabilježeni slučaj propadanja uz Agrokomerc.
Ovaj Perisic me iznervirao u prve 4 minute
Osjeti se nedostatak Thiaga. Perišić se baš trudi i eto u ovoj postavci bez Thiaga, očigledno da Flicku odgovara više od ofanzivnijeg Gnabrya
Nista bez Mullera, lijepa akcija
Ne volim ga, ali Perišić solidan.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Laveeee
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Caplja je babuka
nikad se više nece pojaviti ovakav igrac
Za Mullera napraviti neki dokumentarac na fazon The Last Dance zaslužio je, a fino i Lewa smiri loptu sa Leona a ovaj potegnu pod prečku ko Schwarzkopf 1991 iznad Bagdada.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne moze ti Alaba kornere branit 
Ovih neznalica na ES, ev već ko zna koja utakmica lik govori Antonio Davies.
Nakon savrsenih 50min primas dva gola iz dva kornera jbt
Nakon savrsenih 50min primas dva gola iz dva kornera jbt
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.