To samo raja iz šehera radi
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ko bude glasao za ovu gnjidu, ruka mu se osušila istog momenta. Ako opet uzme na izborima, piišaj ti sve nas. Također, i ovi što neće da izlaze da glasaju, ovo im je dobra poruka šta čine tim postupkom, mada njih to vjerovatno ni ne dotiče, bitnije su dvije markice i kafica.
Vidim i među nama ima botova..
Vidim i među nama ima botova..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
tlacimo plavu stranu po gradu ,gdje ste vi ?jeste odmakli sa foruma ?
Od tada kada nisu dosli na dogovoreni sastanak ,nikakva komunikacija ne postoji izmedju udruzenja navijaca i uprave Sarajeva .
Hajd možda vam nekad na um padne klub za koji "navijate"Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 17:13tlacimo plavu stranu po gradu ,gdje ste vi ?jeste odmakli sa foruma ?
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Ostavljamo prostora vama "pravim navijacima" da se jednom pokazete na djelu .Napoli je napisao/la: ↑23 jun 2020, 17:16Hajd možda vam nekad na um padne klub za koji "navijate"Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 17:13tlacimo plavu stranu po gradu ,gdje ste vi ?jeste odmakli sa foruma ?
Rak rana kluba sjeverna tribina ce izvrsiti pritisak na svoj nacin na sda bandite ali mozda ne dodje to do vas fotelja navijaca ...
I hoćemo,budi siguran. Samo u korist FK SarajevoHordanjezla1987 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 17:21
Ostavljamo prostora vama "pravim navijacima" da se jednom pokazete na djelu .
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
svaka cast ,samo da ne ostane na forum i fb natpisima i porukama jer djelima samo se moze suprostaviti ovoj bandi ....Napoli je napisao/la: ↑23 jun 2020, 17:25I hoćemo,budi siguran. Samo u korist FK SarajevoHordanjezla1987 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 17:21
Ostavljamo prostora vama "pravim navijacima" da se jednom pokazete na djelu .
Ajnadžić smeće u ljudskom obliku..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
A jeste agresivni jbte....
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Ma dovoljna je njegova izjava ratna da ce pojedina Sarajevska naselja bombardovati iz lukavice ,mi smo narod gori od ovaca ...MortemHz je napisao/la: ↑23 jun 2020, 16:22Nedžad Ajnadžić: Ja volim FK Sarajevo, ja ne mrzim želju. Ja živim za navijače Sarajeva ali isto tako volim navijače želje i to je ključno. To smo mi Sarajlije.
Nedžad Ajnadžić (26. juni 1961. godine, Rogatica) je bivši general Armije Republike Bosne i Hercegovine i Vojske Federacije Bosne i Hercegovine. Ajnadžić je poznat kao ratni komadant 1. korpusa Armije BiH.
Rođen je u Rogatici gdje završava i osnovnu školu, opću gimnaziju i Vojnu akademiju završava Beogradu. Specijalizira na mornaričkoj vojnoj akademiji u Splitu.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne udaraj sa ovim ciframa, nisi u pravu. Ama bas nikako.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jun 2020, 16:41Nije to prevelika plata..Susicu je 30 hiljada plata,a dovest cemo ih u buducnosti jos s tolikom i vecom platom
Ta plata u Zvezdi i nije nesto,neki kod njih imaju i po 100 hiljada mjesecno,e valja to dostici
i ja sam jel se to mortem za nacelnika kandiduje
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Ajnadzic je cetnicka peta kolona i dan danas. Pa potpisuje ugovore sa firmom dodikovog sina, nase ba pare daje cetnicima i dan danas.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, obećavam novi stadion.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja samo tebi vjerujem,kad si rekao da ce se liga nastaviti,niko ti nije vjerovao,ali cudo se desilo i liga se nastavila,svaka castfks74 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 17:47Ne udaraj sa ovim ciframa, nisi u pravu. Ama bas nikako.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jun 2020, 16:41Nije to prevelika plata..Susicu je 30 hiljada plata,a dovest cemo ih u buducnosti jos s tolikom i vecom platom
Ta plata u Zvezdi i nije nesto,neki kod njih imaju i po 100 hiljada mjesecno,e valja to dostici
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kazem ti ne lupaj cifre, nemas ti pojma. Kao i o mnogo cemu. Od sada cu staviti smjeska, kada se zezam.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jun 2020, 17:51Ja samo tebi vjerujem,kad si rekao da ce se liga nastaviti,niko ti nije vjerovao,ali cudo se desilo i liga se nastavila,svaka castfks74 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 17:47Ne udaraj sa ovim ciframa, nisi u pravu. Ama bas nikako.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jun 2020, 16:41
Nije to prevelika plata..Susicu je 30 hiljada plata,a dovest cemo ih u buducnosti jos s tolikom i vecom platom
Ta plata u Zvezdi i nije nesto,neki kod njih imaju i po 100 hiljada mjesecno,e valja to dostici![]()
- RajaBa1983
- Kontakt:
Svaka čast glasam za tebe
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Fera brate, kad bi nam se on kandidovao za nacelnika, ja mislim da bi dekretom zabranio crnu boju, cak i kao temeljnu...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Možeš ali moraš me pravdati i pisati kako volim sve rase podjednako s vremena na vrijeme
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 16 gostiju.