FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Na dušu našem moderatoru koji me nije uvrstio na onu čuvenu anketu za insajdera.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Da se samo kratko vratim na Pasica. Na stranu sto je ljudsko go.vno, trebamo pokazati karakter tako sto cemo besplatno ponuditi pravne usluge, pa kako god sudski spor zavrsio. Bilic je svakako advokat, nece mu biti problem odvojiti par sati za obavljanje pravnih radnji.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
To se slazem, bar neki savjet ako nista, ne trebamo mi bit **** cak iako on jeste....Napapijri je napisao/la: ↑15 jul 2020, 08:55Da se samo kratko vratim na Pasica. Na stranu sto je ljudsko go.vno, trebamo pokazati karakter tako sto cemo besplatno ponuditi pravne usluge, pa kako god sudski spor zavrsio. Bilic je svakako advokat, nece mu biti problem odvojiti par sati za obavljanje pravnih radnji.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da nam Vinko nije trener možda bi ti ga i stavioAlfredNobel je napisao/la: ↑15 jul 2020, 08:41Na dušu našem moderatoru koji me nije uvrstio na onu čuvenu anketu za insajdera.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pardon, možda bi te stavio
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sarni danas 
Ova ti je za NobelaMortemHz je napisao/la: ↑15 jul 2020, 09:01Da nam Vinko nije trener možda bi ti ga i stavioAlfredNobel je napisao/la: ↑15 jul 2020, 08:41Na dušu našem moderatoru koji me nije uvrstio na onu čuvenu anketu za insajdera.

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Fatos demantovao

Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 15 jul 2020, 09:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ovo je najveci dokaz nivoa na kojem se nalazimo. Ne Beciraj, Fanimo ili Nigel, bas ovaj podatak.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 jul 2020, 09:43https://sportsport.ba/fudbal/fk-sarajev ... inu/368628
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Jedva čekam 17,00 sati I uključenje na bordo tv e. Ja se nadam presici prije Slobode I predstavljanje pojačanja.
Kako bi to moćno bilo.
Kako bi to moćno bilo.
-
- Kontakt:
Malo cudnoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 jul 2020, 09:43https://sportsport.ba/fudbal/fk-sarajev ... inu/368628
Ma ovo je planirano odavno. Mislim da ce u Tarcin u onaj resort.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I meni, ali nije ovo ni lose vjerujSanchez1987 je napisao/la: ↑15 jul 2020, 09:49Malo cudnoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 jul 2020, 09:43https://sportsport.ba/fudbal/fk-sarajev ... inu/368628![]()
Ako Fatos šarne odmah ce kone stavljati slike travnjaka na Grbavici. 

Tek sad vidimo a to smo svi zaboravili koliko je vazno da se zavrsi kamp, hotel i sve ono sto je planirano da se ne mora nigdje ici van kampa.
Osim sto pisemo upravi za Bordo Tv i ostale "gluposti" mislim da bi pametnije bilo pisati i napraviti "pritisak" da se konacno zna kada ce se poceti dalje raditi na kampu jer mi sada imamo 30% kampa(samo terene).
E to je moje kljucno pitanje. Upravo kada mislite poceti i zavrsiti kamp?????
Osim sto pisemo upravi za Bordo Tv i ostale "gluposti" mislim da bi pametnije bilo pisati i napraviti "pritisak" da se konacno zna kada ce se poceti dalje raditi na kampu jer mi sada imamo 30% kampa(samo terene).
E to je moje kljucno pitanje. Upravo kada mislite poceti i zavrsiti kamp?????
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, fks74, JavierBosnia, mire971, nedimmmm1337 i 76 gostiju.