Gdje je, veliko slovo i tacka ?

Brate ti si najjaci...Ja kad vidim da je tvoj post, znam 99 posto sta ce pisati i kojim redoslijedom. i tako dan za danom... ide ti lajk i podrska bgm, htio ne htio, ljutio ne ljutio.. Necu ti vise nikad reci da su u Celiku bili lopovi. Obecavam.
Bez starca nema udarca. E sad sto su ovi to doslovno shvatili na svih 11 pozicija
I onda otišli i osvojili titulusvrakino1921 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 18:28Al pazi sad ovo
GLASACKI ULOG
Ja mislim da su ovo izglasali na skupstini kad smo i mi imali onu skupstinu na Masinskom fakultetu
Odmah poslije te skupstine igraci su im odbili da idu na pripreme
![]()
![]()
Prije će Amaw na godišnji nego Nam može mu sesvrakino1921 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 20:35Mi dugujemo nasoj legendifeniksptica je napisao/la: ↑08 jun 2020, 20:21Nije me bilo 2 sata, jesmo l se raspali ..
Mi gospodo nikome ne dugujemo.
Vi treneru svom dugujete vise nego Sarajevo ukupno.
A Velez sreca njihova pa su bili ispali i dozivjeli rifreš.
Pa prema tome ako hoce Amar nek nas ugasi
A vi dugujete nekom Vijetnamcu
Pa ti vidi sad kome ce prije dosadit
![]()
DupluAnex je napisao/la: ↑08 jun 2020, 23:21I onda otišli i osvojili titulusvrakino1921 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 18:28Al pazi sad ovo
GLASACKI ULOG
Ja mislim da su ovo izglasali na skupstini kad smo i mi imali onu skupstinu na Masinskom fakultetu
Odmah poslije te skupstine igraci su im odbili da idu na pripreme
![]()
![]()
![]()
Djipalo junuz travar from kobilja glava.
svrakino1921 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 08:55danas je sastanak klubova sa savezom
kup se mora odigrat
jer jedino ga mi necemo odigrat
a to sto ces ga odigrat forme radi to nista
savez podjeli nagradni fond od kupa koji je 50 000 marki
na ove cetiri ekipe sto su izborile finale
to je po 12 500 marki
i daj vise tih 60 000 marki sadake od Uefe po klubu
to je 72 500 marki mom klubu
i skuckamo jos od rentanja pospovnih prostora i nesto od nasih igraca koji igraju po EUROPI-kao sto je Felaini pomogao svom Standard Liezu
I isplatimo jednu platu igracima i uposlenicima sa doprinosima
naravno oni ce tu platu potrosit u BiH
platit ce rezije,kirije
u Bingu ce se namirit sa prehambenim namirnicama itd,
otici ce na izlet na planine nase lijepe itd,