Ja od paranoidne shizofrenije i OKP
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
prelistaj zadnjih 10ak stranica bolje je na forumu nego u kafani
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
nemoj srat prepo si se kad si vidio kakav jeImperiaUzvracaUdarac je napisao/la: ↑01 jun 2020, 01:32
Iskren da budem, kad sam krenu po bon da platim ovom momku, razmišljao sam kako cu da ga sastavim sa zemljom ali nakon što sam vidio kakav život lik vodi, odustao sam.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jeste do toga jeImperiaUzvracaUdarac je napisao/la: ↑01 jun 2020, 01:32Znaci cim sam dobio link od profila i procitao ime i prezime, shvatio sam zašto se heller ovako ponaša.
Ne znam koliko covjek mora biti retardiran da djetetu dadne ime Nurdin. Takvih imena ima još 10-tak i ti ljudi obicno rade u Šumarstvu i Grackoj cistoci a ostali su promjenili ime u najbližoj opcini. Prezime nije mogao birati ali mu se slaže sa karakterom. Necu govoriti koje je prezime da mu ne otkrivan identitet ali vjerujte da bi prije izvršili harakiri nego nosili takvo prezime.
Osim što izgleda kao bacva gov.ana, ružan je kao jeb.eni gargameld. Kad sam pogledao sliku mislio sam da je neka ilustracija konja sa repom kad ono pravi covjek. Pive i svinjetina na slikama i najogavije moguce psovke po profilu.
Iskren da budem, kad sam krenu po bon da platim ovom momku, razmišljao sam kako cu da ga sastavim sa zemljom ali nakon što sam vidio kakav život lik vodi, odustao sam.
Zamislite covjeka od 120kg, 175cm sa pivskim stomakom, ružan kao ku.rac i ima konjski rep. Prezime gore od imena, na forumu provodi po cjeli dan.
Ja ovog liga iskreno žalim i ja mu više ni jednu ružnu rijec necu reci. Samo cu još dodati da razumijem zašto se ovako ponaša.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
pa zato mu vise nece ni rijeci reci, prepo se hellera
Us.ro si se priznajImperiaUzvracaUdarac je napisao/la: ↑01 jun 2020, 01:32Znaci cim sam dobio link od profila i procitao ime i prezime, shvatio sam zašto se heller ovako ponaša.
Ne znam koliko covjek mora biti retardiran da djetetu dadne ime Nurdin. Takvih imena ima još 10-tak i ti ljudi obicno rade u Šumarstvu i Grackoj cistoci a ostali su promjenili ime u najbližoj opcini. Prezime nije mogao birati ali mu se slaže sa karakterom. Necu govoriti koje je prezime da mu ne otkrivan identitet ali vjerujte da bi prije izvršili harakiri nego nosili takvo prezime.
Osim što izgleda kao bacva gov.ana, ružan je kao jeb.eni gargameld. Kad sam pogledao sliku mislio sam da je neka ilustracija konja sa repom kad ono pravi covjek. Pive i svinjetina na slikama i najogavije moguce psovke po profilu.
Zamislite covjeka od 120kg, 175cm sa pivskim stomakom, ružan kao ku.rac i ima konjski rep. Prezime gore od imena, na forumu provodi po cjeli dan.
Ja ovog liga iskreno žalim i ja mu više ni jednu ružnu rijec necu reci. Samo cu još dodati da razumijem zašto se ovako ponaša.
- ImperiaUzvracaUdarac
- Kontakt:
Sad sam siguran da je ovo neko od ove ekipe debila, Kavaj, Greivis itd...
Nullius in verba
Kako nema kvizova i ti se izgubio
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Da je solinaš i zabrinuo bih se, ovako 
Nullius in verba
Da ni'e PičugaImperiaUzvracaUdarac je napisao/la: ↑01 jun 2020, 01:32Prezime nije mogao birati ali mu se slaže sa karakterom. Necu govoriti koje je prezime da mu ne otkrivan identitet ali vjerujte da bi prije izvršili harakiri nego nosili takvo prezime.
Ma ne vjerujem da je Kawhi
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 01 jun 2020, 01:42, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Zadnji put sam se ovoliko uživio pred onaj DP na Brazzersu Mie Malkove. Šta je ovo krv ti yebem, eskaliralo sve. Ne mogu vjerovat.
Ne znam kakav debil moraš biti da otkriješ identitet momka. Imrane smiri strasti.
Ovo. Mene nikad nije niko ni smio dirnuti jer sam fizionomijom iznad bio generacije, a imao stariju raju iza sebe. Samo sam par puta šamar pokupio i udijelio kad mi je jaranicu udario lik. Samo gospodski.
Ne znam kakav debil moraš biti da otkriješ identitet momka. Imrane smiri strasti.
"We need to suffer. And we need to fight."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Joj Helce i facebook profila, penda prije pende 
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- ImperiaUzvracaUdarac
- Kontakt:
Hvala momku što mi je prodao informacije i ne birini se ništa brate. Nije IMRAN drukara.

Nemoj da se gasiraš, nemoj da se loziš
Da ne bi morao u gepeku da se voziš !
Da ne bi morao u gepeku da se voziš !
A jel fkt neko otkrio identitet ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.