Ma o SDP je sve rečeno, najveći potencijal i najveći cirkus.
NS i Platforma nemaju nikakve šanse samostalno, i nema tih izbora na kojima će oni zajedno prebaciti 10%. Samo da idu kao četvorka, dok se ne skinu ovi sa vlasti, a onda ćemo da vidimo.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma o SDP je sve rečeno, najveći potencijal i najveći cirkus.
A Fahro i Kirbaš su uvijek bili u ljubavi ?
Ma nije stvar u mržnji, jednostavno taj je voz proletio. Niti bi ovaj kod Kifle, niti bi ga Kifla primio, predaleko su otišli.bombaysaphire je napisao/la: ↑30 maj 2020, 21:06A Fahro i Kirbaš su uvijek bili u ljubavi ?
Pišete o političarima , kakva crna mržnja među njima , majke mi vi kao da ste se jučer rodili ...
Samo interes, i eto njih dvojice zajedno ...
Hoces li tako pricati kada uzmemo 200k glasovalegenda reala je napisao/la: ↑30 maj 2020, 20:11
nemoj da te čuje tuzlak1987 on i dalje zivi u zabludi da je SDP neka ozbiljna stranka
Ne očekujem previše aktivnosti Fistule i Kursadžija likovnog iz tornja za ove izbore.sljivo je napisao/la: ↑30 maj 2020, 21:11Problem je za ljevicu što uskače Mirso i tu im uzima glasove (ako ne budu išli zajedno). Danas ga nisu išli podržati zato što vjeruju u njegove priče već da im ne ukrade glasove. Ono što je možda važnije od toga je pitanje glasova SBB-a i DF-a, kuda će oni ići. Ako ovi danas uzmu dio glasova od DF-a i Kifla od Fahre onda bi mogli dobro proći.
Ma ako ove naredne izbore Komšić ne legne ja ne znam kad će, SBB vec polahko pada imali su na početku dobar uzlet u dosta mjesta al na zadnjim izborima su pali ja im predviđam sudbinu SZBIHsljivo je napisao/la: ↑30 maj 2020, 21:11Problem je za ljevicu što uskače Mirso i tu im uzima glasove (ako ne budu išli zajedno). Danas ga nisu išli podržati zato što vjeruju u njegove priče već da im ne ukrade glasove. Ono što je možda važnije od toga je pitanje glasova SBB-a i DF-a, kuda će oni ići. Ako ovi danas uzmu dio glasova od DF-a i Kifla od Fahre onda bi mogli dobro proći.
to se moze desiti samo ako krenu zajedno sa ostalom opozicijom na nivou drzave, ako opet zajebu sve i krenu sami i tako donesu opet pobjedu SDA I HDZ -u treba ih ugasitituzlak1987 je napisao/la: ↑30 maj 2020, 21:13Hoces li tako pricati kada uzmemo 200k glasovalegenda reala je napisao/la: ↑30 maj 2020, 20:11
nemoj da te čuje tuzlak1987 on i dalje zivi u zabludi da je SDP neka ozbiljna stranka![]()
Kod nas bi to moglo funkcionisati. Taman da razbijes onu trecu stranu, gdje ovdje neko nekome se prisloni i koci nesto.
Vala baš, kakva mržnja, koliko znam ljudi mrze se, ne mogu se očima vidjeti a kad dođe interes to se voda po večerama i slično, to je niži nivo.bombaysaphire je napisao/la: ↑30 maj 2020, 21:06
A Fahro i Kirbaš su uvijek bili u ljubavi ?
Pišete o političarima , kakva crna mržnja među njima , majke mi vi kao da ste se jučer rodili ...
Samo interes, i eto njih dvojice zajedno ...
Ovo možemo uporediti sa hapšenjem rahmetli predsjednika Alije Izetbegovića.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.