FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KANA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KANA » 25 jun 2020, 15:27

lendra je napisao/la:
25 jun 2020, 13:55
irfo je napisao/la:
25 jun 2020, 13:13
Izgleda da ce ovaj sljedeci potpis zvanicna da uzme mustuluk :angel:
Goodness Ajayi
znaci ne mogu da vjerujem :tokralju: daj boze :pray: molim te kako bi nam crni valjao -
Evo prije mjesec nas par pitamo Amara za Ajayi kaze ma kakvi sreca pa nije ni dosao valjalo bi ga platiti

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 25 jun 2020, 15:33

Plavac87 je napisao/la:
25 jun 2020, 11:45
Treba @Barbu povući od tamo, samo džaba troši živce a vrh je momak, Željovac i forumaš. Odvratno je da ga botovi vrijeđaju, sramota je to.

@Barba bujrum!

Nema grama sala na slici. 😂
jedno vrijeme smo se u pp dopisivali i znam da je svjestan kako sve rade hinjavo i kakvi su vecina njih dusmani ,vjerovatno mu je glupo da predje na ovaj forum jer znam taj osjecaj kad sam i ja odlucio (jos kad vidi pisanja nekih forumasa tipa Oske vjerovatno mu se :puke: )
nego divim se kako ima snage vise :tokralju:

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 25 jun 2020, 15:40

Valjda bude kakav igrač, teška je situacija.

Konjic top! Badžak. 👏👍
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 25 jun 2020, 15:41

KANA je napisao/la:
25 jun 2020, 15:33
Plavac87 je napisao/la:
Treba @Barbu povući od tamo, samo džaba troši živce a vrh je momak, Željovac i forumaš. Odvratno je da ga botovi vrijeđaju, sramota je to.

@Barba bujrum!

jedno vrijeme smo se u pp dopisivali i znam da je svjestan kako sve rade hinjavo i kakvi su vecina njih dusmani ,vjerovatno mu je glupo da predje na ovaj forum jer znam taj osjecaj kad sam i ja odlucio (jos kad vidi pisanja nekih forumasa tipa Oske vjerovatno mu se :puke: )
Jeste li to raskinuli ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 jun 2020, 15:48

Kana lafo ignorise Osketa, a u svakom postu ne ofirno ga potkaci nesto :nene:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 25 jun 2020, 15:49

delinjo je napisao/la:
25 jun 2020, 15:41
KANA je napisao/la:
Plavac87 je napisao/la:

@Barba bujrum!

Jeste li to raskinuli ?
ma treba sve razjebati ,poslusaj brata prekini to sa Ljoze-tom sto prije :plac: sta ce tebi svaku noc njegova ljubomorisanja itd
vidis moje koke Osketa samo skita po bijelom svijetu(Dubai ,Turska itd ) javno se lozi na Boju ma ne treba mi to

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 25 jun 2020, 16:05

Plavac87 je napisao/la:
25 jun 2020, 15:40

Konjic top! Badžak. 👏👍
ali bas ovo za Badzaka :tokralju: i kakva promocija FKZELJEZNICAR u Konjicu :opaopa: jednostavno moramo raditi na ovome da nam navijacka baza bude sve jaca :thumbup:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 25 jun 2020, 16:10

Plavac87 je napisao/la:
25 jun 2020, 15:40

Konjic top! Badžak. 👏👍
Današnje izjave Džubura, Balića i Badžaka u vezi uslova u Konjicu
Predsjednik Željezničara za ****: ”Ovo je prevazišlo naša očekivanja, hvala vam”

Ekipa Željezničara posljednjih nekoliko dana boravi u Konjicu, gdje odrađuje prvi dio priprema za početak naredne sezone BHT Premijer lige.

Fudbaleri i uprava kluba odsjedaju u hotelu Garden City, a ekipa trenira na Gradskom stadionu, na kojem inače nastupa konjički Igman, član Prve lige FBiH.

Predsjednik Željezničara, Admir Džubur, je za **** govorio o ambijentu u kojem odsjedaju, te o uslovima za rad u Konjicu, najsjevernijem hercegovačkom gradu:

”Ovo je zaista premašilo naša očekivanja. Naši fudbaleri su išli svugdje po svijetu, odsijedali su na raznim mjestima, ali ovakav doček i ovakve uslove zaista nigdje nismo imali. Dočekani smo na izuzetno lijep način, te želim ovu priliku iskoristiti kako bi se zahvalio Igmanu koji nam je ustupio svoj stadion na korištenje, kao i hotelu Garden City, koji nam je zaista pružio odlične uslove za rad. Želim se zahvaliti direktoru hotela Selenu Baliću, kao i potpredsjedniku kluba Jasminu Badžaku. Naišli smo na pravo blago, i to na samo sat vremena od Sarajeva”, rekao je za naš portal Admir Džubur, predsjednik Željezničara.
Novi bh. sportski centar: Željezničar osjetio svu ljepotu Konjica, Jasmin Badžak i Selen Balić osvajaju BiH

Konjic, grad na Neretvi, i najsjeverniji hercegovački grad, uskoro bi mogao postati jedan od najvećih sportskih centara u BiH.

Potpredsjednik Željezničara, Jasmin Badžak, novi je vlasnik hotela Garden City Konjic, koji je u prošli petak zvanično otvoren. Ovu vijest su svi zaljubljenici sporta u Konjicu dočekali sa velikim uzbuđenjem, pošto se dobro poznaju kapaciteti ovog grada, te sav njegov potencijal, koji je i sam Badžak prepoznao.

S obzirom na funkciju u klubu, kao i zbog dugogodišnje ljubavi prema FK Željezničar, bilo je i za očekivati da prvi gosti budu upravo ”Plavi sa Grbavice”.

Željezničar već nekoliko dana trenira u Konjicu, te su čelnici kluba, kao i fudbaleri prezadovoljni uslovima, i ambijentom u kojem su dočekani u ovom lijepom hercegovačkom gradu.

Također, Garden City koji pruža sve potrebne uslove za odličan rad sportista je prema riječima direktora ovog cijelog kompleksa, gospodina Selena Balića, otvorio vrata i drugim klubovima, koji žele da okuse sve ljepote ovog hotela, kao i grada Konjica.

”Prije svega želim da se zahvalim cijelom Konjicu što nam je pružio priliku da možemo iskoristiti sav njegov potencijal i pretvoriti ga u pravi sportski centar. Želim se zahvaliti i FK Igman, koji nam je dozvolio korištenje Gradskog stadiona, kao i FK Željezničar, koji je prepoznao naš rad i trud, te nam je odlučio iskazati povjerenje dolaskom u Garden City. Naš cilj je, pored sporta, ojačati i konjički turizam, industriju, kao i ostale grane privrede”, rekao je Selen Balić, direktor hotela Garden City.

Potpredsjednik Željezničara, i vlasnik hotela Garden City, Jasmin Badžak, istakao je važnost cijelog projekta, za koji smatra kako će biti od krucijalne važnosti za cijeli grad:

”Ovim projektom ćemo dodatno približiti Konjic cijeloj BiH. Danas je tu Željezničar, sutra će doći neko drugi. Moj cilj, kao Konjičanin, ali i kao potpredsjednik Željezničara, te simpatizer Igmana, želim da približim Željezničar sa Igmanom, koliko god to mogu, jer svi znamo koliko bi to Igmanu značilo. Svjedoci smo koliko fudbalera Željezničara svake godine igra za Igman, i koliko ih je igralo u posljednjih nekoliko godina. Tu su bili: Osmanović, Hodžurda, Mujagić, Zeljković… Konjic, skupa sa Garden Cityjem, postaje novi bh. centar sporta”, istako je Badžak, vlasnik Garden Cityja i potpredsjednik Željezničara.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 25 jun 2020, 16:15

KANA je napisao/la:
25 jun 2020, 15:49
delinjo je napisao/la:
25 jun 2020, 15:41
KANA je napisao/la:

Jeste li to raskinuli ?
ma treba sve razjebati ,poslusaj brata prekini to sa Ljoze-tom sto prije :plac: sta ce tebi svaku noc njegova ljubomorisanja itd
vidis moje koke Osketa samo skita po bijelom svijetu(Dubai ,Turska itd ) javno se lozi na Boju ma ne treba mi to
Ma ljut je na mene svakako ,ima novih jarana :mrgreen: :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 25 jun 2020, 16:17

Ma top, ja sam oduševljen. Imaju sve što im treba, hladovina, mir i tišina, puleni na bazenu popodne nemaju obaveza. Doduše neki spavaju, nisu ni lagani treninzi.

Po malo guramo s obzirom da smo pred gašenje.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 jun 2020, 16:19

delinjo je napisao/la:
25 jun 2020, 16:15
Laz :kafa:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 25 jun 2020, 16:20

LjoZee je napisao/la:
25 jun 2020, 16:19
delinjo je napisao/la:
25 jun 2020, 16:15
Laz :kafa:
Konacno ,nisam toliko igrao ni oko Maje u osmom.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 jun 2020, 16:22

Samo Badzak ih je ugostio svaka mu cast. Haman prisvojili hotel ovi nasi. Preselit ce se dolje, nece se moci rastati u nedjelju od njega. Lijep grad, lijepa atmosfera. Top topova. :D

A teretana sva plava, simbolicno.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 jun 2020, 16:25

slika

Evo Sipovic se moli da prezive ove pripreme :urnebes:

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 25 jun 2020, 16:26

A dobro Konjic i mi smo uvijek bili povezani. :D Kad se sjetim gostovanja busem 2016., onaj Konjic bi Manijaci organizovali, cuveni Kasim vozac, haj Kasime, haj Kasime..m
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 25 jun 2020, 16:58

Oni su dobri ljudi ,sjecam se mi igramo protiv Veleza u Mostaru i sad kod Ivana se skupljaju nasi i policija,i ja se zalim jaranu kako sam gladan a to slusao drot iz Konjica,kad ode brat u policijsko auto donese sendvic,kaze jedi brate haha :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 jun 2020, 17:04

A sparine neke vani
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 jun 2020, 17:07

Irfo, ono sto si koristio danas nemoj vise nikad. Skodi ti.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 25 jun 2020, 17:16

slika

ekipa željezničara u sezoni 20/21 po Irfi hahahahhaha :rol: :kafa: :urnebes:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 jun 2020, 17:19

:rol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Ejnur, Hrasno15 i 19 gostiju.