Nije Aza, to je kod Bundoglavog bilo prije 2,3 sezone ja msm. Slazem se s tobom, nadam se da ce ponuditi 2,3 razlicite verzije i da se izabere. Takodjer imali sta za fan shop, hoce li biti uskoro i hoce li se makar dresovi moci kupiti?Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 18:12ne bi bilo loše da glasamo na fb pageu, ko što smo jednom tako, kad je aza kamikaza bioNKMramor je napisao/la: ↑12 jul 2020, 17:51Sve je već spremno, njihovo je samo da kažu hoćemo to i to.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 17:44
Mramor, najjači dizajner dresova u BIH, a i šire![]()
Ali brate moram ti reći ako budeš nove dresove dizajniro neka crvena bude dominantnija kao sad na ovom običnom Legea dresu npr, a ne crna.
Nekako kad gledam sa tribina ili na tv, precrni budemo. Inače puna podrška![]()
![]()
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
bilo je i kod kamikaze. kad je bio patrick i oni zelenibhpremijerliga12 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 18:23Nije Aza, to je kod Bundoglavog bilo prije 2,3 sezone ja msm. Slazem se s tobom, nadam se da ce ponuditi 2,3 razlicite verzije i da se izabere. Takodjer imali sta za fan shop, hoce li biti uskoro i hoce li se makar dresovi moci kupiti?Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 18:12ne bi bilo loše da glasamo na fb pageu, ko što smo jednom tako, kad je aza kamikaza bio
Super ova nagradna igra, a jesu li pocele pristizat te clanske na adresu, meni nije.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
ej fakat, kad bi se mogle očekivati članske na adresi?
- Beduin
- Kontakt:
Ja kod Mide platio i kaze kad se nakupi vise uplata onda ce u klubske prostorije dati imena i adrese, ako sam ga dobro skonto. Tako da Bog zna kad cemo dobiti clanskj.
A kod njega prodaja prelosa, ne znam da li zbog blizine prostorija UG, ali 15-16 tek je prodao.
A kod njega prodaja prelosa, ne znam da li zbog blizine prostorija UG, ali 15-16 tek je prodao.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kod Keme 70.Beduin je napisao/la: ↑12 jul 2020, 19:46Ja kod Mide platio i kaze kad se nakupi vise uplata onda ce u klubske prostorije dati imena i adrese, ako sam ga dobro skonto. Tako da Bog zna kad cemo dobiti clanskj.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
barem da bude do početka prvenstva...
-
- Kontakt:
kemo ima specijalne metode ubjeđivanjaSkojevska je napisao/la: ↑12 jul 2020, 19:48Kod Keme 70.Beduin je napisao/la: ↑12 jul 2020, 19:46Ja kod Mide platio i kaze kad se nakupi vise uplata onda ce u klubske prostorije dati imena i adrese, ako sam ga dobro skonto. Tako da Bog zna kad cemo dobiti clanskj.

Ma svaka njemu cast da nas je bogdom vise kao sto je on.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 19:50kemo ima specijalne metode ubjeđivanjaSkojevska je napisao/la: ↑12 jul 2020, 19:48Kod Keme 70.Beduin je napisao/la: ↑12 jul 2020, 19:46Ja kod Mide platio i kaze kad se nakupi vise uplata onda ce u klubske prostorije dati imena i adrese, ako sam ga dobro skonto. Tako da Bog zna kad cemo dobiti clanskj.
A kod njega prodaja prelosa, ne znam da li zbog blizine prostorija UG, ali 15-16 tek je prodao.![]()
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Mnogi su sada vani jbg
Ima kupikartu.ba može se naći način da se pomogne klubu.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
- Kontakt:
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Teško je znati kad ima toliko prodajnih mjesta, ali stvarno ako ne bude makar 2k, pali smo na ispitu.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 21:28Tako je, nema opravdanja. I ja iako sam u Tz kupio sam preko kupikartu, apsolutno je svejedno, bitno je da se pomogne klubu. Zna se otprilike koliko je prodano?
Ja sam u cetvrtak u UG uplatio, 30tak ljudi prije mene bilo na spisku
Jedan grad, jedna ljubav!
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Pa mislim da je do sada preko 200, 250 uplaceno, sto je sasvim solidno za 7 dana. Trebaju to jos vise sponzorisati na drustvenim mrezama, uplatiti 20,30 KM reklamu za BiH, region, Njemacku, Austriju, gdje ima najvise dijaspore da ljudi vide i sigurno ce biti i vise podrske.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Kad bi se prodalo 1000 clanskih to je 25.000KM, uz to da se na godisnjim zaradi isto tako 20-25.000KM, uz fan shop, to je oko 50.000KM od navijaca, sto je skoro jedan mjesec plata. Plus na ovo ulaznice od utakmica, sasvim dovoljno da se otplate 2-3 mjeseca plata samo od prihoda navijaca.
Samo moraju podici marketing na visi nivo, moraju poraditi na tome, da naprave ponovo brend od Slobode, pa cak i kad nema rezultata da ljudi dolaze, kupuju.
Samo moraju podici marketing na visi nivo, moraju poraditi na tome, da naprave ponovo brend od Slobode, pa cak i kad nema rezultata da ljudi dolaze, kupuju.
- Beduin
- Kontakt:
Moraju poceti moljakati sve privredne subjekte da kupuju pakete clanskih, igrace koji su ponikli u klubu, svakoga kome je Sloboda u srcu, dijaspori promovisati online prodaju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Brend prave rezultati i uspjesi sve ostalo je tesko sviranje kurcu koju nasa vrla uprava trenutno prodaje.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 23:17Kad bi se prodalo 1000 clanskih to je 25.000KM, uz to da se na godisnjim zaradi isto tako 20-25.000KM, uz fan shop, to je oko 50.000KM od navijaca, sto je skoro jedan mjesec plata. Plus na ovo ulaznice od utakmica, sasvim dovoljno da se otplate 2-3 mjeseca plata samo od prihoda navijaca.
Bravo ovo si baš ubo. Koliko god da ljude vuče za rukav ako ti je najveće pojačanje ostanak Saleta i dovođenje Karlosa onda mi nemamo o čemu pričati. I ove sezone ide grčevita borba za opstanak , a navijači evo sve lete da uzmu sezonske i da plate ulaznice da gledaju svoj tim kako ga kantaju svi redom !
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.