FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Uopce nije bitnon kad mijenja, da je ovaj pogodio penal nista od ovog se nebi desilo. Sad ce i izgubit.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Gaglia je najgori igrač ikad vidjen u Interu.. nevjerovatno da je svaki njihov napad dečko van pozicije.
Bastoni mozda i igrač utakmice usprkos crvenom.. jedini dobar na terenu.
Conte i izmjene
Bastoni mozda i igrač utakmice usprkos crvenom.. jedini dobar na terenu.
Conte i izmjene
#SuningOUT
Hvala ti Lautaro
goni se u 3pm u Barcelonu.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Prosjecan italijanski trener koji kao glumi da zna taktizirati ali u sustini je to blijedo i prosjecno. Nepotrebno se drzala bologna u igri i onda igraci bez ikakve zelje po ko zna koji put u sezoni.
Ovakvi porazi su za otkaza i to bez upitnika.
Ovakvi porazi su za otkaza i to bez upitnika.
Ma Lukaku je trebao uzeti loptu i ne zajebavati se ...
I tvrdoglavi konj umijesto da vadi Gaglia on sve nesto bezzz
U 86min mjenja hahahha
Zadnja izmjena: Vrebac, dana/u 05 jul 2020, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
GeriOldman
- Kontakt:
Koliko je večeras spakovati ga i poslati u Barcelonu za bilo šta. Zabio 10 golova i igračina konta.
1921
A inace atmosfera u ekipi nam je nula bodova, sloznosti uopce nema, bar meni tako djeluje. Igraci izdju iz utakmice i nikome nije stalo do toga sto gubi.
Pri tome se prazan gol ne moze pogoditi, pitam se sta se vjezba na treningu.
Najgore je sto igraci ne vjeruju treneru. Ovi bolognini vjeruju u Mihajlovica zivotom, a nasi Conteu ni 1%. Nesto tu ne stima po meni.
Pri tome se prazan gol ne moze pogoditi, pitam se sta se vjezba na treningu.
Najgore je sto igraci ne vjeruju treneru. Ovi bolognini vjeruju u Mihajlovica zivotom, a nasi Conteu ni 1%. Nesto tu ne stima po meni.
Sanchez trebao igrat od pocetka, jedini ima zelju za pobjedom.
K A T A S T R O F A
Jedini krivac za ovo je Conte.
Jedini krivac za ovo je Conte.
#SuningOUT
Koji cirkus
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Povraca mi se kad vidim gagliu jeb.o on mater svoju..
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Lautaro je bio najbolji igrac na terenu bez obzira na promaseni penal al et sad je on kriv. Slazem se da je usrao penal, al momak je igracina. A mrtvi Alexis profula 2 mrtve sanse al je dobar.
Za vecinu navijaca Intera i jesu Belfodil, Kharja, Jonathan i slicni...
Conte je pcka al da nije njega ne bi imali ni Lukakua, ni Eriksena, ni Hakimia...
Mada za 12 miliona je za ocekivat malo vise.
Za vecinu navijaca Intera i jesu Belfodil, Kharja, Jonathan i slicni...
Conte je pcka al da nije njega ne bi imali ni Lukakua, ni Eriksena, ni Hakimia...
Mada za 12 miliona je za ocekivat malo vise.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Stvarno ne vidim zbog cega je to tocno bio najbolji, lik igra totalno bipolarnu sezonu, prvi dio sezone je bio uvjerljivo najbolji, nisi ga moga zaustavit a sada nema nista od onih njegovih trkova, napada na igrace u obrani, ma nista, igrac manje, da ne govorim koliko je bolesno dosadan sa onim dajvovima i onda neko mahanje rukama, znaci 100% sam siguran da su sudci dobili naputak da ovaj se voli bacat previse zato mu i ne sude faule. Ma i garant mu je ta prica o Barceloni usla u glavu.
Ali ajde sve i to na stranu ali da je pogodio penal nista od ovog se ne bi desilo, isto kao nekidan Gagliardini kad je promasio prazan gol.
Sve i da dođu jos 3 WC igraca ja ne vidim nacin da mi ista napravimo iduce sezone, nije tu stvar trenera vec vecina ovih igraca nije spremna igrati za nesto vise. Nakupina luzera.
Ali ajde sve i to na stranu ali da je pogodio penal nista od ovog se ne bi desilo, isto kao nekidan Gagliardini kad je promasio prazan gol.
Sve i da dođu jos 3 WC igraca ja ne vidim nacin da mi ista napravimo iduce sezone, nije tu stvar trenera vec vecina ovih igraca nije spremna igrati za nesto vise. Nakupina luzera.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trebaju dovest golgetera iskusnog s klupe da udje u ovim momentima, Dzeku,Cavanija, svejedno....
Nevjerovatna sposobnost da nadjemo nekakve vezne koji nista ne znaju dobro ni naprijed ni nazad, vecino, borja,gagli, samo se mnoze....i sensi se utopio u sivilo...nema suta, nista jbt...puno jos treba ovoj ekipi...da se promjeni mentalitet leseva....
Nevjerovatna sposobnost da nadjemo nekakve vezne koji nista ne znaju dobro ni naprijed ni nazad, vecino, borja,gagli, samo se mnoze....i sensi se utopio u sivilo...nema suta, nista jbt...puno jos treba ovoj ekipi...da se promjeni mentalitet leseva....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
I naravno ide jbni naslov: Conte a confronto con il grupo, presente anche Moratta...
Sve ce promijenit 6 kola do kraja. Jah... Jbm vam mater ubaci Agoumea, Esposita i Pirolu do kraja. Svakako si siguran u LP. A pogini i uzmi LE kad bude vakat.
Sve ce promijenit 6 kola do kraja. Jah... Jbm vam mater ubaci Agoumea, Esposita i Pirolu do kraja. Svakako si siguran u LP. A pogini i uzmi LE kad bude vakat.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Da mu dovedu najbolje igrace na svijetu mi s Conteom necemo nikad nista osvojit. Zapamtite to
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ako dodje Alaba i sa Hakimiem vjerujem da imate predobre sanse da izborite to drugo mjesto naredne sezone. 
Ono sto najvise je sve nas razocaralo je odbrana.
Odbrana je kao skupina amatera koje je primila do sada 31 gol a ima jos da se 8 kola igra. Kod Spallettija je odbrana mnogo ozbiljnije izgledala, mozda max. da smo za citavu sezonu 30-33 gola primili sto se moze smatrati veoma pouzdanom odbranom.
Ovo sada sto gledamo je teska lakrdija. Lik je uspio unistiti jednog od najboljih i iskusnijih stopera evrope Godina sa svojom neozbiljnoscu. Skriniar izgleda kao momak iz U-16 akademije, Bastoni je ogroman potencijal ali odbrambeno i sam je ostavljao mnogo rupa zbog neiskustva. Na nivou je De Vrij ali i to bi se u sumi moglo promjeniti.
Vrlo nestabilno i neozbiljno vodjenje utakmica, da covjek pozeli na momente da se vrati Spalletti jer ovaj koncept koji trenutno imamo je ocajan.
Na trenutke sijevne ali protiv osrednjih timova. A najvise me nervira sto se igraci ozlijedjuju nevjerovatnim tempom, bukvalno su unisteni. Sta se radi na treningu sa njima ?
Da ne spominjem nasu igru koja Eriksena zanemaruje kao igraca.. unistava se potencijal ekipe bespovratno
Odbrana je kao skupina amatera koje je primila do sada 31 gol a ima jos da se 8 kola igra. Kod Spallettija je odbrana mnogo ozbiljnije izgledala, mozda max. da smo za citavu sezonu 30-33 gola primili sto se moze smatrati veoma pouzdanom odbranom.
Ovo sada sto gledamo je teska lakrdija. Lik je uspio unistiti jednog od najboljih i iskusnijih stopera evrope Godina sa svojom neozbiljnoscu. Skriniar izgleda kao momak iz U-16 akademije, Bastoni je ogroman potencijal ali odbrambeno i sam je ostavljao mnogo rupa zbog neiskustva. Na nivou je De Vrij ali i to bi se u sumi moglo promjeniti.
Vrlo nestabilno i neozbiljno vodjenje utakmica, da covjek pozeli na momente da se vrati Spalletti jer ovaj koncept koji trenutno imamo je ocajan.
Na trenutke sijevne ali protiv osrednjih timova. A najvise me nervira sto se igraci ozlijedjuju nevjerovatnim tempom, bukvalno su unisteni. Sta se radi na treningu sa njima ?
Da ne spominjem nasu igru koja Eriksena zanemaruje kao igraca.. unistava se potencijal ekipe bespovratno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.