Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Uocavate li slicnosti izmedju argumenata SDA bagre protiv opozicije i pojednih forumasa koji tvrde da nisu SDA botovi? 

Prije da je bio Edvard Kardelj, komunjara HC.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑30 maj 2020, 23:55Ubijeđen sam da je Zahiragić u prošlom životu bio vepar.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ma iskreno nemam pojma slabo je medijski ispraćen rad vlade TK. Nisam primjetio nikakve osjetne razlike ni u jednoj sferi zivota tako da SDA vlada kao i svaka druga.ASD je napisao/la: ↑30 maj 2020, 23:14A kakav je lik bio prije?
Nisam ga nešto upratio kao stranačkog bota. Tek od skora se počeo provaljivati.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ne znam nekako prva stvar koja mi prođe kroz glavu kad mu vidim njušku je divlje krme. Eventualno goveđi gulaš. Jedna od onih osoba za koje na osnovu fizičkog izgleda već znaš da im je koeficijent inteligencije izuzetno nizak.Heller je napisao/la: ↑31 maj 2020, 00:08Prije da je bio Edvard Kardelj, komunjara HC.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑30 maj 2020, 23:55Ubijeđen sam da je Zahiragić u prošlom životu bio vepar.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Botovanje na internetu: 2% SDA botovi. 98% pripadnici drugih političkih stranaka koji prozivaju uglavnom imaginarne SDA botove.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Zahiragić
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Drape je napisao/la: ↑30 maj 2020, 20:24Ovdje je čista situacija da se radilo užurbano i preskakajući protokole, kupovalo se i dijelilo potpuno bespotrebno i samo u ovom slučaju 10 miliona od novca građana je bačeno u vjetar. Oni će priznati greške ali će se braniti da su žurili i povlačili ishitrene poteze bojeći se eskalacije situacije. To je kristalno jasno nesavjesno trošenje javnog novca ali dokazati da se radi o udruženoj grupi koja se organizovala da zaradi, koji bi krucijalni dokaz za to mogli imati? Od svega što sam vidio o ovom slučaju najviše izgleda kao kriminal to što su prije odabrali Fikretovu firmu nego što su jasno odredili šta tačno žele da nabave preko te firme. Procedure u kojoj bi prvo odlučili koji proizvod žele a onda izabrali najpovoljnijeg nabavljača po svemu do sad uopšte nije bilo.
Niđe botova.
Nullius in verba
Komični lov na vještice na internetu i prozivanje "SDA botovima" svakog ko misli drugačije je sigurno ispravan put.Heller je napisao/la: ↑31 maj 2020, 00:16Drape je napisao/la: ↑30 maj 2020, 20:24Ovdje je čista situacija da se radilo užurbano i preskakajući protokole, kupovalo se i dijelilo potpuno bespotrebno i samo u ovom slučaju 10 miliona od novca građana je bačeno u vjetar. Oni će priznati greške ali će se braniti da su žurili i povlačili ishitrene poteze bojeći se eskalacije situacije. To je kristalno jasno nesavjesno trošenje javnog novca ali dokazati da se radi o udruženoj grupi koja se organizovala da zaradi, koji bi krucijalni dokaz za to mogli imati? Od svega što sam vidio o ovom slučaju najviše izgleda kao kriminal to što su prije odabrali Fikretovu firmu nego što su jasno odredili šta tačno žele da nabave preko te firme. Procedure u kojoj bi prvo odlučili koji proizvod žele a onda izabrali najpovoljnijeg nabavljača po svemu do sad uopšte nije bilo.Niđe botova.
Svi su oni isti !!
Nemas za koga glasati !!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Samo potvrđuješ da su "Anti SDA botovi" na internetskom prostoru daleko toksičniji od tih koje navodno prozivaju.
Kada procitas izjavu,svi su isti znas da se radi o SDA botu,oni se inace stide priznati da glasaju za SDA,i onda idu te izjave
Evo koliko znate ljudi da kazu konkretno da glasaju za SDA ?

Evo koliko znate ljudi da kazu konkretno da glasaju za SDA ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sta je nebu suncev sjaj to je Bosni SDA!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- ASD
- Kontakt:
Anti SDA bot, svako lo nije uhljeb
Nullius in verba
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Radije onda daj mećavu 365 dana u godini nego takvo sunce.
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 11 gostiju.