Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Prvi put mislim da ce i Efendic pasti..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
I u Hrvatskoj se odvija nešto slično

NG je gubljenje vremena i tu se samo treba fokusirati na OV gdje su SDA/DF/SBB/BOSS/BPS predominantni sa 23 vijećnika.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Agresivne kampanje kod nas najčešće idu u korist onih protiv koga se rade a pogotovo ako su neobjektivne, a većinom jesu - to bi SDA i Semir lahko smirili. Pa Bakir ne smije dirati Semira jer je jak. I imao je taj slučaj sa gaženjem ljudi pa opet ništa. Pokušati ga uvjeriti u svoju politiku i pokušati ga pridobiti (mjesto gdje može preći je jedino kod Kifle, pitanje je koliko je i to realno da takva dva lika budu u jednoj stranci), a mislim da ako ga najure iz SDA da će ići solo, sa svojom strankom. A dok ga ne najure vjerujem da će pokušati sa gatačkim klanom da skinu Bakira i njegovo društvo.
Naravno da nisu, kao da bi mi bio problem da to kažem. Međutim bitan su faktor u procesu skidanja zelenih i bez njih se to nikada neće desiti.
SDP se gleda kroz Mašića i Nikšića, opravdano naravno, ali SDP ima fantastične programe, njihovi amandmani su uvijek najbolji i siguran sam da će nadoći vremenom.
P.S. Efendić nikad neće preći u NiP, njegova mržnja prema Konakoviću je ogromna.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
SDP je cirkus, postali su sprdnja. Smatram ih direktnim krivcima za stanje u državi, jer su svojim postupcima, tj. svojim idiotarijama direktno uticali da ozbiljna opozicija ne postoji, što naravno ima za posljedicu da SDA i HDZ rade šta hoće.Virtu4l je napisao/la: ↑30 maj 2020, 20:30SDP će uvijek biti ozbiljna stranka, oni su politički brend i bez obzira na sve biće važan politički faktor.legenda reala je napisao/la: ↑30 maj 2020, 20:11nemoj da te čuje tuzlak1987 on i dalje zivi u zabludi da je SDP neka ozbiljna stranka
Ovo danas je bila formalna podrška profesoru, koji je nakon gostovanja kod Senada postao rizičan.
Kad četvorka organizuje proteste, imaće sto hiljada ljudi na ulicama.
I da, oni nisu moji (SDP).
Proces oporavka opozicije će zbog njih biti dug i težak, uzdam se u Našu stranku i Platformu. Šteta što su ovo danas uprljali Konaković i SDP.
Ma o SDP je sve rečeno, najveći potencijal i najveći cirkus.
NS i Platforma nemaju nikakve šanse samostalno, i nema tih izbora na kojima će oni zajedno prebaciti 10%. Samo da idu kao četvorka, dok se ne skinu ovi sa vlasti, a onda ćemo da vidimo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
A Fahro i Kirbaš su uvijek bili u ljubavi ?
Pišete o političarima , kakva crna mržnja među njima , majke mi vi kao da ste se jučer rodili ...
Samo interes, i eto njih dvojice zajedno ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ma nije stvar u mržnji, jednostavno taj je voz proletio. Niti bi ovaj kod Kifle, niti bi ga Kifla primio, predaleko su otišli.bombaysaphire je napisao/la: ↑30 maj 2020, 21:06A Fahro i Kirbaš su uvijek bili u ljubavi ?
Pišete o političarima , kakva crna mržnja među njima , majke mi vi kao da ste se jučer rodili ...
Samo interes, i eto njih dvojice zajedno ...
A Fahro i Kirbaš su u svađi bili samo za javnost
Ona predsjednička trka kad je Šćepo prešao u vodstvo je najveća i najprovidnija provala ikad.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Treba u nas uvesti kao u americi, imas dvije opcije pa eto ti biraj. Ovo sad svaka šuša ima stranku i sto je najgore ove male stranke prelome sve.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Problem je za ljevicu što uskače Mirso i tu im uzima glasove (ako ne budu išli zajedno). Danas ga nisu išli podržati zato što vjeruju u njegove priče već da im ne ukrade glasove. Ono što je možda važnije od toga je pitanje glasova SBB-a i DF-a, kuda će oni ići. Ako ovi danas uzmu dio glasova od DF-a i Kifla od Fahre onda bi mogli dobro proći.
https://www.oslo bodjenje.ba/vijesti/bih/oslobodenje-ekskluzivno-donosi-prouke-fadila-novalica-zbog-kojih-je-uhapsen-na-cemu-se-temelji-slucaj-tuzilastva-bih-560801
Samo spojite oslobodjenje
Samo spojite oslobodjenje
Zadnja izmjena: StevieG8, dana/u 30 maj 2020, 21:13, ukupno mijenjano 2 puta.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hoces li tako pricati kada uzmemo 200k glasovalegenda reala je napisao/la: ↑30 maj 2020, 20:11
nemoj da te čuje tuzlak1987 on i dalje zivi u zabludi da je SDP neka ozbiljna stranka
Ne očekujem previše aktivnosti Fistule i Kursadžija likovnog iz tornja za ove izbore.sljivo je napisao/la: ↑30 maj 2020, 21:11Problem je za ljevicu što uskače Mirso i tu im uzima glasove (ako ne budu išli zajedno). Danas ga nisu išli podržati zato što vjeruju u njegove priče već da im ne ukrade glasove. Ono što je možda važnije od toga je pitanje glasova SBB-a i DF-a, kuda će oni ići. Ako ovi danas uzmu dio glasova od DF-a i Kifla od Fahre onda bi mogli dobro proći.
Posvetiće se patriotskom branjenju države, ili to ili teža blamaža.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ako ove naredne izbore Komšić ne legne ja ne znam kad će, SBB vec polahko pada imali su na početku dobar uzlet u dosta mjesta al na zadnjim izborima su pali ja im predviđam sudbinu SZBIHsljivo je napisao/la: ↑30 maj 2020, 21:11Problem je za ljevicu što uskače Mirso i tu im uzima glasove (ako ne budu išli zajedno). Danas ga nisu išli podržati zato što vjeruju u njegove priče već da im ne ukrade glasove. Ono što je možda važnije od toga je pitanje glasova SBB-a i DF-a, kuda će oni ići. Ako ovi danas uzmu dio glasova od DF-a i Kifla od Fahre onda bi mogli dobro proći.
to se moze desiti samo ako krenu zajedno sa ostalom opozicijom na nivou drzave, ako opet zajebu sve i krenu sami i tako donesu opet pobjedu SDA I HDZ -u treba ih ugasitituzlak1987 je napisao/la: ↑30 maj 2020, 21:13Hoces li tako pricati kada uzmemo 200k glasovalegenda reala je napisao/la: ↑30 maj 2020, 20:11
nemoj da te čuje tuzlak1987 on i dalje zivi u zabludi da je SDP neka ozbiljna stranka![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kod nas bi to moglo funkcionisati. Taman da razbijes onu trecu stranu, gdje ovdje neko nekome se prisloni i koci nesto.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.