FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma podvalili Irfo i Oske. Evo kad je pravi Alispahic obrijao bradu? Ovaj novi se zaebo nije fino upratio kako to pravi Mesa radi. E moj Irfoni.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Dovoljan nam je jedan Mladen Veselinovic, ne trebaju nam dva. Hvala.
Imate temu birtija za sprdanje,hvala !!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ustao u podne i sad sikce. Ne sikci, hvala!
Gdje si pobjegao sinoc 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Bio sam do 3 i onda ste poceli pricati o burecima, pitama. Morao sam napustiti.
Prije desetak minuta je na BHT1 počeo snimak derbija iz 1997. na Koševu. Finale kupa, 25.000 ljudi. Igra i Brko.
Sastavi timova:
Sarajevo: Petranović, Herco, Hošić, Ćupina, Beganović, Uščuplić, Repuh, Gogalić (Ćenan), Smječanin (Granov), Turković, Ihtijarević (A.Ferhatović)
Željezničar: Hurtić, Biščević, Adžem (Kurt), Kunić, Memić, Pintul, Pehlivanović (Burek), Muharemović, Muslimović (Sam.Jahić), F. Žerić, Osim
Treneri: Nermin Hadžiahmetović (Sarajevo), Hajrudin Đurbuzović (Željezničar)
Sudija: Ibrišimbegović
Sastavi timova:
Sarajevo: Petranović, Herco, Hošić, Ćupina, Beganović, Uščuplić, Repuh, Gogalić (Ćenan), Smječanin (Granov), Turković, Ihtijarević (A.Ferhatović)
Željezničar: Hurtić, Biščević, Adžem (Kurt), Kunić, Memić, Pintul, Pehlivanović (Burek), Muharemović, Muslimović (Sam.Jahić), F. Žerić, Osim
Treneri: Nermin Hadžiahmetović (Sarajevo), Hajrudin Đurbuzović (Željezničar)
Sudija: Ibrišimbegović
Zadnja izmjena: braco, dana/u 04 jul 2020, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.
Lose ove Amarove duge lopte
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Jest neobicno kad je babuka ovako mrsav

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Gledajući snimke, Adžem je dosta podcjenjen igrač.
Najjače je ovo s cigarama stručni štab.

mesa je kao vino sto stariji to bolji mesa ce jos nekoliko godina igrati za zelju i puniti pitare sa merakom 

Ovakav samo sa nasim simbolima i bojama ne bi bio los
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Mešu svezati pod hitno. Moze brat jos 2 dobre sezone.
@ljoze ovo je i meni idealno za 2.garnituru, odavno nismo imali crni dres. Jug i igraci u crnom. Sto da ne
@ljoze ovo je i meni idealno za 2.garnituru, odavno nismo imali crni dres. Jug i igraci u crnom. Sto da ne
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ja bih volio da imaju tri garinuture i tu trecu da koristimo za prijateljsku utakmice pogotovo ako bismo mogli opet ici u razne gradove u BiH.
A za drugu i meni normala crna. Da ne bude standardno plava prva, bijela druga. Dodas na ovu crnu gdje ovo zeleno malo plavo, malo bijelo i nase simbol i bilo bi vrh.
A za drugu i meni normala crna. Da ne bude standardno plava prva, bijela druga. Dodas na ovu crnu gdje ovo zeleno malo plavo, malo bijelo i nase simbol i bilo bi vrh.
Joj braco ali treba to vratiti,jbg nervozan trener bude i cigara ga smiri
Strasne dresove pravi macron
Strasne dresove pravi macron
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jeste da nije vezano za Zelju, ali pazite ovo. Danas naslovi tipa rekord novozarazenih u Sarajevu, 107 i sta znam i kad udjete:
Važno je istaći da se svi navedeni slučajevi ne odnose samo na prethodna 24 sata. Naime, u ovaj broj uključen je i značajan broj njih čiji su testovi, zbog greške u sistemu koja se javila posljednjih pet dana, kasnili s dostavom rezultata, zbog čega su uračunati u današnji izvještaj.
Ono o cemu smo pricali neki dan
Važno je istaći da se svi navedeni slučajevi ne odnose samo na prethodna 24 sata. Naime, u ovaj broj uključen je i značajan broj njih čiji su testovi, zbog greške u sistemu koja se javila posljednjih pet dana, kasnili s dostavom rezultata, zbog čega su uračunati u današnji izvještaj.
Ono o cemu smo pricali neki dan
al sto je najjace macron svima bas pravi vrhunske dresove i svake sezone se potrude za novu kolekciju i garniture jedino zrinjski ima sumnjiv ugovor sa njima gdje nose trening garniture stare tri godine i dresove sa starim logom kojeg je macron izbacio prije dvije godine a kod nas e biti kao kod zvezde i hajduka gdje je ugovor direktno sa fabrikom gdje oni izbacuju sve najbolje za te klubove 

Ni ovaj nije los, nisu one obicne pruge sto mi je top
Trenutno korisnika/ca: 7republictz i 9 gostiju.