Dobro glumis da nista ne znas u vezi pojacanja
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 jul 2020, 13:10Pantelija nemoj nama da glumiš koji to igrači dolaze![]()
FKS
-
ajdohordas
- Kontakt:
Samo sam cekao kada ce izletit neka sitnica da se moze pisati i pametovati i kritikovati o njoj.
Svi smo se mi pozeljeli i Sarajeva i utakmica ali brate dragi ne treba sada nikog razapet jer nece biti strima, strpit se jos malo i onda pocinje sve kao i prije. A vjerujem da ce biti neki izvjestaj ili strim.
Svi smo se mi pozeljeli i Sarajeva i utakmica ali brate dragi ne treba sada nikog razapet jer nece biti strima, strpit se jos malo i onda pocinje sve kao i prije. A vjerujem da ce biti neki izvjestaj ili strim.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Samo trazimo da bude prenos, nista vise.ajdohordas je napisao/la: ↑03 jul 2020, 13:59Samo sam cekao kada ce izletit neka sitnica da se moze pisati i pametovati i kritikovati o njoj.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
da Bog da ga ne bilo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pa i nece biti
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Hocel biti stream iz Butmira. Pitam za druga 
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Alfrede ti organizujes te streamove,ocekujem 4k stream..
Hocu da maksimalno iskoristim sposobnosti moga tv-a
Hocu da maksimalno iskoristim sposobnosti moga tv-a
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ako telekom opet bude bice sakrivene
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nejma prenosa...bordobijeli je napisao/la: ↑03 jul 2020, 14:10Samo trazimo da bude prenos, nista vise.ajdohordas je napisao/la: ↑03 jul 2020, 13:59Samo sam cekao kada ce izletit neka sitnica da se moze pisati i pametovati i kritikovati o njoj.
Hoce sve pitar i titulu i kup i LŠ i jos hoce prenose
NEJMAAAA
-
bordobijeli
- Kontakt:
Dok pantelija ne potvrdi ja nevjerujem, ako on kaze da nece biti prijenosa to je to. Ipak je on jedini legitimni predstavnik uprave.
Prenosim vam sto je @Pantelija javio...NEJMAAAbordobijeli je napisao/la: ↑03 jul 2020, 15:09Dok pantelija ne potvrdi ja nevjerujem, ako on kaze da nece biti prijenosa to je to. Ipak je on jedini legitimni predstavnik uprave.
U Mladosti 4 zarazena, ja mislim da se liga nastavila nama bi zabranili igrat Europu, svaki bi tim imo zarazenih
Fakat sta god Pantelija ovdje pise uprava se tako ponasa. Lagano nas priprema na zvanice vijesti. Znaci do kraja mjeseca Nema pojacanja.
@pantelija izvini za neke rijeci od Prosle godine u ova doba. Jbg bio sam na strani Husrefa u to vrijeme i pogriješio. Imam neku licnu obavezu da ti se izvinem
Cini mi se da sam tada tebe, jokera i jos nekoga optuzio da ste jedna osoba.
Jbg tako sam tada mislio i drzao se toga dok nije zaplakao al jbg mislim da je to kasno bilo, morao sam ranije to shvatiti.
@pantelija izvini za neke rijeci od Prosle godine u ova doba. Jbg bio sam na strani Husrefa u to vrijeme i pogriješio. Imam neku licnu obavezu da ti se izvinem
Jbg tako sam tada mislio i drzao se toga dok nije zaplakao al jbg mislim da je to kasno bilo, morao sam ranije to shvatiti.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nema ni pojacanja indijanci,a kamoli tek streamaVanja8 je napisao/la: ↑03 jul 2020, 14:57Nejma prenosa...bordobijeli je napisao/la: ↑03 jul 2020, 14:10Samo trazimo da bude prenos, nista vise.ajdohordas je napisao/la: ↑03 jul 2020, 13:59Samo sam cekao kada ce izletit neka sitnica da se moze pisati i pametovati i kritikovati o njoj.
Hoce sve pitar i titulu i kup i LŠ i jos hoce prenose
NEJMAAAA
Uprava napolje!!!
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Moj shofa, zlopamtilo je to...Ja kad sam govorio ovdje da Pantelija vodi klub ismijavali ste me...ShofaII je napisao/la: ↑03 jul 2020, 15:19Fakat sta god Pantelija ovdje pise uprava se tako ponasa. Lagano nas priprema na zvanice vijesti. Znaci do kraja mjeseca Nema pojacanja.
Eto pa se sad sami uvjeriste...
Forumaš pod nickom @SarajevoJeBordo, također traži da se i njemu izvineš, što zbog Husrefa, što zbog otpužbi da je pantelijin lažni profil.ShofaII je napisao/la: ↑03 jul 2020, 15:19Fakat sta god Pantelija ovdje pise uprava se tako ponasa. Lagano nas priprema na zvanice vijesti. Znaci do kraja mjeseca Nema pojacanja.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- ThrillerHz
- Kontakt:
Meni ne moras, cast mi je bila sto si me poredio s takvom jednom gromadom kao sto je Pantelija 
1946~