FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

torrenteS
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la torrenteS » 05 dec 2010, 18:17

guber90 je napisao/la:@torentaS ali samo bih se osvrnuo na tvoju kritiku za Svajnija.
nije torentaS nego torrente S. jesi li gledao spanski film torrente? e, to je taj torente ;)
slazes se? vjerujem. slagao si se i ranije ;)

sto se tice svajnija, ta, taj zeli vise novca i tu je kraj price. ovo je rekao ulli, nisam ja izmislio.
dalje, ta ´igracina´ je odigrala preko 200 utakmica a zabio je 24 gola ;)
ima jak sut? dzaba mu kad ne zabija. ok, niko ne ocekuje da bude najbolji strijelac lige, ali bi trebao, ako je vec ta klasa, zabijati 10-15 golova po sezoni.
njemacki bekao i viktorija? ne, hvala.
Uglavnom dobro dosao :D.
[/quote]
hvala :lol:
ps
seco je mrtav, zivio seco - i novi pocetak :lol:
pps
naravno da bi salihovic mogao nauciti bavarce kako se daju golovi :!:
svajni: 234 utakmice, 24 gola i 46 asistencija uz 1 autogol
salihovic: 80 utakmica, 17 golova i 20 asistencija :!:
:idea: salihovic dominira :!:
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 05 dec 2010, 18:21

torrenteS je napisao/la:
guber90 je napisao/la:@torentaS ali samo bih se osvrnuo na tvoju kritiku za Svajnija.
nije torentaS nego torrente S. jesi li gledao spanski film torrente? e, to je taj torente ;)
slazes se? vjerujem. slagao si se i ranije ;)

sto se tice svajnija, ta, taj zeli vise novca i tu je kraj price. ovo je rekao ulli, nisam ja izmislio.
dalje, ta ´igracina´ je odigrala preko 200 utakmica a zabio je 24 gola ;)
ima jak sut? dzaba mu kad ne zabija. ok, niko ne ocekuje da bude najbolji strijelac lige, ali bi trebao, ako je vec ta klasa, zabijati 10-15 golova po sezoni.
njemacki bekao i viktorija? ne, hvala.
Uglavnom dobro dosao :D.
hvala :lol:
ps
seco je mrtav, zivio seco - i novi pocetak :lol:
pps
naravno da bi salihovic mogao nauciti bavarce kako se daju golovi :!:
svajni: 234 utakmice, 24 gola i 46 asistencija uz 1 autogol
salihovic: 80 utakmica, 17 golova i 20 asistencija :!:
:idea: salihovic dominira :!:
Znaci ipak si ti seceru :P, haj ba polako sta si se digo, tek si doso, sad si ovdje novi, ne mo's ocekivat da ti nick odma naucimo :mrgreen:.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Klare

Post Postao/la Klare » 05 dec 2010, 18:24

Ma kakav Secer ljudi moji, k'o nebo i zemlja. Mogu reći da pojma nema, u njegovom postu prvijencu ništa, ama baš ništa, ne valja.
Sada kada su se smirile strasti od one burne noći :lol: , i završenog rata sa MUDovcima, što na našoj ili njihovoj temi, moram pohvaliti jednog forumaša, inače člana našeg tima. 8-)
@van Gall nisam se htio uključivati u raspravu, ali mogu ti reći da si sve njih pobijedio, i to sam. Nešto se i ne sjećam tvojih postova prije, ali takve argumente si imao da su bili nemoćni isto onako kao i Ferguson prošlogodišnje aprilske večeri. :twisted:
Pa ljudi moji Gaal nije nimalo kriv, i njegova pozicija je zacementirana do kraja sezone sigurno. Naš trener kod mene ima beskrajno povjerenje. Glavni uzroci naše loše igre su:"sreća" i povrede, trećeg nema.

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 05 dec 2010, 18:27

ja secer? to si ti rek´o, a ne ja, ne ja.
i da, naravno da se slazem u vezi salihovica.
ps
vjerujete li vi da ce bayern ipak do titule?
ja vjerujem, ma, ubjedjen sam 8-)
jos da nam se poklopi pa da se u lp sastanu barcelona i mancester :P
protiv njih bi bilo tesko, zato neka se izbacuju medjusobno :lol: ostali nam nisu ni do koljena :twisted:
ps
bravo klare :lol:
el ima ko zivi???

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 05 dec 2010, 18:31

Cuj Tymo treba prodati a covjek nikad nije dobio pravu sansu a evo u ovoj sezoni na osnovu povreda je dobio i po mom misljenju je max.i iskoristio i tako da ga treba pustiti i dalje da igra...za sad nebitno gdje ili gao stoper dok se ne dovede neki stoper ili umjesto Bomela,Gomez ce svoje pare opravdati i to bas ove godine u to ces se uvjeriti,reci da Swajni nije dostojan dresa je smjesno....o njegovim licnim osobinama ne zelim ali kao igraca ga cjenim jer covjek je trenutno medju najboljim na svom mjestu....
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 05 dec 2010, 18:37

torrenteS je napisao/la: jos da nam se poklopi pa da se u lp sastanu barcelona i mancester :P
Hoces rec' Prcelona :lol:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 05 dec 2010, 18:39

van gall,
citas li ti ili pises onako da bi se znalo ´evo, i ovaj se javio´?
on(timoscuk) ucjenjuje bayern.
koja je on ka-rina da ucjenjuje bayern :evil: da je zapoceo karijeru u bayernu, nosio igru, odlucivao utakmice..., i opet nema pravo uslovljavati.
svajni takodje uslovljava tj. trazi da bude najplaceniji igrac.
smjesno. u prethodnom postu su argumenti protiv svajnija ;)
haj´ budi fin pa iznesi argumente koji idu u njegovu korist?!
ps
hantro, ne, necu.
klub se ne zove prcelona, ili :? :lol:
el ima ko zivi???

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 05 dec 2010, 18:40

van gall je napisao/la:Cuj Tymo treba prodati a covjek nikad nije dobio pravu sansu a evo u ovoj sezoni na osnovu povreda je dobio i po mom misljenju je max.i iskoristio i tako da ga treba pustiti i dalje da igra...za sad nebitno gdje ili gao stoper dok se ne dovede neki stoper ili umjesto Bomela,Gomez ce svoje pare opravdati i to bas ove godine u to ces se uvjeriti,reci da Swajni nije dostojan dresa je smjesno....o njegovim licnim osobinama ne zelim ali kao igraca ga cjenim jer covjek je trenutno medju najboljim na svom mjestu....
Da taj sam dio masio i tu se ne slazem, Tymo mi je drag igrac i nije uopste los, mada ako je ovo istina da je ucjenjivao Bayern onda mi je upitan totalno, ali opet mozda je i zuta stampa, pa nema ko sta pametnije pisati :roll:.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 05 dec 2010, 18:46

naravno da timoscuk nije los igrac, sta vise, timo je dobar igrac.
mene samo zanima odakle njemu pravo da uslovljava, da potkopava trenerov autoritet, da unosi nemir u svlacionicu...?
el ima ko zivi???

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 05 dec 2010, 18:47

torrenteS je napisao/la:van gall,
citas li ti ili pises onako da bi se znalo ´evo, i ovaj se javio´?
on(timoscuk) ucjenjuje bayern.
koja je on ka-rina da ucjenjuje bayern :evil: da je zapoceo karijeru u bayernu, nosio igru, odlucivao utakmice..., i opet nema pravo uslovljavati.
svajni takodje uslovljava tj. trazi da bude najplaceniji igrac.
smjesno. u prethodnom postu su argumenti protiv svajnija ;)
haj´ budi fin pa iznesi argumente koji idu u njegovu korist?!
ps
hantro, ne, necu.
klub se ne zove prcelona, ili :? :lol:
Ako su Ribery i Robben dosad pomagali Swajniju da se istakanu njegovi kvaliteti ko mu je u reprezentaciji pomogao,da nije Khedira,Podolski,Muller,Ozil?Trenutno citav tim igra lose pa tako da ni on sam nemoze uvjek vadit ekipu,njegovo nije da daje golove kao sto ti ocekujes,njegova se igra ne vidi tako upecatljivo kao igra igraca na drugim pozicijama,niko sam ne moze nositi nista,svakom trebaju bar 1-2 igraca za to a kod nas trenutno ne ide nikako kod nikog,sva prava ima da trazi veca primanja jer je dijete njihovo i jer ga trazi pola evrope JER NEVALJA...
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 05 dec 2010, 19:00

ovo ti zoves argumentom :? ahah :?
nemamo potrebe za daljom konverzacijom.
niko ne govori da je svajni los, ali to svinjce nije na onom mjestu na kojem sam sebe vidi.
el ima ko zivi???

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 05 dec 2010, 19:06

Ma treba njega sutnuti. Samo moze da pokvari hemiju u ekipi. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 05 dec 2010, 19:07

vodi ga bateee, al´ za 35 milioncica da bi mogli kupiti one decke koje nabrojah u svojoj ekipi 8-)

ovo

--------------------muler------------------
-----------------------robben--------------
riberi------------kroos-------------farfan
-----------------l. gustavo----------------
coentrao----badstuber---hovedes----lam
---------------but(kraft ili nojer)---------

vs. ovo

-----------gov-njez------------
ribi-------svajnic--------muler
------kroos---bomelcina-------
conto----brena----timo----lam
--------------butko--------------
:lol: pa opet :lol:
el ima ko zivi???

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 05 dec 2010, 19:49

sto mi je ovaj torrente S od nekud poznat.....hahhha.... :D :D :D :D :D :D :D ludiloooo.....
nego u svom postu danas pogrijesih a niko me nije ispravio nismo u kup uefa otisli u sezoni sa klinsmanom nego u sezoni kad je otpusten magath pa preuzeo hitzfeld

a ev dortmund nam pobjeze i 17 bodova....ja sam vec lagano sinoc otpisao titulu...u podsvjesti naravno je i dalje zelim, zelim cudo....al sansa za bayernovu titulu je nekih 1 % il manje i nadam se da ce ovu ligu prvaka obezbijedit, al uprava i sve snage bayern mora mobilizovat...moraju ljudi malo sjest i ozbiljno razmislit o svemu, pojacat odbranu a dobro i razmislit o treneru...jer ovo sad kako je, ovo vodi u totalni ponor
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 05 dec 2010, 20:04

effe_sa je napisao/la:sto mi je ovaj torrente S od nekud poznat.....hahhha.... :D :D :D :D :D :D :D ludiloooo...
ma, znam ga ja, shupak obicni :lol:
ne gledaj tabelu, ne zalosti se ;)
oni ni sami ne mogu objasniti situaciju u kojoj se nalaze.
znaj da je zrak gore na vrhu rijedak tako da insana pocne hvatati vrtoglavica ;)
jednom ce se okliznuti jer nemaju snage da bi se odrzali tako visoko, a kada se okliznu onda ce da padaju slobodnim padom, da probiju zvucni zid, da se raspu :twisted: :lol:
ispred nas su smijesni drugorazredni timovi kojima jednostavno fali snage da bi izdrzali u borbi do samog kraja.
el ima ko zivi???

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 05 dec 2010, 20:04

BVB na +17.
Jedina pozitivna stvar je sto nam drugo i trece mjesto na bjeze mnogo. Sto se titule tice, mislim da su nam sanse veoma male. Mi igramo dobro (nisam gledao, ali vidim po komentarima) i izgubimo. BVB maloprije odigra prosjecnu utakmicu, sa laganih 2:0 u svoju korist.
Ne znam do cega je vise, nekad je do neefikasnosti, nekad do panjeva u odbrani, do povreda do igraca (ovaj problem jos od 1. kola), nekad jednostavno ne ide. I previse je ovih nekih razloga sto nas ne ide, da bi nas uopste islo. Ako razumijete sta hocu da kazem.
Da nam je smanjiti ovu bodovnu razliku do kraja jesenjeg dijela prvenstva, koliko toliko. Ovako bas "boli" pogled na tabelu, i mislim da bi igraci sa vise elana usli u proljetni dio sezone, kada bi barem u ova dva preostala kola odigrali kako je Bog rekao, i uz malo srece (citaj: da Dortmund kiksa bar jednom) priblizili si tim CL mjestima i samom Dortumundu.
Ako se to ne desi, nadam se da ce nece desiti ono sto se je desilo sa Klinsmanom. Glavu u pijesak skoro do kraja sezone, i kad su vidjeli da vise nema za*eancije, a naravno, kasno su to vidjeli, onda su spasavali sta se spasavati moze.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 dec 2010, 20:21

Titula je sve dalje i dalje, ali dok postoji nada treba vjerovati. 8-) 8-)

@Gero: rekoh ja sinoc da ce se seco vratit, ali nisam mogao pretpostaviti da ce povratak biti u ovakvom stilu, sa novim accountom. :)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 05 dec 2010, 23:23

Sad će naširoko i nadaleko da krenu priče ko je od igrača za Bayerna, a ko ne... Ja mislim da je to više puta ispričana priča i da to sada nije potrebno...
Ono što je sada potrebno našoj ekipi je pozitivan šok ili dobro rekonstruisanje postojeće stalaže. Ne vjerujem da će se ekipa mijenjati puno u januaru. Vjerovatno će otići Demichelis i Braafheid, jer su se zakačili sa Generalom. Možda bude neko pojačanje, ali maximalno 1, ne vjerujem da će biti 2.
Od titule sam se oprostio (iako nada zadnja umire). Izuzev ako Borussija ne bude imala polusezonu kao mi ovu. Gledajući utakmice kod kuće, tu smo OK. Imamo omjer 5-2-1, dok Borussija ima omjer 5-1-1. Ako se pogledaju utakmice u gostima, tu je katastrofična situacija. Dok Borussija ima omjer 8-0-0, mi imamo 1-3-3 omjer. Van Gaal se žali na kvalitet terena i da se igrači ne mogu naviknuti da teren, to po meni vode ne pije. Postigli smo svega 6 golova u gostima :o :o :o 2 Hoffenheimu, 3 Borussiji (M) i 1 Leverkusenu. Ja sam u nekim ranijim postovima govorio da mi je ekipa OK i igra pod kontrolom, ali me strah neefikasnosti i nemogućnosti postizanja golova. Gaalonja je zacrtao cilj do kraja polusezone osvojiti barem 30 bodova. To neće uspjeti, ali može biti blizu toga.
Neću dovoditi u pitanje LP, ali ako se ovako nastavi... :? :? :?
Sent from my Philips Smart TV.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 05 dec 2010, 23:29

veoma je interesantna situacija sa
aktuelnim europskim viceprvacima i prvacima : U 15 odigranih kola,imaju
po 6 pobjeda,5 remija,4 poraza , gol razlika i kod jednog i drugog
+6,23 boda...; :D

BAYERN MUNCHEN

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 05 dec 2010, 23:59

Omerbavarac je napisao/la: @Gero: rekoh ja sinoc da ce se seco vratit, ali nisam mogao pretpostaviti da ce povratak biti u ovakvom stilu, sa novim accountom. :)
šećer čini čuda, nema više kuda (haa klare, pravi pjesnik :D ).
evo neka i moj povratak bude sa promjenom i to slatkom....kockom šećera. :D

sutra nešto više o utakmici sa rudarima.
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []