FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Osjeti se nedostatak Thiaga. Perišić se baš trudi i eto u ovoj postavci bez Thiaga, očigledno da Flicku odgovara više od ofanzivnijeg Gnabrya
Nista bez Mullera, lijepa akcija
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne volim ga, ali Perišić solidan.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Laveeee
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Caplja je babuka
nikad se više nece pojaviti ovakav igrac

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Za Mullera napraviti neki dokumentarac na fazon The Last Dance zaslužio je, a fino i Lewa smiri loptu sa Leona a ovaj potegnu pod prečku ko Schwarzkopf 1991 iznad Bagdada.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne moze ti Alaba kornere branit 

Ovih neznalica na ES, ev već ko zna koja utakmica lik govori Antonio Davies.
Nakon savrsenih 50min primas dva gola iz dva kornera jbt
Nakon savrsenih 50min primas dva gola iz dva kornera jbt
- Omerbavarac
- Kontakt:
Od gotovog prave veresiju ali na svu srecu pa imamo Daviesa koji pruza fascinantne partije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nedostaje Thiago u defanzivi. On je igrač sa najviše presijecanja protivničke lopte tokom igre, to nam baš nedostaje.
- Centre forward
- Kontakt:
On to radi dobro, ali nama na toj poziciji treba vrhunski igrač. Nešto kao Javi iz svoje debitantske sezone. Toliso je haman bio planiran da to radi, ali nije uspio iz masu razloga. Francuza prodat' u Jedinstvo i tražit' sebi old skul šesticu WC.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
i meni se to na pocetku precesto desavalo, a to je iskljucivo iz razloga sto pratim nba i antoni daviesa, onda sam ih mjesao, ustvari cak i danas ponekad se znam zbuniti iako navijam za bayern od pete godine zivota haha
Ko bi rekao da će ovo biti jedna od naših najboljih sezona ikada u ligi u pogledu postignutih golova, već 80, pogotovo nakon onog početka pod Kovačem. Još kada se doda da smo imali prethodnih 10 godina najbolji krilni duo, i općenito navalu bolju u odnosu na sada, impresija je još veća.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Neznalice sa ES ćemo slušati još 7 kola i onda se mogu posvetiti prenosima Inđija - Crni Đorđe.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Phonzie je ne ureklo se, imao sam sumnje nakon ove pauze da li će se vratiti na nivo od prije pauze i da li je to bila samo slučajnost, ali momak je za svaku pohvalu, brutala u oba pravca. Tačno se vidi razlika u napadačkom dijelu na lijevoj strani gdje igra u odnosu na desnu gdje krilo i Müller pokušavaju praviti razliku, hoću reći malan je doprinos desnog beka, što ne umanjuje doprinos Pavarda u drugim aspektima igre.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kako kontaktirati ove sa ES Srbija ovu dvojicu seronja ima li gdje broj telefona pošto nemogu da nađem e-mail. Kakav hejt prema Bayernu nevjerojatno.
Danas solida malo skripao kod branjenja kornera, Comana prodati što prije kakva letva, dovest Sanea i još nešto kvalitetno i najvažnije sad westfazen pokorit i rješiti još jednu salataru
Danas solida malo skripao kod branjenja kornera, Comana prodati što prije kakva letva, dovest Sanea i još nešto kvalitetno i najvažnije sad westfazen pokorit i rješiti još jednu salataru
Most goals scored in the last 5 seasons:
1. Lewandowski - 241 goals
2. Messi - 233 goals
3. Ronaldo - 231 goals
1. Lewandowski - 241 goals
2. Messi - 233 goals
3. Ronaldo - 231 goals
Ja sam ih prijavljivao na preko officialne stranice, nasao sam neki mail pa sam se zalio. Ali sad posto ih vise ne gledam, jer gledam na EN ili DE jeziku nemam problemaBayern@heart je napisao/la: ↑23 maj 2020, 21:06Kako kontaktirati ove sa ES Srbija ovu dvojicu seronja ima li gdje broj telefona pošto nemogu da nađem e-mail. Kakav hejt prema Bayernu nevjerojatno.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.